Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
26 Şubat 2009, 18:24
rsavkli adlı üyeden alıntı
boşta en teker zor dönüyosa yarın cıyk cıyk ötmeye başlamaz inşallah o. balata diske sürte sürte yanıp sertleşiyor . zaten diske dengesiz basıyor balata. ozamanda diski zorlamazmı bu balata diskte çarpıklık atıklık meydana getirmezmiki. kimi tamirciler diske yağ sürüyolar buda yanlış bişeymiş. yağ balatanın çabuk yanmasına sebep oluyormuş. mondialden biliyom.
benimde arka balata ön balata debriyaj balatası son demde. arka balata gerdirecek yer kalmadı. debriyaj ayar tutmuyor ta sonuna çıktı kol. bide kalkışta ve vites geçişlerindeki tak sesini kesersem sorunum kalmıyor bu sabah çektiğim bi foto
yaz gelmeden hemen bakım yaptır kardeşim yazın lazım olur. bol bol gezeriz.
Reklamlar
-
26 Şubat 2009, 19:27
alisemerci adlı üyeden alıntı
ya demeyin öyle...
insanı şüpheye düşürmeyin.
sağlamdır bildiğim kadarıyla.
abi o balata verdigin paranin fazlasini veriyor sana gör bak
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
27 Şubat 2009, 00:49
-
27 Şubat 2009, 09:14
Fotoğraftaki motor benim, fotoğrafları aldığınız yerde nereden bulduğum da yazıyor olmalı.
Sizin Kütahya'da olduğunuzu düşünürsek en güzel ya internetten ya da kendi şehrinizin sanayi bölgesinden araştırma yapıp bulabilirsiniz. Fotoğraflardaki sisleri ben o zaman 60 liraya almıştım. 2*27,5 watt akım çekiyorlar (fazlası YBR'nin alternatörüne zarar) ve gece standart farlara göre özellikle yakın noktalarda çok daha geniş aydınlatma sağlıyorlar.
-
27 Şubat 2009, 12:04
insane adlı üyeden alıntı
Fotoğraftaki motor benim, fotoğrafları aldığınız yerde nereden bulduğum da yazıyor olmalı.
Sizin Kütahya'da olduğunuzu düşünürsek en güzel ya internetten ya da kendi şehrinizin sanayi bölgesinden araştırma yapıp bulabilirsiniz. Fotoğraflardaki sisleri ben o zaman 60 liraya almıştım. 2*27,5 watt akım çekiyorlar (fazlası YBR'nin alternatörüne zarar) ve gece standart farlara göre özellikle yakın noktalarda çok daha geniş aydınlatma sağlıyorlar.
aa siz burada da var mıydınız?
oradaki linkler ölmüş yahu.
valla tekrar aratıp bir söyleseniz sevinirim.
bu arada izinsiz kullandığım için özür dilerim.
yine de yardımlarınızı bekliyorum.
-
27 Şubat 2009, 12:39
aa siz burada da var mıydınız?
oradaki linkler ölmüş yahu.
valla tekrar aratıp bir söyleseniz sevinirim.
bu arada izinsiz kullandığım için özür dilerim.
yine de yardımlarınızı bekliyorum.
Dostum daha ne yardım beklediğini anlamadım, nerelerde bakman gerektiğini yukarıda yazdım.
İstanbul'dan alabileceksen gitmen gereken adres Kadıköy/Vişne sokak .
-
27 Şubat 2009, 13:13
Dostum daha ne yardım beklediğini anlamadım, nerelerde bakman gerektiğini yukarıda yazdım.
İstanbul'dan alabileceksen gitmen gereken adres Kadıköy/Vişne sokak .
gece geç vakitlere kadar internette aradım yok.
yani siz biliyorsanız demek istiyorum.
-
27 Şubat 2009, 14:27
bilac adlı üyeden alıntı
Selam arkadaşlar,
Motosikletim için branda almayı düşünüyorum. Ama hazır almak ve brandacıda diktirmek konusunda kararsız kaldım. YBR125 kullanıcılarının branda kullanımı ve branda tercihleri hakkında tavsiyelerini bekliyorum. Bu konuda yorum/cevap yazan arkadaşlara da ilgileri için şimdiden teşekkür ediyorum...
Geçen yıl Çankaya'da Motorcu Göçmen'in sokağında çay ocağının yanındaki yedek parça-aksesuar dükkanından( Sedat?) dükkan sahibinin YBR'ye uygun olduğunu söylediği hazır branda almıştım. Sanırım 25 TL'ydi. Gerçekten de YBR'ye tam gelmişti ve bol yağışlı 2-3 ay süresinde su sızdırma sorunu olmamıştı. Hazır branda düşünürseniz Manisalı olduğunuza göre orayı önerebilirim. Yeni motorumda da aynı brandayı kullanıyorum ama buna biraz küçük kalıyor. Bahsettiğim dükkandan aynı zamanda bazı YBR yedek parçalarını oldukça uygun fiyata bulabilirsiniz.
-
27 Şubat 2009, 14:50
gece geç vakitlere kadar internette aradım yok.
yani siz biliyorsanız demek istiyorum.
sen motordaki vuruntunun nerden geldiğini bulabildinmi. benim motor kalkışta debriyajı tam ayarlayamadınmı tak diye bi ses geliyor. arka teker takozlarıda yeni zencirlen ön dişliyide yeni değiştirdim. ön dişlide çeyrek tur kadar boşluk var vuruntuyu ordan yapıyo olabilirmi. yada debriyaj balatalarında olurmu
[B][COLOR="DarkGreen"]GÖZÜNÜ KORUMAYANIN GÖNLÜ KARIŞIK OLUR[/COLOR][/B]
-
27 Şubat 2009, 15:09
rsavkli adlı üyeden alıntı
sen motordaki vuruntunun nerden geldiğini bulabildinmi. benim motor kalkışta debriyajı tam ayarlayamadınmı tak diye bi ses geliyor. arka teker takozlarıda yeni zencirlen ön dişliyide yeni değiştirdim. ön dişlide çeyrek tur kadar boşluk var vuruntuyu ordan yapıyo olabilirmi. yada debriyaj balatalarında olurmu
o problemi yaza erteledim arada bir yapıyor hala.
bilmiyorum artık. benim debriyaj balataları da değişecek zaten.
far arıyorummmmm
-
27 Şubat 2009, 21:39
insane motorun kaç binde öyle kız gibi maşşallah kazasiz günlerde kullanasin
-
27 Şubat 2009, 21:42
bu ek farlardan veya benzeri internette var mı arkadaşlar
-
27 Şubat 2009, 21:48
siyah ybr çil çil yanıyor
sis farları harika... nerden aldınız.....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
27 Şubat 2009, 21:50
-
27 Şubat 2009, 22:09
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
28 Şubat 2009, 00:04
ya demeyin öyle...
insanı şüpheye düşürmeyin.
sağlamdır bildiğim kadarıyla.
Durmayla ilgili bi problemden ziyade bu balatalar daha kısa sürede biter
Yani güveniniz tam olsun o konuda ama bitip bitmediğini kontrol edin balataların ...
yaz gelmeden hemen bakım yaptır kardeşim yazın lazım olur. bol bol gezeriz.
Bu yaza doğru olursa orta bi yerde toplanırız
-
28 Şubat 2009, 00:18
Arkadaşlar.Ön balata degişiminden sonra eger teker rahat dönmüyorsa taktıgınız balatanın et kalınlıgı fazla demektir.İki yol var 1-Balata dan zımparalayarak talaş almak..2- daha basiti vede hep yan sanayi balata kullnılacaksa;hidrolik deposunu hava tahliyesi yapacak kadar gevşetin(elinizde bez hazırlıklı olun,mümkünse bezi civataları gevşetince merkeze sarın).....balatayı basan pompayı sonuna kadar açın,birmiktar yag hidrolik deposundan taşacaktır,hirolik deposununun vidalarını sıkın.taşan yağları silin.balatanızı takın.fren levyesini pompalayın.artık balatanız gereksiz ısıdan yanmayacak bitene kadar hep aynı performansta görevini yerine getirecektir.Kolay gelsin.
-
28 Şubat 2009, 00:32
Benim motor askere gittiğimden beri -ki bir seneden fazla oldu- neredeyse hiç çalıştırılmadı. Önümüzdeki hafta sonu çalıştırabilirsem tekrar motorlu günlerime dönüyorum...
Ooo kimler gelmiş foruma.
Akü basmazsa, şarj cihazımız var. bağlarız.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
28 Şubat 2009, 01:42
PIERzig adlı üyeden alıntı
Durmayla ilgili bi problemden ziyade bu balatalar daha kısa sürede biter
Yani güveniniz tam olsun o konuda ama bitip bitmediğini kontrol edin balataların ...
Bu yaza doğru olursa orta bi yerde toplanırız
evet yaza toplanalım ortada bir yerde kütahya olur.
haritaya bakarsanız ortada sayılır
-
28 Şubat 2009, 20:39
arkadaslar sedatın ybr resinin bu gün itibari ile ayaga kaldırdık..işte ilk resim benden.....
canavar gibi oldu mubarek....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 100 kullanıcı var. (0 üye ve 100 misafir)
Bu Konudaki Etiketler