Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
04 Aralık 2008, 02:02
selam arkadaşlar...aranızda ybr'ye halojen ampül takıp verim alabilen varmı???eğer varsa nereden temin edebilirim,hangisi uyar..selamlar.
Reklamlar
-
04 Aralık 2008, 02:56
rsavkli adlı üyeden alıntı
geçen geldik a.rıza servis le gördük seni hemen ortadan kayboldun motorun başında bekledik seni gelmeyince r6 sı olan abiye kırtasiyeciydi heralde selam bıraktık gittik. işyerinde rahatsız etmeyelim seni nede olsa tavşanlının sesi alternatif radyo reklam gibimi oldu ne!..
rahatsızlık ne demek en azından bir çayımızı için.
inş. ben de o tarafa yolumu düşürmeye çalışacağım.
evet o Tahsin abi galiba bahsettiğiniz. şimdi titan'ı var. geçici olarak.
-
04 Aralık 2008, 08:37
PIERzig adlı üyeden alıntı
muratcan7
Kardeşim sustum sustum kimsenin gönlünü kırmak istemedim ama gereksiz mesajların
Sırf mesaj sayısını yükseltmek için ...
Bundan sonra devam ederse bu şikayet edicem artık boşa atılan mesajları ..
Şikayet edebilirsin. Belli mesaj sayısına ulaşanlara para ve motosiklet dağıtıyorlarmış ondan uğraşıyorum yükselsin diye.
Beni tanımamış veya anlamamış olmana veriyorum. Her gün farklı bir üyelik açayım istersen mesajlar sıfırlansın.
Sana göre sırf mesaj sayısını arttırmak için yazdığım mesajlarıda alıntı yapsaydında hangileri gereksiz bende görseydim.
Kafaya takılacak şeyleri ve insanları önemserim gerisi boş
ferotr adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar...aranızda ybr'ye halojen ampül takıp verim alabilen varmı???eğer varsa nereden temin edebilirim,hangisi uyar..selamlar.
Xenon takmayı düşünseydin. Sahibinden'de 150 ytl'ye gördüm. Linki bulamadım şimdi okula gitmek durumundayım.
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
-
04 Aralık 2008, 14:16
muratcan7 adlı üyeden alıntı
Şikayet edebilirsin. Belli mesaj sayısına ulaşanlara para ve motosiklet dağıtıyorlarmış ondan uğraşıyorum yükselsin diye.
Ee o zaman ybr konusunda ybr hakkında görüş bildirirsin cbf böyle şöyle demeye gerek yok öyle diyeceksen de cbf konusuna yazarsın tmm
İki motoru karşılaştıracaksan da bunun için başlıklar var odan devam et
-
04 Aralık 2008, 17:45
ferhat ben hem halojen kullanıyorum hemde far tasını komple değiştirdim,otomobillerde olanlardan içinde şapka gibi bir şey var,memnunum
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
04 Aralık 2008, 18:31
PIERzig adlı üyeden alıntı
Ee o zaman ybr konusunda ybr hakkında görüş bildirirsin cbf böyle şöyle demeye gerek yok öyle diyeceksen de cbf konusuna yazarsın tmm
İki motoru karşılaştıracaksan da bunun için başlıklar var odan devam et
Peki tamam
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
-
04 Aralık 2008, 20:03
Holejen ampul taksan da aydınlatmanda çok bir şey değişmiyecek.Zira bu motorun ürettiği enerji ile ilgili bir durum.Bu sebeple kitapçığında yazılı değerlerin dışında ampul takarsan çeşitli sorunlarla karşılaşman kaçınılmaz olur.Takacağın holejen ampulun sana yararı aydınlatmanı iyileştirmeden çok, ampulun çabuk kavrulmasını geciktirir.Ömrü uzar.Ben sattığım YBR'de bu sistemi uyguladım ve bu sonuca vardım.Belki farın camını da değiştirirsen bir nebze iyileşme olabilir.Ben farın camını değiştirmemiştim.
Mevkiler insanlara değil, insanlar mevkilere şeref verirle[COLOR="Red"][/COLOR]r.Defterdar Sarı Mehmet Paşa.Ferhat DEMİR. 0 535 621 54 08- 0 505 691 71 86
-
04 Aralık 2008, 20:24
benim motorumda şu an narva 55/60 watt far ampülü bulunmakta orjinaline nazaran cok cok üstün bişey montaji Düzceli Lokman arkadasim yapmiştir aküden far için ayriyetten hat çekti kısa farlarimida kapatabilmem için kücük bi anahtar yapti gündüzleri kapatiyorum akşamlri nrva ile aydinlaniyorum cok güzel tavsiye ederimBurdan Lokmana teşekkürler
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
04 Aralık 2008, 21:31
Önemli bir sorunum var arkadaşlar...
Kısa farlarım sürekli yanıp sönüyor. Karanlık sürüşleri acayip dert oldu.
Uzunlarda sorun yok. Kısalar sürekli yanıp sönüyor. Nasıl yapacağız, neresine bakacağız?
-
04 Aralık 2008, 22:08
Far ampulün kesmek üzere(kısabir süre sonra hiç yanmayacak)yanında yedek ampul bulundur yada hemen degiştir.Kolay gelsin.
-
04 Aralık 2008, 22:36
Ampülün camı çıkmak üzeredir benimki öyleydi değiştirdim zor çıkardım ampülü yuvasından 3 vida var onları söktükden sonra direk far elinde ztn basit ama ampülü çıkarması zor biraz ama acemiye ve xenonun sahtesinden aldım taktım süper oldu 5 ytl burda
-
04 Aralık 2008, 23:56
alisemerci adlı üyeden alıntı
Uzunlarda sorun yok. Kısalar sürekli yanıp sönüyor. Nasıl yapacağız, neresine bakacağız?
Ampulün ömrü bitmiştir.Dert etme.Değiştir, düzelir.
gökhan32 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bu motor devir 12 gelince kesmiyor benim motorda 12 gelince çıt çıt diye ses geliyor acaba benim motorda kesici varda o yüzden mi yavaş gidiyor sizce
Motorda devir kesici olduğu kesin de, yavaştan kast ettiğin kaç km? Onu bir de bakalım.
Mevkiler insanlara değil, insanlar mevkilere şeref verirle[COLOR="Red"][/COLOR]r.Defterdar Sarı Mehmet Paşa.Ferhat DEMİR. 0 535 621 54 08- 0 505 691 71 86
-
05 Aralık 2008, 00:27
piranha4 adlı üyeden alıntı
Far ampulün kesmek üzere(kısabir süre sonra hiç yanmayacak)yanında yedek ampul bulundur yada hemen degiştir.Kolay gelsin.
Teşekkür ederim, yarın icabına bakarım.
Yeniçeri size de teşekkür ederim.
-
05 Aralık 2008, 00:54
babaçi adlı üyeden alıntı
ferhat ben hem halojen kullanıyorum hemde far tasını komple değiştirdim,otomobillerde olanlardan içinde şapka gibi bir şey var,memnunum
peki coşkun abi bu yaptığın sistem sana kaça maal oldu ... detaylarınıda söylersen bana bende yapmayı düşünüyorum...
arkadaşlar o'kısa fardaki kesinti benimde başımda hemde ybr'yi aldım alalı yapıyor..değiştirdim ampülü orjinaliyle yine yapıyor..anlamadım ben bişey uzunlarda sorun yok'ama her zamanda uzun yakılmaz..
-
05 Aralık 2008, 01:09
GS'Lİ adlı üyeden alıntı
evet orjinal servis akraba olduğu için geliş fiyatına verdi yan sanayi ye 45 diolardı
arkadaş bende geliş fiyatına aldım. faturasını dahi gördüm. bu parçaların sabit fiyatları yokmuki yoksa yerine göre değişiklikmi gösteriyoki
-
05 Aralık 2008, 04:16
peki coşkun abi bu yaptığın sistem sana kaça maal oldu ... detaylarınıda söylersen bana bende yapmayı düşünüyorum...
arkadaşlar o'kısa fardaki kesinti benimde başımda hemde ybr'yi aldım alalı yapıyor..değiştirdim ampülü orjinaliyle yine yapıyor..anlamadım ben bişey uzunlarda sorun yok'ama her zamanda uzun yakılmaz..
masrafı bir şey değilde mereti yuvaya oturtmak tam bir dert,izmirden emre isimli bir arkadaşda istedi onada alıp yolladım.o benden daha güzel montaj etmiş.
far tasını 20 ytl ye aldım angel eye'si de var far kenarları yuvarlak şekilde yanıyor,5 de ampül toplam 25 ytl maddi masrafı var
emeğini hiç sorma
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
05 Aralık 2008, 19:06
alisemerci adlı üyeden alıntı
Benim kısalarda şu anda gitmiş durumda sevisten orijinal ampülünü 5e aldım :S
Bu arada geçmiş olsun yan yatırmışsın motoru anlaşılan
-
05 Aralık 2008, 19:15
sürekli ampul kesmesi beni de çıldırtıyor.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
05 Aralık 2008, 20:04
Ybr'nin kronik sorunu ampul kesmesi , aynı sorun bende de var, kısalar yanarken motor 7 000 deviri geçtikten sonra ampul göz kırpar gibi açılıp kapanıyor ama uzunlarda böyle bi problem yok.
-
05 Aralık 2008, 20:18
Beyler 2008 model 7-8 bin kmde 2.el temiz ybr'lar ne kadardır_?
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)
Bu Konudaki Etiketler