taglis
hafta içi benim aldığım yere uğrayayım varsa sana haber veririm.
taglis
hafta içi benim aldığım yere uğrayayım varsa sana haber veririm.
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Arkadaşlar Bu Sabah Sedatla Kandıra Yaptık..sedat Arkadaş Resimleri Ekleyecektir..... Gidiş Geliş 220 Km Civarı Bir Yol Yaptık..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Sabah 7,30 Da Yola çıktık... Gidiş D 100 Den Geliş Otobandan 11,30 Da Geldik.... Bu Sabah Gidip Geldik Babaçi..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
ncok yolruldum hacı valla 220 km benim dişimin kavuguna bile yetmedi ben haftaya düzceye gidiyom
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
s.a arkadaşlar
Hepinizin kandili mübarek olsun Allahım kazasız belasız sürüşler nasip etsin hepimize... sevgilerimle
Slm. Motorunu stop ettiğinde ve binmediğin zamanlarda mutlaka benzin vanasını kapalı tut. aksi takdirde karbüratör boğazına kadar benzinle doluyor buji benzinden ıslanıyor veya is bağlıyor ve motor benzine boğulduğu için ya çok zor çalışıyor,yada hiç çalışmıyor. eğer hiç çalıştıramazsan bujiyi sök ve temizle. o zaman büyük ihtimal çalışıyor. Eğer akü çalıştırmayacak gibi olursa el marşını fazla zorlama, ayak marşıyla 1-2 basmada alıyor.
ama hiçbir zaman uzun süreli kullanmadığın durumlarda benzin vanasını açık bırakma. aynı durum benim başımada geldi. hadi kolay gelsin. umarım yazdıklarım işine yarar.
Gençliğine güvenip daha ERKEN derken, belki de ELVEDA bile diyemezsin giderken.
motorunu zor çalıştıran arkadaşım, kontak anahtarının girdigi delige wd 40 sık ve 10 - 20 defa aç kapa kontagı. kontak oksitlenmesi kronik sorunudur ybr'lerin. benim de geçenlerde başıma geldi. bazen temas ediyor bazen etmiyordu. bu yüzden arada bir çalışıyor arada da çalışmıyordu. ama çalıştıgı zaman da stop etmiyor idi. dedigimi yaparsan sorunun çözülecektir.
evet arkadaşlar meşur gezimizin nacizhane fotolari daha cok çekerdikte acelemiz vardi Çok güzel yollar anlatilmasi Zor.. İzmit ile Kandira arasi 40 km tatli tatli virajlar sagli sollu 100 le yatilacak virajlar ben 80 le contra ile döndün hep
güzel fotolar olmuş siyah ybr nin plakası yok sıfır mı?
ortak gercekten sırf o virajlara yatmak için ss bir motor alıp oraya gitmek lazım.. yolda tek pürüz yok ve yol geniş... virajlar göbek viraj değil.inişli çıkışlı..ybr ile 100 120 arası yatıp yatıp kalkmak zor oldu...... ama ybr bile o yolda 120 vurduysa yolu bilmeyen arkadaşlar tahmin edebilir....
bu arada ortak plaka sorusuna munasipen kaç tl verdin dönüşte otoyola... :d
arkadaşlar kandil kutlamasında bulunmuştum sanırım kimse görmedi
en azından öyle düşünmek istiyorum...
@Tek teker Ramço
benim kafamda bir soru var ve bu sorunun yanıtı sizde gibi
tamam ybr ile 30-40000km sorunsuz gidilebilir bir çok çin malı motor 20000km den sonra ciddi problemler çıkartıyor
az gezen lere çin malı de yeterli fakat
40000 km yi de zaten bi çok insan 5-6 senede yapıyor ve ybr bu arkadaşlara kaliteli geliyor
ben inanıyorum japonyada üretilen bir yamaha 100000 km sorunsuz gidebilir ama çin malı ybr sizce bu kadar gider mi
4 ybr değiştirmenizin nedeni kaza mı yoksa motorun eskidiğini hissetmeniz mi
bi de ybr nin freni hakkında arka da kampana olması sizce disk frene göre çok etkiliyor mu sizi sonuçta cbrınız da olmuş ben kampanalı motorlara
o yüzden pek ısınamıyorum. disk fren kampana ya göre bayağı iyi geliyor bana
son olarak fren anında ybr nin amortisörler öne çok yığılma yapıyor gibi biraz yumuşak kalıyor
sizin ybr hakkında bu konularda görüşlerinizi alabilirmiyiz
ybr ci arkadaşlar lütfen yanlış anlamasın bende çin malı motora biniyorum ve belli km den sonra ciddi motor problemim oluyor ve yarın bir gün motor alırsak diye soruyorum
fren ve amortisörü de kaza yapmamak için soruyorum
eğer gerçekten şüphelerim doğruysa
şöyle japon malı arka disk frenli biraz daha güçlü bir yamaha getirmediler of ki ne of
yazı da çok mu resmi oldu ne
ben 40 bin km yi 2 senede yaparim hatta 1.5
Şu an bu konu içerisinde 84 kullanıcı var. (0 üye ve 84 misafir)