hacı bunlar bizim düzce resimleri değilmi yaw......... yolda kamyonlara yapışıp gitmiştik hani donuyorduk....
hacı bunlar bizim düzce resimleri değilmi yaw......... yolda kamyonlara yapışıp gitmiştik hani donuyorduk....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
siyah olan ybr hanginizin
siyah çok yakışıyor gibi ybrye
fotolar benim pcyi hoşaf etti kotamı doldurdu bu fotolar biraz küçültüp koysaydınız
Ortak Siyah Ybr Var Diye Hava Atma Yaw.... Eşim Alınca Kırmızı Aldı.. Yoksa Bende Siyah Düşünüyordum.........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
bizde tek motor küçük bir gezi yaptık sıcak bir havada çıktık yola
bursanı gocadağın erkek yokuşu çıkışı
soğuktan üşümeye başladık etrafa gaste karton bakıyoz
işte son durak su içmeye gelip içmeden geri döndük
işte ben
kalabalıktı su sırası vardı 10 dakka durduk geri döndük ama içimiz üşümüş soba dahi ısıtmadı
Şu fotolar güzelde üsttekiler açılana kadar çok bekletiyor.
Arkadaşlar Kumsal Yüklerken Resimlerin Ayarını Tutturamamış... Zamanla öğrenecek....
Eyvallah Alper... Eşkişehirde Olacak Yakında.. Bekle Bizi.... Sedat ömer Ve Ben üçümüz Yakında Eşkişehirdeyiz....
eee oraya kadar gelmişken kütahya / tavşanlı'ya da uğrayın artık, beklerim
ÖNEMLİ : buraya yeni bir konu açtım ödevle ilgili bulmaca meraklıları lütfen baksın. bu forumda konu.
███████ 4
yeni başlayan arkadaşlar için süper bir motor ben aldım çok memnunum hiç yolda bırakmadı ve az benzin yiyiyor tavsiye ederim
Arkadaşlar daha öncede konuşulmuştu eski farlar yeni farlar ybr city'i alsak ve farlara eskisi gibi yapsak kaç paraya patlar?
s.a arkadaşlar
ben aranıza yeni katılıyorum ve hepinizden şikayetciyim sizin yüzünüzden bir adet ybr 125 almak zorunda kaldım çünki o kadar iştahlı anlatmışsınızki insan özeniyor evet bende artık bu kadar şeyden sonra almak zorun da kaldım tabiki.
sonuç olarak gri ybr 125 -09 aldım yaklaşık olarak 2,5 ay kadar oldu. ilk bakımını yaptırdım sadece yağ değiştirdiler şuan 820 km de.
Ayrıca rodaj olarak da şuana kadar 6 bin devri pek geçmedim standart 5 bin diyelim pek nadir olmak kaydıyla 8 bin devri gördüm ve sizinde önerilerinizi bekliyorum hesabın yanlış olma ihtimali yanlış olabilme ihtimali çok az olmakla beraber şehir dışı 50 krş şehiri içi 71 krş yakıyor defalarca denememe rağmen sonuç hep aynı çıkıyor
ayrıca ben ne zaman bu siteye girip yorumları okumaya başlasam alıp ybr mi gidesim geliyor acaba ben piskozdamıyım yok sa connet ticket mı oldum...
en kısa zaman da arkaya bi çanta düşünüyorum 50 lt lik çok büyük olur sanırım sizin tavsiyeniz nedir kaç lt lik almak gerekir ve önerebileceğiniz bir ürün varmı.
Şu an bu konu içerisinde 51 kullanıcı var. (0 üye ve 51 misafir)