Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    slm arkadaşlar nasılsınız......
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    YBR
    herkese merhabalar arkadaşlar ybr city'de yan ayak standart olarakmı satılıyor ?? bilgisi olan varmı..

avare rulman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125 + honda cbr 250r
    Alıntı ferotr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese merhabalar arkadaşlar ybr city'de yan ayak standart olarakmı satılıyor ?? bilgisi olan varmı..
    evet ferotr, standarttır. hatta yan ayak açıken motoru çalıştırmanı önleyen bir de müşür vardır.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

bu arada arkadaşlar, benim motor okulun otoparkında kaldı. basıyorum basıyorum çalışmıyor. akü zaten soguk havadan ve kısa mesafe yol gitmekten zayıflamıştı, marşa basa basa iyice tükendi. ayak marşıyla da çok ugraştım olmadı.

ben de yokuş aşşagı vurdurayım dedim. ama o durumda bile çalıştırmak namümkün. tahliyeyi açıp kontrol ettim, karbüratorre benzin geliyor. sigortalara baktım saglamlar.

en son bujiyi degistirdim yine önceleri çalışmadı. sonradan ne hikmetse ayak marşını alıp çalıştı, ben de boylece eve getirebildim okuldan. Şu an garajda fakat yine çalışmıyor. 2 saat ugraşınca hasbelkader çalışıyor sonra yine aynı. çalıştıktan sonra sorun yok sen stop edene kadar sorunsuz. ama stop edince çalıştırmak imkansız.

acaba sorun nedir?

bu arada buji ateşlemiyor mu diyip kontrol edeyim dedim ama işin dogrusu kontrolu beceremedim. ama dedigim gibi 100 marştan birini alıyor. anormal birşeyler oldugu muhakkak.

(benzin kalitesinden eminim. zira her zamanki yerden aldım ve o sefer aldıgım benzinin de 3/2 sini sorunsuz kullandım.)

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    YBR
    Alıntı avare rulman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet ferotr, standarttır. hatta yan ayak açıken motoru çalıştırmanı önleyen bir de müşür vardır.
    sağolasın..ybr city almayı düşünüyorum onun için sordum..

slm

s.a arkadaşlar uzum yolda nasıl ybr 125 bilgisi olan varsa yazabilirmi mesa j olarak atabilir mi

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    YBR
    avare rulman acayip bir durum seninki herşey normal gözüküyor..bence servisine götür

Alıntı kafacenni adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    s.a arkadaşlar uzum yolda nasıl ybr 125 bilgisi olan varsa yazabilirmi mesa j olarak atabilir mi
    http://www.motosiklet.net/forum/gezi...e-1500-km.html
    adam 1500 km yapmış bi de 4300km lik gezi var gezi yazılarında

Motosikleti
    125 cc motosiklet gibidir.

ben senede 3-4 defa 600 km gidiş geliş uşak istanbul yapıyorum. hatta bu yaz uşak'tan dönerken izmir-çanakkale üzerinden tek seferde 1500 km yaparak istanbul'a döndüm.

sen sıkılmazsan o da sıkılmıyor, sorunsuz gidiyor. ama ybr uzun yol için dizayn edilmiş bir motosiklet degil unutma. çok hevesli degilsen insanı sıkar. yok benim gibi hevesin büyük bütçen minik ise, aslanlar gibi gidersin.

Alıntı osmaniyeli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.motosiklet.net/forum/gezi...e-1500-km.html
    adam 1500 km yapmış bi de 4300km lik gezi var gezi yazılarında

EDIT: hahaha o sapıtık adam benim işte.

aha geziyi yapan şahıs bu

slm

sorun çıkartmaz yani

sorun çıkarmaz demi

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    YBR
    sorun çıkartmaz yani
    hiç bir sorun çıkarmaz korkma..ben yazın sıcağında 1 günde 940'km yol yaptım ybr'ile.. yalnız uzun yola çıkacaksan giyimin'de ona göre olmalı mesela bellik şart şunuda belirteyim ama 1'günde ölü gibi yattım yatakta

peki arkadaşlar ybr 125 city nin ybr 125 den ne farkı var

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    peki arkadaşlar ybr 125 city nin ybr 125 den ne farkı var
    teknik olarak bir fark yok,kafa siperliği 2004 model ile aynı,jantları 5 kollu ama serviste karşılaştırma yaptım yeni jantların bağlantıları eski 3 kollulara göre daha zayıf geldi bana.eskiler 3 kollu ama 2 şer adet bağlantısı var ve janta daha çok temas eden yüzeye sahip
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı babaçi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    elimde plexi olsa vallahi yollarım

sağoıl güzel abim benim bee

ama gözüm yok deil hani nasıl durur onuda bılmıyorum ya yan sanayi normal cam alıcamda zaman olmadı halen.
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

ya şu viteside dijital yapsalardı tam olcekti

alisemerci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yine yeniden YBR :)
    merhaba diyene merhaba
    4

Motosikleti
    ya şu viteside dijital yapsalardı tam olcekti
    motoru 15 beygir olsaydı,
    ona gore daha heybetli kasası olsaydı,
    arka süspansiyonları mono-link olsaydı,
    arka taşıma demiri daha yakışıklı olsaydı,
    enjektorlu olsaydı,
    farları h4 olsaydı,
    bu dogrultuda ön far daha küçük ama daha etkin olsaydı
    sinyalleri daha kibar olsaydı (city ler öyle gerçi),
    depo biraz daha kambur olsaydı,

bir de uçabilip, yine 3.800 e benim olsaydı

en uygun fiyatlı japonlardan birisine biniyoruz. evet eksikleri var, ama parasının karşılığını (vergiye giden kısım hariç) veriyor işte. devlet mantıksız vergilerle halkın kanını emdikçe bu fiyata bu motor arkadaşlar.

herşeye ragmen benim ya, en güzel motor ybr

Motosikleti
    xx 12999,9rr cadı süpürgesi :P
    sanırım bende 2-3 ay sonra ybr mi alıyorum.
    ben henüz görmedim kırmızıymış bu hafta içi muhtemelen bakıcaklar. sonrada ne yapabiliriz e bakıcaz. toplıycaz yani motoru
    yani herşey emrah ve nejdet ustadan gelen güzel haberlere baglı
    [B]durmak yok... yola devam.....
    [/B]
    [COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]

Motosikleti
    Alıntı avare rulman adlı üyeden alıntı Mesajı göster

bu arada arkadaşlar, benim motor okulun otoparkında kaldı. basıyorum basıyorum çalışmıyor. akü zaten soguk havadan ve kısa mesafe yol gitmekten zayıflamıştı, marşa basa basa iyice tükendi. ayak marşıyla da çok ugraştım olmadı.

ben de yokuş aşşagı vurdurayım dedim. ama o durumda bile çalıştırmak namümkün. tahliyeyi açıp kontrol ettim, karbüratorre benzin geliyor. sigortalara baktım saglamlar.

en son bujiyi degistirdim yine önceleri çalışmadı. sonradan ne hikmetse ayak marşını alıp çalıştı, ben de boylece eve getirebildim okuldan. Şu an garajda fakat yine çalışmıyor. 2 saat ugraşınca hasbelkader çalışıyor sonra yine aynı. çalıştıktan sonra sorun yok sen stop edene kadar sorunsuz. ama stop edince çalıştırmak imkansız.

acaba sorun nedir?

bu arada buji ateşlemiyor mu diyip kontrol edeyim dedim ama işin dogrusu kontrolu beceremedim. ama dedigim gibi 100 marştan birini alıyor. anormal birşeyler oldugu muhakkak.

(benzin kalitesinden eminim. zira her zamanki yerden aldım ve o sefer aldıgım benzinin de 3/2 sini sorunsuz kullandım.)
    ek olarak motor hasbelkader zar zor çalıştırılıp da bir sure yol gidince akü şarj oluyor. yani şarjda problem yok. ama durdurunca şarjı olsa bile çalışmıyor. aküsüz de çalışabildiklerini biliyorum ybr lerin. sarjda sorun olmadıgını belirtmek istedim.

bujiyi degistirince sorun tam olarak çözülmedi bu arada. onun etkisi oldugunu sanmıyorum. cıkardıgım bujinin tırnak kısmı da oldukça temiz, kurumsuz ve yagsızdı.

tecrubeli arkadaşlar bir el atın da, eğer benim çözebilecegim birşeyse yagmurda camurda ittirerek ustaya goturmek zorunda kalmayayım motoru.

aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    beyler şu city modelinin kafa grenajını eski tiple orjinalliği bozmadan değiştirmek mümkünmü ya anlamadığım iyi bir iş çıkartmışlar ybr nin eksik yönlerini fazlasıyla kapatmışlar ancak su eski kafa grenajı çileden çıkartacak kadar çirkin geldi gözüme...değiştiren veya düşünen varmı?

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 158 kullanıcı var. (0 üye ve 158 misafir)

Bu Konudaki Etiketler