dargemen de bir ybr var görüceksiniz adam çok güzel yapmıi yaw isterseniz bir bakın
bencede sade daha güzel ;)
avare rulman
O sorunu çözersen buraya da yazarsın
Bir hafta motor yattıktan sonra çok zor çalışıyor.
Geçenlerde saymadım ama 50 kez marşa basmışımdır,zar zor çalıştı , bi kez çalıştıktan sonra tek marşta çalışıyor benimkisi ,soru sadece fazla yatırmada oluyor mötörü
Yok oyle tek far degişimi degil
Ben de zamanında uzay kafalıgından takmak istiyordum farı tutan demir falan 200 civarı buluyordu amaa uzay kafa alıp degiştirmek isteyen olursa takas yaparım
kuyucadısı
cadı bacı hade şimdiden hayırlı olsun
Benim motor askere gittiğimden beri -ki bir seneden fazla oldu- neredeyse hiç çalıştırılmadı. Önümüzdeki hafta sonu çalıştırabilirsem tekrar motorlu günlerime dönüyorum...
Herkeze selamlar benim birkaç sorunum var sizlerin düşüncelerinizi ögrenmek istiyorum motorum 3750 km de ancak gecenlerde hava filitresi kontrolu sırasında hava filtresi kutusunun dibinde bir ıslaklık farkettim ve parmağımı surup kokladığımda benzin olduğunu anladım karbüratöre giden deliğe baktım kuruydu bunun nedeni sizce nedir ne yapmam gerekir, bir diğer sorunum ise özellikle 4 ve 5. viteslerde 5000-6000 devir arası seyrederken motordan gelen öğütme sesine benzer uğultu bunun için ne yapabilirim?
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
hava filtrende bi sorun yok merak etme onlar olagan şeyler yalniz 5. viteste cok düşük devirde kullaniyorsun ybr ye yaramaz bu belki motorunu sevdiginden fazla gaz vermiyorsun ama ybr gibi bi motoru 6 bin devir minimum olmak kaydiyla kullanmalisin 6 ve üzeri 7 bin devir gayet idealdir
kırmızıybrde güzel duruyo ama sende nasil durur bilemeyiz sana siyah bi ybr lazim
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
ortak onun gül gibi süpürgesi var.. ne yapacak motoru....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Selam arkadaşlar,
Motosikletim için branda almayı düşünüyorum. Ama hazır almak ve brandacıda diktirmek konusunda kararsız kaldım. YBR125 kullanıcılarının branda kullanımı ve branda tercihleri hakkında tavsiyelerini bekliyorum. Bu konuda yorum/cevap yazan arkadaşlara da ilgileri için şimdiden teşekkür ediyorum...
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
iddalı konuşmussun..sizi tuzla pisttinde görmek isteriz....kuyucadısı;
[I adlı üyeden alıntı
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
branda konusunu bende araştırdım. Feyizoglunda iki tane var. Birisi ucuz idare eden bir branda , şiddetli yağmurda içeri su aldığını ve hava almadığını söylüyorlar. Özellikle hava almadığından uzun süre zarfında paslanma yapıyormuş. Diğeri Held, gayet kaliteli ve bu sorunların görülmediği söyleniyor. Ama oda özellikle soğuk havalarda kaskatı kesiliyormuş, hatta katlamaya çalışırken ciddi şekilde kendine ve motora zarar verenler varmış. Tabi ben okuduklarımın yalancısıyım Hepsiburadaya baktım orada uygun ve güzel görünen brandalar var fakat ölçü olarak çok genel şeyler var. Adam gibi seçemiyorsun. Bu da YBR için sorun olabilir bence. Motor cc'sine göre sıralamışlar brandayı ki sorun burada. Şimdilik branda olayını bıraktım. Malum yağmur mevsimi geçiyo artık İzmir'de, bende seneye kadar araştırıp almaya karar verdim. Bu arada benim motorda bütün gün suyu yiyor. Tek sorunum göstergelerde oluşan buğular. Bununla ilgili ne yapabilirim acaba arkadaşlar? Birde motoru koyduğum ve motoru kilitleyebildiğim tek yerde epey bir su birikiyor. Ön tekerlek su da kalıyor malum bunun sonucunda. Bu ön teker lastiğine zarar verir mi? Lastikler Metzeller ME-22 tubeless. Şimdiden teşekkürler.
Şu an bu konu içerisinde 207 kullanıcı var. (0 üye ve 207 misafir)