sedat gözü aydın hayırlı olsun, Allah tekrarını yaşatmasın
sedat gözü aydın hayırlı olsun, Allah tekrarını yaşatmasın
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
motorunun yeni hali hayırlı olsun sedat_57 Allah kimseye yaşatmasın.
███████ 4
sizlere bir iki tane manzara işyerinden çektiğim fotolar.görünen dağlar yazın bir başka kışın bir başka güzel görünüyor.
ben kış aylarında bile boş durmuyorum işime ve çarşıya kızımla gidip geliyorum.ama kuvvetli giyinmek lazım bazen
Arkadaşlar zincir yağı konusunda sizlere yardım almak istedim resimdeki yağın kalitesi nasıl bileniniz varmı,yada zincir veya motor yağı olsun hangi marka yağları kullanmamı önerirsiniz.Teşekkürler şimdiden görüşürüz.
ÖNCE VATAN MİLLET,SONRA ANA VE YAR,BU YOLDA SAVRULAN,BİRİLERİ VAR.EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN,BİRİLERİ VAR.
BAYRAKLA DERTLEŞEN,TOPRAKLA BİRLEŞEN,CAN VERİP DEVLEŞEN,BİRİLERİ VAR..ŞEHİTLER ÖLMEZ..
arkadaşlar ben castrolun zincir yağını kullanıyorum.. ama bence en iyi zincir yağlama 90 numara yağ alacaksın ve yaglıyacaksın.. biraz jantı falan pisletiyor ama çok güzel yağlıyor ve uzun süreli oluyor... ben kuryelik yaparken 15 -20 tane aldım siprey ..onlar bitsin 90 numara yöntemi..... motordada genelde mobil kullanıyorum..ama mobil bulamazsa castrol magnetec...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
ramço motora bak la gız gibi maşşallahallah kazasiz belasiz binmek nasip etsin... ya niyeyse böyle gıcır gıcır ybr görünce seviniyom ve gülüyorum kendi motoruma olanlardan sonra
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
oooo sedat hocam hadi gözün aydın, çıkarmışsın motorunu, tek teker ramço hocamında ellerine sağlık, motor canavar gibi olmuş. hadi artık gezdirirsin bizi
ya arkadaşlar bu arada sizlere de bir soru sormak istiyorum, bu benim yan grenajlar depo ve seleye tam oturmuyo yani 1-2cm kadar açık, oturtamıyorum, birde benzin deposuyla sele arasında da 1cm kadar açıklık var, yalnız selenin depoya oturan kısmının sanırım süngeri çıkartılmış, boşluk var arasında. bunun sebebi nedendir acaba, veya bunları nasıl oturtabilirim?
kardeşim bendede var o sorun nedenını bulamadım benım elımden bı çok metal işi gelır ama olmuyor o granajların deponun koltugun arasındakı boşluk nasıl oluşuyor anlayamadım gıttı :S
Şu başlığa bir göz atın arkadaşlar.
http://www.motosiklet.net/forum/tekn...ml#post1453878
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
merhaba arkadaşlar buda benim ybr m bakalım beğenecekmisiniz
burda biraz kirli ama yıkamadan kaç gün binebilecem onu denemiştim.
Şu an bu konu içerisinde 35 kullanıcı var. (0 üye ve 35 misafir)