Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
15 Aralık 2008, 23:25
Benim Imza Nasıl Olmuş.... Hoş Ybr Ile Ilgisi Yok Ama Ybr Kardeşliği Olarak Burda Sorayım Dedim..
Arkadaşlar Bu Arada Ls 2 Kask Aldım... çok Hoşuma Gitti... 95 Ytl Aldım.. 110 Km Ye Kadar çıktım Gayet Sessiz Ve Hos.. Parasının Hakkını Fazlasıyla Veriyor.... Ama Kaskı Eşime Aldım... Ben Sadece Bir Sefer Deneme Sürüşü Yaptım...
Reklamlar
-
15 Aralık 2008, 23:56
digi_boy26 adlı üyeden alıntı
imzam nasıl ama ?
toyoto kokuyor ama seninki daha uzunmuş...
-
16 Aralık 2008, 23:29
arkadaşlar rüzgarlı havalarda motorunuz kaçı görüyor... 100 km civarı mkı oluyor....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
17 Aralık 2008, 00:12
-
17 Aralık 2008, 22:26
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
17 Aralık 2008, 22:38
bizim hacı onay verdiyse alınır o çantalar
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
-
17 Aralık 2008, 23:04
alisemerci adlı üyeden alıntı
toyoto kokuyor ama seninki daha uzunmuş...
valla aklıma gelmemişti toyota benimki dah güzel
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
arkadaşlar rüzgarlı havalarda motorunuz kaçı görüyor... 100 km civarı mkı oluyor....
rüzgar çoksa 5e bile atamadığım oluyor. bayılıyor çünkü motorum
sedat_57 adlı üyeden alıntı
yani sedat yan çanta bulamadığımı bile bile taşı vurdun kafaya hee ybr için yan çanta aparatı icat eden yokmu?
-
17 Aralık 2008, 23:36
Çantaları içerenköy karfurdan aldım. tanesi 29 lira
-
17 Aralık 2008, 23:48
arkadaşlar yan taşıma demirleri takmayı düşünüyorum.... bir kaç yere sordum 95 ytl ye çanta demiri. yan taşıma demirleri set halinde buldum.. takması hariç 95 ytl istediler... sizin bildiğiniz daha uygun satan bir yer varmı... bu arada rüzgara göre benim motor 90 - 100 gidiyor... o zaman gayet normal çünkü arkadaşlarda öyle demiş... ben son zamanlarda hep kuvvetli makina kullandığım için ben çok yavaş zannettim... bide bir arkdaşım bana ybr 125 de iki kişi gitmek yasak dedi... ben cg de iki kişi giderken polis cevirdi defalarca bişey demedi.... ybr de böyle bir sorun varmı... yani iki kişi yasakmı değilmi? cevaplar için şimdiden teşekkür ederim....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
17 Aralık 2008, 23:57
arkadaşlar yan taşıma demirleri takmayı düşünüyorum.... bir kaç yere sordum 95 ytl ye çanta demiri. yan taşıma demirleri set halinde buldum.. takması hariç 95 ytl istediler... sizin bildiğiniz daha uygun satan bir yer varmı... bu arada rüzgara göre benim motor 90 - 100 gidiyor... o zaman gayet normal çünkü arkadaşlarda öyle demiş... ben son zamanlarda hep kuvvetli makina kullandığım için ben çok yavaş zannettim... bide bir arkdaşım bana ybr 125 de iki kişi gitmek yasak dedi... ben cg de iki kişi giderken polis cevirdi defalarca bişey demedi.... ybr de böyle bir sorun varmı... yani iki kişi yasakmı değilmi? cevaplar için şimdiden teşekkür ederim....
Ruhsatta "İstiap Haddi: 1 kişi" yazdığı için arkadaşınız böyle bir sonuç çıkarmış olabilir ama böyle bir durum yok tabi ki. Bırakın YBR'yi 49 cc'lik mobiletlerde dahi 2 kişi bindiği için ceza alanı duymadım.
-
18 Aralık 2008, 00:00
Eğer polis seni YBR de iki kişi giderken çevirip yasak derse mutlaka polise kimlik sor
-
18 Aralık 2008, 00:13
berkman adlı üyeden alıntı
Eğer polis seni
YBR de iki kişi giderken çevirip yasak derse mutlaka polise kimlik sor
eyvallah arkadaş bu güne kadar hiç bir motorda böyle bir sorun yaşamadım... ama dedimya arkadaş öyle söyleyince kuşkulandım..... banada çok mantıksız geldi..... yıllarca kuryelik yaptım... iki kişi çıktığımız zamnlarda olurdu... o kadar kurye arkadaşımda oldu... kimse böyle bişey söylememişti..... bir deli söyler bin akıllı inanır....
-
20 Aralık 2008, 23:43
-
21 Aralık 2008, 00:13
cell-im adlı üyeden alıntı
maşşşallah
burası tenha kalmıştı bir ara yahu iyi ki yazdın bir şeyler. yoksa unutup gidecektik.
-
21 Aralık 2008, 00:38
millet motorları kaldırmaya başladı heralde ondan kimse girmiyo olabilir karda geliyomuş zor bineriz bundan sonra
-
21 Aralık 2008, 00:59
rsavkli adlı üyeden alıntı
millet motorları kaldırmaya başladı heralde ondan kimse girmiyo olabilir
karda geliyomuş zor bineriz bundan sonra
KAR YAĞMUR ÇAMUR HİÇ FARK ETMEZ.... BİZ MOTORCU DOĞMUŞUZZ..... HER ZAMAN HER ŞARTTA MOTORCUYUZ... ÇAKMA DEĞİL ORJİNAL MOTORCUYUZ....
-
21 Aralık 2008, 01:20
ben hiç kaldırmadım bugüne kadar.
ama bugün çamur adama döndüm. üstelik sırılsıklam ıslandım.
yine de okşayıp, sabaha görüşürüz, diyerek bıraktım garaja
-
21 Aralık 2008, 02:05
arkadaşlar sohpetinizi böldüğüm için çok özür dilerim benim ybr´em 7000km oldu ve bakıma girmasi gerekiyor artık servise götürmaek istemiyorum sadece yağını değiştirip hiçbir vidasını bile sıkmadan 50ytl istiyorlar buyüzden garantiyi bozucam kedim yapmak istiyorum budurum canımı çok sıkıyor ama böyle olsun istemezdim siz tecrübe atmiş büyüklerimsiniz bana fikir verirseniz sevinirim şimdiden çoksağolun
-
21 Aralık 2008, 10:54
mamt adlı üyeden alıntı
arkadaşlar sohpetinizi böldüğüm için çok özür dilerim benim ybr´em 7000km oldu ve bakıma girmasi gerekiyor artık servise götürmaek istemiyorum sadece yağını değiştirip hiçbir vidasını bile sıkmadan 50ytl istiyorlar buyüzden garantiyi bozucam kedim yapmak istiyorum budurum canımı çok sıkıyor ama böyle olsun istemezdim siz tecrübe atmiş büyüklerimsiniz bana fikir verirseniz sevinirim şimdiden çoksağolun
yagin nasil degiştirildigini görmüşsündür 1L xxx marka 10-40 motor yagi aliyorsun ve degiştiriyorsun bu kadar basit marka olarak kendim mobil kullaniyorum ama repsolü daha iyi diyorlar seçim senin....
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
21 Aralık 2008, 11:16
arkadaşlar ben bu güne kadar hiç bir motorun garantisini trakmadım.... hep kendim yaptımm... zaten bir çok motor usatası çakma... ybr nin bakımları çok basit.. zaten masrafsız motor.. parcayı kendim ucuza temin edip kendim yapıyorum... ama ben altı sene araba tamit hanesinde çalıştım... elimden her iş geliyor ve canım sıkılmadan yapıyorum... sorularınız olursaa elimden geldiğince yardımcı olurum... akşamları 7.00 dan sonra haylaz_motorcu@hotmail.com msn açık... bilginiz olsun...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 276 kullanıcı var. (0 üye ve 276 misafir)
Bu Konudaki Etiketler