ne gülüyorsun sedat... yalanmı.... bu motoru 6. ayda aldım 10 ayda yıkadım.... kurye iken senede bir yıkıyordum....
ne gülüyorsun sedat... yalanmı.... bu motoru 6. ayda aldım 10 ayda yıkadım.... kurye iken senede bir yıkıyordum....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
hacı hemi motor pis pis biniyorsun arada bi yıkıyorsun.. sanki motor sıfır.... acayip oluyor insan......
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
valla hacı düzde 4. viteste 100 km hıza kadar cok rahat çikiyor yaw anlamadim gitti benim ybrde 4 te epeybi sıkman lazim 100 görmesi için ömerin makinanin maşşallahi var ama ben biliyorum onun nasil o kadar süratli gitgiini
kumsal_41 gibi paraya kıyarim ben dersen michelin cok güzel ben yaklaşik bi 40 km kullandim begendim açikçasi ama yok ben gariban adamim dersen benim gibi gidip irc yapimi pony marka bi lastik alacaksin onlarda güzel sakuralardan bin kat iyidir yumuşak hamurlu
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
lastik parasını kısmayın arkadaşlar boğazdan kıs lastikten kısma
benim duro önteker geçen bi kaydı yeri öptüm ayak koyduğum yer kırıldı
nooldu bizim michelin parası gitti Allah tan kolum filan kırılmadı o zaman ekonomiyi görürdüm işte
vallaha bende ırc yada metzeler düşünüodum ama şimdi michelin diince michelin de hafife alıncak marka değil yani...fiyat olarak ne kadarki çokmu tuzlu:D
bide bu takozların eskimesi jantın sallanmasınada (yalpamalamasınada) neden oluyor galiba
arka teker bilyasını saç kapak takmayın resimdeki gibi
hem su alabilir hem toz
plastik kapak bilya takın tekere teker keçesi eskirse bilyalarınız toz ve sudan bozulur saç kapakta
yağ-toz keçesi eskimezse zaten sorun yok sac da olur plastik te
orjinali sac kapak mı ybr nin
CBA Jant sallamıyo fekat arka dişli de stabil durmuyor
osmaniyeli Saç kapaktan kastını anlamadım :S Fotodaki herşey ybrnin orijinal. Arka tekerdeki plastik herhangi bir parça güvensiz olur bence
arkadaşlar, bizim motorun orjinal stickerlarını nasıl temin edebiliriz ? ya da sizlerden sticker bastıran varmı? motoru bi boyatıyım diyorum da acil yardım gerekli. düşme filan yok da dizliklerden dolayı deponun biraz yüzüldüğünü farkettim bugun. hazır kışa girmek üzereyken de parçaları söküp boyatmayı düşünüyorum ama yazılarım da gitmesin istiyorum yardım bekliyorum sizden.
düzeltme arkadaşlar şöle diyorlar:
becerebilseler söktürcem de. korkuyorum yırtarlar diye
henüz sormadım dostum ama aklımda vardı.
olm çinçon bişey değilki bu? satcağımız zaman adam yazıları farketiği ana motordan şüpelencek. halbuki bişey yok sadece boya yenilemesi o kadar.
hatta bazıları grenaj üstünde geldiğini bile sölediler.
yazılar bunlar işte:
sedat maşayıda kaptın... hadi biraz daha gayret dayıyı yola çıkarmaya az kaldı...
cok güzel bir gezi yapmişiz tekerlerimize saglik
Şu an bu konu içerisinde 358 kullanıcı var. (0 üye ve 358 misafir)