Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
27 Kasım 2008, 19:43
Aslında sele banada ilk başlarda çok rahatsız gelmişti ve özellikle sol tarafım uzun yolculuklarda çok uyuşuyordu ama zamanla o uzvunuzda alışıyor; mesela ben günde 700km yaptım ve o kadarda sele konusunda bi rahatsızlık hissetmedim ama çok rahatsız diyorsanız Bayrampaşa'da bu sele işi ile ilgilenen bi usta varmış; 25-30 Ytl gibi bi fiyatla seleyi daha rahat ve kaliteli bi hale sokabiliyormuş, hiç gitmedim görmedim ama bakım yaptırdığım ustadan duyduğum kadarı ile gidenler yeni selelerinden cok memnunlarmış, bide şu Ybr şöyle 250 cc bişey olsaymış tam tadından yenilmez bi motor olacakmış ; Cbf250 başlığına bakıyorum motoru bazıları yerden yere vurmuş, bişey var ki bunlarda ateş olmayan yerden duman çıkmaz, Ybr 'nin maşallahı var gerçekten Allah bu motorda emeği geçen herkesten razı olsun müslüman olmasalar bile
Reklamlar
-
27 Kasım 2008, 19:55
ybr ile hiç durmadan 200 km yapmiş biri olarak seleden bahsedeyim ben o 200 km yi yaptim ama birde bana sorun en son 100 km sonra agrilar başliyor giderken bi süre ayakta kullaniyorum sonra tekrar oturup bi 30-40 km daha yapiyorum sonra tekrar ayakta ayaktada 3-5 dk kullaniyorum öyle öyle 200 km gittim
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
27 Kasım 2008, 20:07
-
27 Kasım 2008, 23:09
digi_boy26 adlı üyeden alıntı
Digi sölüsyon çokomastik iyi parlatmışta bu ürünün adı nedir ?? Bizim egzozda da hafiften sararma var tamda böyle birşey lazım
-
27 Kasım 2008, 23:21
PIERzig adlı üyeden alıntı
Digi sölüsyon çokomastik iyi parlatmışta bu ürünün adı nedir ?? Bizim egzozda da hafiften sararma var tamda böyle birşey lazım
bunu kullanmışlar bazı sitelerde
-
28 Kasım 2008, 13:18
motkun adlı üyeden alıntı
Sevgili arkadaşlar;
Derdimi tam olarak anlatamadığım düşüncesiyle yanan yerin bir fotoğrafını çektim. Motorumun açılmasıyla ilgili bir şikayetim yok Allaha şükür. Sadece bu sararan kısımdaki ateşi nasıl söndürürüm ve bu neden oldu diye danışmak istedim.
Sevgiler
şimdi şöyle bir anormallik var. egzost'un bu şekilde sararması manifold'dan itibaren yani silindir çıkışından itibaren yapması lazım. senin egzostunda belli bie bölgede sararma var ... Servise göstermeni tavsiye ederim ...
babaçi ; 2004 ayna'ları deneyebiliyorsan bir dene ;)
digi ; bide sonax'ın böyle bir parlatıcı - temizleyicisi vardı ...
Korumanı giy ! Tarzanlığın alemi yok !!
-
28 Kasım 2008, 20:00
-
28 Kasım 2008, 23:21
bunu kullanmışlar bazı sitelerde
iyi akşamlar digi boy kardeş bende daha yeni bir ybr aldım 2009 motor daha 10 km de ama egzoz boğazında ufak bir sararma olduğunu farkettim acaba bu polish yok edermi bu sarılığı
-
29 Kasım 2008, 01:42
PIERzig adlı üyeden alıntı
Bunu egzozda denemedim ama, kt125'in tüm kromajlarını ve zongy'nin jantlarını fena parlatmıştı. işe yarar ürün.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
29 Kasım 2008, 20:33
sunayk adlı üyeden alıntı
iyi akşamlar digi boy kardeş bende daha yeni bir ybr aldım 2009 motor daha 10 km de ama egzoz boğazında ufak bir sararma olduğunu farkettim acaba bu polish yok edermi bu sarılığı
ilk başlarda olur. biraz kullan . artarsa kromaj parlatıcılarından alırsın.
Gültekin adlı üyeden alıntı
Bunu egzozda denemedim ama, kt125'in tüm kromajlarını ve zongy'nin jantlarını fena parlatmıştı. işe yarar ürün.
sağol gültekin abi
-
29 Kasım 2008, 20:59
sinan abi ybr teknik ervis gibisin ybr ustası olmuşsun
-
29 Kasım 2008, 21:00
kawasaki26 adlı üyeden alıntı
sinan abi
ybr teknik ervis gibisin
ybr ustası olmuşsun
okuya okuya Bağdat bile bulunur sağol alper
-
29 Kasım 2008, 21:18
digi boy kardeş motorumu bugün servise götürdüm egzozdaki sararma yüzünden siboplar bakalım dediler sibop ayarı yapıldı buji çıktı ama buji yatağı yalama yapmış daha sonrada motoru çalıştıramadık pazartesi garantiden silindir kapağı istenecek motor daha 12 km de.acab asararma bujinin yerine tam oturmadığından mı olmuştur
-
29 Kasım 2008, 21:28
-
29 Kasım 2008, 21:32
peki hocam biz bu bujiyi nerden bulacaz markası varmı
-
29 Kasım 2008, 21:59
Konuyla ilgilenen tüm arkadaşlara ve özellikle de digiboy'a teşekkür ederim, hem sorunu hem de çözümü birarada gösterdiği için. Arabamı yolda yavaş giderken ısıtıığım için motosikleti de öyle düşündüm sanırım. Demek ki alışkanlıkları tekrar gösden geçirmek gerekecek.
Aslında dikkat ettim motoru ciklesini çekip çalıştırdığımda daha motor soğukken o sararan bölge el yakacak sıcaklığa ulaşıveriyor hemen. Bu nedenle benzin değişikliğinden olabilir mi diye merak etmiştim. Bir de bu olay yavaş yavaş olmadı. Son turumda ortaya çıktı.
Servise gösterdim, normal olduğunu, garantiden saymayacaklarını, daha önce bunu denediklerini ama ödeme yapılmadığını söyledi. Sanki beni başından attı gibi. Zaten Çanakkale'deki servis pek de tavsiye edilir nitelikte değil. Hele bir temizliği yapalım ve ısınmasını başında beklemeyi alışkanlık haline getirelim, görelim ne olacak. Sorun düzelmezse galiba kavga yolları görünüyor.
-
29 Kasım 2008, 22:08
-
01 Aralık 2008, 11:25
Merhaba arkadaşlar. hepinize hayırlı haftalar.
Motosikletimin 14 diş olan ön dişlisini 15 dişli ile değiştirmek istiyorum.Bu dişli değişimini evde kendim değiştirebilirmiyim yokda tamirciye yada tornacıya mı gitmem gerekir. Ayrıca değiştireceğim dişlinin belli bir markası varmı? Bu konuda bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
Saygılarımla,
-
01 Aralık 2008, 13:20
Arkadaşlar benim motor 1.vitesde gaz vermeyince istop etmiyor ve üstünde oturduğum halde çok yavaş bi hızda gitmeye devam ediyor, ya da orta sehpada iken arka lastik viteste iken dönüyor sizce normal mi?
-
01 Aralık 2008, 13:28
szr adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar benim motor 1.vitesde gaz vermeyince istop etmiyor ve üstünde oturduğum halde çok yavaş bi hızda gitmeye devam ediyor, ya da orta sehpada iken arka lastik viteste iken dönüyor sizce normal mi?
yazdıklarının hepsi olması gereken normal şeyler,yazmayı unuttuğun eksik bir şey var mı?
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 178 kullanıcı var. (0 üye ve 178 misafir)
Bu Konudaki Etiketler