Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
13 Ocak 2009, 23:28
motobike45 adlı üyeden alıntı
aldırdığın tekniği banada söylermisin bende öyle aldırıyım
söyle simdi besela motor gidiyor suna bak diyorum sürmeyi bile bilmiyor ben olacak ki veya su havaya bak yavv bi motorum olsa da gezsem araba olmuyor motorum olsaydı giderdim yani her konusumuzda motoru sokuyorum araya tabi uygun yerlerde en sonunda oldu işde sende dene belki başarırsın
sedat_57 adlı üyeden alıntı
arkadaslar bu gün rialliden motorum için bi kaç sipariş verdim...debriyaj balatasi japon mali (honda) riallide japon mali olurmu demeyin varmiş
o-ringli kore mali bi zincir54 ytl...ybr conta takımı 5 ytl...birde arka lastik takozlari sipariş ettim 2 çift onlarda 5 ytl... debriyaj balatasinin fiyatida 25 ytl... ihtiyaci olan arkadaslarimiz vardir illaki fiyat araştirmasi yapöiş olurlar
evet arkadaşlar güvenilir yer bizim bi arkadaşda aldı geldi 2 günde tercih ederim
alisemerci adlı üyeden alıntı
fiyatlar iyiymiş, bir tane debriyaj balatası da bana lazım.
al arkadaşım ama yazı bekle o zamana kadar değişik ürünlerde alırısn belki kargo parası ayrı ayrı ödeme
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
ybr yeni rakı gibidir... içmeden sarhoş olamazsın... ybr ye binmeden onu tanıyamazsın............. büyük makinede ybr yi çok arar sın... bazende aramazsınn............
haklısın abi sen büyük cc de kulandın ama simdi ybr var
Reklamlar
-
14 Ocak 2009, 00:02
gökhan ben piyasada bir çok motoru kullandım... tanıyan bilen biliyor zaten.. ada geçmiş karşıma manyakmısın 1000rr satılırda bu bisiklete binilirmi diyor.. işin içine giren ve yapısı belli olanlar beni anlar... ... ferrari memurun neyine derler ya aynı o hesap.. rüzgar ve motor ortak tutkum.. kaskım kafamda olduğu sürece ayaığı yerden kesen bir iki tekerim varsa ben motorcuyum... büyük cc nin 10000 km de yaktığı yakıt benim motorun sıfırını alıyor üstede kask ve mont parası bırakıyor.. bu sadece yakıt... ya masraflar.....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
14 Ocak 2009, 00:05
ramço azını öpeyim dicem olmucak
işte seni anlayan biri olarak ybr ile geliyorum az kaldı
-
14 Ocak 2009, 00:05
selam arkadaşlar bizim eve geçenlerde hırsız girdi. bikaç eşya birde motorun yedek kontak anahtarını çalmış. servise kontak takımını sordum 150 YTL civarı dediler. Bunu yan sanayisi falan var mıdır? bilgisi olan varmı?
-
14 Ocak 2009, 00:44
-
14 Ocak 2009, 00:48
tekteker ramço motosiklet sarrafı valla kimin kankası benzetmelere bak yeni rakı flan
-
14 Ocak 2009, 00:56
ferotr teşekkürler güzel bir siteymiş
-
14 Ocak 2009, 11:05
s
abicim yamaha ybr üstüne motor yok yani bu cc de ham rahatlık hem titreşim yok bnde var ama makine yanii
-
14 Ocak 2009, 21:24
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
gökhan ben piyasada bir çok motoru kullandım... tanıyan bilen biliyor zaten.. ada geçmiş karşıma manyakmısın 1000rr satılırda bu bisiklete binilirmi diyor.. işin içine giren ve yapısı belli olanlar beni anlar... ... ferrari memurun neyine derler ya aynı o hesap.. rüzgar ve motor ortak tutkum.. kaskım kafamda olduğu sürece ayaığı yerden kesen bir iki tekerim varsa ben motorcuyum... büyük cc nin 10000 km de yaktığı yakıt benim motorun sıfırını alıyor üstede kask ve mont parası bırakıyor.. bu sadece yakıt... ya masraflar.....
helal abi sana miletimiz büyük bi hevesle alıyor bi an daha sonra satıyor ama zenginlere laf yok adamın birden fazla arabası motoru oluyor bol bol parası oluyor biniyor geziyor dolaşıyor tabi bizim gibi sabahları motoru binecem diye erken uyanma telaşı olmuyor yani kiymetde yok
-
14 Ocak 2009, 22:19
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
ramço azını öpeyim dicem olmucak
işte seni anlayan biri olarak ybr ile geliyorum az kaldı
BİZ BU YOLLARDAN GEÇTİK VE DOĞRU YOLU BULDUK... ANLADIĞIM KADARIYLA SENDE GERCEKLERİ GÖRMÜSSÜN.... ARKADAŞLAR BU GÜN YBR MİN KONTAĞA GİDEN ANA HAT ELEKTİRİK TESSATI YANDI... YENİ HAT ÇEKTİM...... RESİM ÇEKEMEDİM YOLDA KALIPTA UĞRAŞTIĞIM İÇİN........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
14 Ocak 2009, 22:34
-
14 Ocak 2009, 22:35
arkadaslar bu pazar düzceye gidiyoruz (Lokman Hekim ve Nitrous_81 in yanina)ben sedat_57tek teker ramço ve kumsal_41 umarim degişiklik olmaz ve gideriz burdan gelmek isten arkadaslar olursa benimle özel irtibata gecebilirler detayli bilgileri veririm....özellikle ybrcileri aramizda görmek istiyoruz gidiş dönüş 400 km dir arkadaslar ben daha evvel bir kez gitmiştim düzceye ordan biliyorum istanbul tuzladan düzce merkez 200 km dir...
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
14 Ocak 2009, 22:55
arkadaslar bu pazar düzceye gidiyoruz (Lokman Hekim ve Nitrous_81 in yanina)ben sedat_57
tek teker ramço ve kumsal_41 umarim degişiklik olmaz ve gideriz burdan gelmek isten arkadaslar olursa benimle özel irtibata gecebilirler detayli bilgileri veririm....özellikle ybrcileri aramizda görmek istiyoruz
gidiş dönüş 400 km dir arkadaslar ben daha evvel bir kez gitmiştim düzceye ordan biliyorum istanbul tuzladan düzce merkez 200 km dir...
ortak allah kaza bela vremezse ve bir aksil,ik çıkmazsa ben geliyorum...zaten sende belirtmissin..........
-
14 Ocak 2009, 23:11
-
15 Ocak 2009, 22:27
tüm mt cileri yanımızda görmek isteriz sedat.......
-
15 Ocak 2009, 22:32
Arkadaşlar bu akşam benim arka lastigin takozlarini degiştirdik ustamiz tek teker ramço sagolsun eli cok çabuk motoru park etmemle aka lastigi sökülmüş olarak görmem bir oldu... yeni aldigim lastik takozlarini neredeyse çakarak yerine taktiktan sonra ramço test sürüsüne çikti ve başarili...arka dişlide oluşan 6-7 mm lik boşluk düzeldi sıfıra sıfır çalişiyor...onu degiştirdikten sonra benim zincirimin bittigini anladik garip bi sesi var anlatilmaz çatir çatir zincir uzuyo sanki zincirimizide dişlilerle birlikte cumartesi günü ramazan ustayla degiştirmek üzere..... teknik destek hatti...TEK TEKER RAMÇO saygilar....
-
15 Ocak 2009, 22:35
Arkadaşlar bu akşam benim arka lastigin takozlarini degiştirdik ustamiz tek teker ramço sagolsun eli cok çabuk motoru park etmemle aka lastigi sökülmüş olarak görmem bir oldu...
yeni aldigim lastik takozlarini neredeyse çakarak yerine taktiktan sonra ramço test sürüsüne çikti ve başarili...arka dişlide oluşan 6-7 mm lik boşluk düzeldi sıfıra sıfır çalişiyor...onu degiştirdikten sonra benim zincirimin bittigini anladik garip bi sesi var anlatilmaz çatir çatir zincir uzuyo sanki zincirimizide dişlilerle birlikte cumartesi günü ramazan ustayla degiştirmek üzere..... teknik destek hatti...TEK TEKER RAMÇO saygilar....
ortak ben pilotmuyum kardeş ne bu hız... sende hiç fena değilsin... elin anahtarı çok güzel tutuyor... senin gibi bir yardımcım olmasa benim hızlılı gım ortaya çıkmaz.... seni ybr doktoru yapacam......
-
15 Ocak 2009, 22:39
-
15 Ocak 2009, 22:56
ramço elin değmişken bi ara şu benim hastayada bi bakıver:D
Yatakta ve Batakta eşi iyi olmayan eline mahkumdur...
-
15 Ocak 2009, 22:58
sedat. kış günü dur durduğun yerde olm bak pazar hava kritik ona göre :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 114 kullanıcı var. (0 üye ve 114 misafir)
Bu Konudaki Etiketler