arkadaşlar sedat 57 nin motorunun dişli zincir setini değiştirdik..... elimizden geldiğince resimledik... aksam yemegine balık yemeye karar verdik... marmara balık lokantasında balıkla aç karnımızı doyurduk.......
daha yeni başladık...
plakayı kapatıp bide yandan çekelim dedik...
buda eski ve yeni takım... yanyana çektik... az kahrımızı çekmedi.....
yandan çektik yine.........
buda marmara balık lokantası pendik.....
vay vay kuzu bunlar kuzu
düzce yolcusu kalmasın...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
aldım plakayı kaça maal oldu dişli zincir kaç bin km de motor bide ?
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
bende sizin motorları modifiyeli sanıyodum
kanki fotolar süper yakışır sana adam king yaa :D ramço burya yumruk havaya :D
motor 22 bin küsürde ama tam km ye bakmadım... sedat birazdan söyler....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
gelin arkadaşlar düzceme sizlere kapım ardına kadar her zaman açık bekliyorum ama aman dikkatli olun ne olur hava sartları kotu
Aktif (Online)
Motosikleti: 6ooRR"07
Kan Grubu: A Rh+
???
Ne iş biemdabılyuyu sattın 6oorr mi aldın ?
Şimdi de ybr alcam diye bizi mi yiyosun yoksa
TEKTEKER_RAMÇO
Kardeş sen bari yamaha servisi aç
Servisimi değiştirecem ben artık.Bu servise gitmeyi planlıyorum
Rolanti ayarı öyle yapmış ki ,motor benzini resmen içti bugün hem onu ayarladım hem de kırık olan km panel plastiğini değiştirdim.Dördüncü düşüşten sonra civataların km saatlerine bağlantı yerleri haşat olmuş motor 1 kere daha düşerse yeni km saati almam gerekecek
ramço bizim motorlar varken dükyana gerek yok elinin pasını kirini bizim motorlarda atıyo eee bizde hakkını vermeye çalışıyoruz...
iyiki tanıdım iyiki varsınız ramço ve sedat
Yatakta ve Batakta eşi iyi olmayan eline mahkumdur...
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
EYVALLAH SAGOLUN... BENDE İYİKİ SİZLERİ TANIMIŞIM.... HAYAT BÖYLE.. UMMADIĞIN ANDA UMMADIĞIN KİŞİLERİ KARŞINA ÇIKARA BİLİR.......... SABAHIN BU SAATİNDE NE İŞİN VAR DİYENLERE DUYRULUR.... DÜZCE YOLCUSU KALMASIN.... DELİMİ SEY ETTİ BİLMEM AMA BİNDİK BİR ALAMETE GİDİYORUZ KIYAMETE..... HADİ HAYIRLISI......
Yoğun işlerim nedeniyle uzun bir ara verdim.Herkese merhaba...
Düzce uzak kalıyor kardeşler yav...
Biraz daha yakın olsaydı gelirdim.
Yaza geliriz artık.
███████ 4
Abi Bende Yamaha Ybr 125 Lik Almayı Düşünüyorum Ama Nasıl Bir Motor ]
Abi Bende Yamaha Ybr Almayı Düşünüyorum Ama Motor Hakkında Tam Bilgi Bilmiyorum
Bende Ybr Almayı Düşünüyorum çok Güzel Bir Motor Motoru Olanlara Allah Kaza Bela Vermesin Inşaallah Ybr Kullnanlar Bana Bılgı Verırse Motor Hakkında Sevinirim
Şu an bu konu içerisinde 227 kullanıcı var. (0 üye ve 227 misafir)