Bilgiler için teşekkur ederim sedat_57
ybr tam bi halk dostu hem yakıtı hem tipi hemde gucuyle...
o held branda dan bende aldım L beden almıstım hyosung gt 250r varken. şimdi ise ybr ye bol bol yenito :D evet kalın katlaması güç yer cok kaplıyor orası ddogru ama izmirin havasında buzlanma olmadıgı ıcın kas katı kesiilme diye bişi yok. ben o deli yagmurlarda kullandım bişi olmadı.. bu arada 10 gun yagmursa 6 gunu suda kaldı motor mecbur napayım.. valla üşendim eve gidip bbrandalamak yagmur altında zor geldi
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
ybr benim ilk motorum motor almadan önce çok araştırdım 10 kişiye sorduysam ne alim diye 9 u ybr125 dedi bende ybr aldım ve çok memnunum şimdilik ilerde belki kesmez bilmiyorum ama şimdilik her yönden çok memnunum yakıt olsun yedek parça olsun performans manevra kabılıyeti çok ideal bi motor ...
güle güle kullan arkadasım ALLAH KAZA bela vermesin gerisi tırt
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
helal 400 sayfa olmuş!
HATA: ön fren.
TEŞHİS: tecrübeli arkadaşlar.
arkadaşlar ön frenim artık hiç işe yaramıyor. hep ıslak havalarda biniyorum ondan olabilir mi ya da balata olabilir mi ya da fren hidroliğini değiştirmedim ondan olur mu?
şundan olur derseniz ondan olduğunu nasıl anlarım mesela balatanın bittiğini nasıl anlarım?
şimdiden teşekkür ederim.
███████ 4
sağol kardeş allah razı olsun dikkat dikkat dikkat gaza gelmeye hiç gerek yok ;)
senin motor 20.000i geçti heralde balata bitmiş olabilirmi. bakınca gözükmüyomuki. topram dua et bitmiş olmasın bi 70lirada ona verirsin şimdi. arkadaş yedek parça ucuz diyolar bide neresi ucuz. taksi balatalarının hepsi o fiyat tutmuyor. arkadaş maddi kriz var ben balata değiştirmicem. frenide kullanmıyom artık herkesi greve çağarıyorum hepinizden destek bekliyorum. mootooraa uuzaanaan zaamlaar duuruulsuun
[B][COLOR="DarkGreen"]GÖZÜNÜ KORUMAYANIN GÖNLÜ KARIŞIK OLUR[/COLOR][/B]
20bini geçtim.
sevgili toprağım artık orijinal parça alacak takat kalmadı.
gittim bugün ismail abiye baktırdım balataya, bitmiş. söktü baktık sıfır.
elinde orijinal yokmuş zaten ona benzeyen bir tane taktık. 15 lira tuttu.
şimdi ön teker ayak üstündeyken pek dönmüyor zamanla alışır sanırım.
ama fren taş gibi oldu. artık durabileceğimi biliyorum Allah'ın izniyle.
bunu kullanmaya başladım sende de sorun olursa haber ver aynısından seninkine de takarız. kız meslek lisesinin oradaki yer talip falan var kardeşi.
███████ 4
6 ay önce 35e aldıgım arka balata şu an 45 olmuş
Keşke yatırımımı ybr parçalarına yapsaymışım
:S:S ön fren kullanmadan nasıl sürüyorsunuz Çok tehlikeli sadece arka frene güvenip yola çıkmayınrsavkli´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
senin motor 20.000i geçti heralde balata bitmiş olabilirmi. bakınca gözükmüyomuki. topram dua et bitmiş olmasın bi 70lirada ona verirsin şimdi. arkadaş yedek parça ucuz diyolar bide neresi ucuz. taksi balatalarının hepsi o fiyat tutmuyor. arkadaş maddi kriz var ben balata değiştirmicem. frenide kullanmıyom artık herkesi greve çağarıyorum hepinizden destek bekliyorum. mootooraa uuzaanaan zaamlaar duuruulsuun
sayın abicim normalde ön balatayi degiştiridiginde eger balata tam oturduysa cok rahat bi şekilde ön tekerin dönmesi gerekir egerki zorlanma varsi kesin balata bir miktar diske sürtüyor bi zarari olmaz belli bi süre sonra o degen yeri yer yine eki haline gelirtaiwan mali ön balata 5 lira arka balata 10 lira bu arada
ne demek her zaman
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
boşta en teker zor dönüyosa yarın cıyk cıyk ötmeye başlamaz inşallah o. balata diske sürte sürte yanıp sertleşiyor . zaten diske dengesiz basıyor balata. ozamanda diski zorlamazmı bu balata diskte çarpıklık atıklık meydana getirmezmiki. kimi tamirciler diske yağ sürüyolar buda yanlış bişeymiş. yağ balatanın çabuk yanmasına sebep oluyormuş. mondialden biliyom.
benimde arka balata ön balata debriyaj balatası son demde. arka balata gerdirecek yer kalmadı. debriyaj ayar tutmuyor ta sonuna çıktı kol. bide kalkışta ve vites geçişlerindeki tak sesini kesersem sorunum kalmıyor bu sabah çektiğim bi foto
[B][COLOR="DarkGreen"]GÖZÜNÜ KORUMAYANIN GÖNLÜ KARIŞIK OLUR[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 92 kullanıcı var. (0 üye ve 92 misafir)