motorcu özgürdür ve motorunu seven tek biner zaten uzun yolda motoruda şöförude yormakdan başka bir işe yaramaz 125 cc mtrlar için konuşuyrum tabi. yan çantalar benmde hoşuma gidiyorr ama tekstil olanlar sert pilastikler ses yapıyor..
sevgi eylem gerektirir.. ee ne duruyorsunn bass gazaa...
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
çantalar güzel olmuş ama biraz daha enli olsa daha iyi olurmuş... gökhan ybr de 1 numara... yakışıklı bir motora sahip........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Haftalardan beri motora binemiyorum doğru düzgün Hastalıklardır,dertlerdir,iştir .......
Off off şöyle bi yolaa çıkmak vardı şimdi
ben yağmur çamur soğuk sıcak dinlemeden biniyorum..... derdimi tasamı kaygımı motorun üzerinde unutuyorum........... tavsiye ederim...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Mevkiler insanlara değil, insanlar mevkilere şeref verirle[COLOR="Red"][/COLOR]r.Defterdar Sarı Mehmet Paşa.Ferhat DEMİR. 0 535 621 54 08- 0 505 691 71 86
o zaman ybrsine canta takdırmak isteyen kişiler takdırsın bence yaışıyor motoru bozmuyor yani tip olarak uzun yolla giderken süper oluyor ama ben fazla motorla uzun gezilere cıkmadıgım icin sırt çantasını tavsiye ediyorum
yetr artık yaz gelsinnnnn
sevgi eylem gerektirir.. ee ne duruyorsunn bass gazaa...
Süper Çıkmısınız Abdullah ABİ Yazın Buluşltumuzda İnş Böyle resimler çekiniriz
alirsin dostum sabret bizde senin gibiydik ne zaman alcaz alcaz diye gün sayardik aldik...
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
arkadaşlar sedat 57 arkadaşımızın kızının( ybr) sinin bobinini değiştirdik.... çok resim çekmiştik... detaylı anlatacaktık ama telefonun gazabına uğradık.. kurtara bildiğimiz bir kaç resim ile gösterelim size.........
daha ilk resimler....
daha birçok resim vardı geceye ait ama telefonun hafıza kartı ağrıza yapınca böyle oldu.............
hacı daha erken buluşabilseydik resimler daha güzel olurdu cogu resim karanlik çikmiseline saglik
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
bi ilk okulunu bitir ünivesiteye başla ehliyetini al eline daha sonra motor malesef böyle daha sonra rahat rahat gezersin inş
bi ilk okulunu bitir ünivesiteye başla ehliyetini al eline daha sonra motor malesef böyle daha sonra rahat rahat gezersin inş
sedat ve ramazan siz iyi anlaşıyonuz iyi iş yapmısınız her adam onu yapamaz
Şu an bu konu içerisinde 299 kullanıcı var. (0 üye ve 299 misafir)