PEMBE KARDA YAĞSINMI????
PEMBE KARDA YAĞSINMI????
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Eyvallah dostum.
Çok oldu ama ; bir sorum daha olacak. Farın içinde duy var mı. Yoksa eğer, odak noktasını nasıl bulacağız?
Zahmet ne demek. Makina artık 1.000km bakıma gidecek ve ben hala sizlerle bir foto bile paylaşmadım. Bu vesile ile bu gün tbk_1980 nicli arkadaşımızla yapmış olduğumuz kısa gezintimizin fotolarını paylaşmış olurum.
Ybr bu , istediğin renkte kar yağdırır.
Son olarak; tüm müslüman aleminin kandili mübarek olsun.
Kartallar yalnız uçar...
taglis
içi zaten h4 ampüle göre
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Gider gözüm gider
2.5 yıl 35ooo'e yaklaştım
Motorun başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir ama daha zinciri bile değiştirmedim (Değişmesi lazım çok ses yapmaya başladı )
Masraf olarak bolca ampül ve 1 flaşör, kazalardan ötürü oluşan değişimler çamurluktur far atomu falan filan
Oy oy çok hoş duruyor yaaa ..
Değişmesi gereken parçalar var Onları halledersem alıcam bundan ama sakar birisi oldugumdan da almak istemiyorum motor ayaklıktayken bir düştü mü gitti güzelim siperlik
BU fotoyu çok sevdim bu arada
beni tebrik ediniz!!!
yeni aldığım ampül de patladı.
sanırım bununla birlikte 6-7 oluyor.
yahu lütfen çare...
fazla mı elektrik üretiyor ne yapıyor bu meret benden habersiz yav.
ölçüm falan yapılan yeri var mıdır?
███████ 4
h4 değişimleri itina ile yapılır şeklinde afiş bastıracagım...........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
lütfen kardeşim oradan yap gönder inan ücretini fazlasıyla öderim.
hatta sen göndermeden öderim.
lütfen yapacaksan adresime yaz hemen parayı hesabına çıkarırım.
alisemerci@gmail.com
███████ 4
ithalatçılar ucuz diyerek dandik malzeme getirip hepimize kat be kat fazla fatura ödetiyorlar, kısa zamanda bu ampullerin normal hüzmeleri patladığından uzunlar açık gezmek zorunda kalıyordum, ve biliyordum ki yenisini taksam da gene aynı nane oluyor, düzgün ampul aradım durdum.
Bosch tipi ampul deniyor klasik YBR ön far ampülüne, arasıra düzgün marka geliyor, osram ve philips gördüm piyasada. Benim de canıma tak ettiği için philips alıp taktım, sorunsuz 5,000 km, 8-10 ay oldu. 10 ytl paraya kıyıp almak zorunda kalmıştım. 3 ytl ye dandik dediğim, bu fotoğrafta da gözüken ampuller bulunabiliyorken, gelgelelim hiç pişman deilim..
2009 model YBR city lerde ön far ampülü tipi değişti, artık H4 tipi ampul kullanıyor onlar.. Bilginize.
Yasamini olmekle ya da yasamakla yasayabilirsin, karar senin
fuar biletleri ne kadar bilgisi olan varmı?
[B][COLOR="DarkGreen"]GÖZÜNÜ KORUMAYANIN GÖNLÜ KARIŞIK OLUR[/COLOR][/B]
benim motorda da aynı sorun vardı
far tasını sıcak silikonla iyice sabitledim ondan sonra bidaha patlatmadı
yoksa 1 haftada ampül neden patlasın
titreyip patlıyor gibi ne marka olursa olsun fazla volt ta olsa böyle 1 haftada patlaması garip
mt stickeri güzel olmuş
süper loto
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
kanka süper loto tutsun da ybr cilere h4 sov yapacagım... forumdan herkese h4 hediye....
Şu an bu konu içerisinde 43 kullanıcı var. (0 üye ve 43 misafir)