Zinciri ben de degiştiririm ama gelmeniz için degiştirmeniz gerekmez buyrun hertürlü gelin beklerim
izmir aha şuarası... bir gün yolumuz düşerse uğrarız... biz gezgin ybr cileriz....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Beyler merhaba zincire dolanmışsınız bu seferdeHadi bakalım hayırlısı...
Ooo Hayati abi hoşgeldin nerlerdesin bıyır sen de gel bi çayımızı içersin
Sağol Pier,Geçen hafta sonu İzmirdeydim.Herkes motor biniyor deli oldum valla.biz Kütahya da daha 1,5 ay bekleriz...
arkadaşlar biliyosunuz ben motorumu sattım sizce fazer 600 s2 nası bi motor
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
merhaba arkadaşlar zincir konusu açılmışken ybr ye cbr 125 in oring li orjinal zinciri uyuyormu acaba?
yapma hemşerim falan deme şimdi. son üç güne kadar bende biniyodum. şimdi böbreklemin ağrısından duramıyom. muslukta tıkanıklık gösterdi vanam tam açmıyo belimde korseyle dolaşıyom motor yasak. topram ni dersen de ben 3-4 günlüne tırrrt oldum
Arkadaşlar Forum Sessiz Kaldı... Yapmayın Böyle..i. Ybr Ciler Ses Verin..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
selam olsun ybr'ci arkadaşlarıma...
cell_im ybr'en yeni ciladan çıkmış galiba
çil çil Yanıyor Mubarek... Allah Kaza Bela Göstermesin.....
bugun biraz sıkıştırdım ybr'mi. 125 değil de şöle 175lik filan oluverse yapamayacağı hareket yok meretin ama vits değiştirmek ayrı bi zevk tabiki de. bugünkü leşlerim 4-5 tane çin yarı otomatik bi kaçtane scooter bi tane de honda innova evet yanlış duymadınız honda innova'yı geçtim
Şu an bu konu içerisinde 48 kullanıcı var. (0 üye ve 48 misafir)