Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
19 Kasım 2008, 22:39
abicim bu ybrnin lastiği üretildiği yerin hava koşulları için tasarlanmış
Reklamlar
-
19 Kasım 2008, 22:51
rsavkli adlı üyeden alıntı
sakal ne demek ki?
Egzoz manifoldunun ordaki parça
-
19 Kasım 2008, 23:15
alisemerci adlı üyeden alıntı
hiç sorun olmuyor. soğukta sıcakta canavar. soğuktan etkilenmemesi lazım benim ramzey cup da çalışırdı soğukta
benim de kanuni rokko çalışıyodu jelli aküysü onunki bu şuanda sulu akü ama yarın ilk işim değiştirmek olacak. mecbur yeni akü alcam
Gültekin adlı üyeden alıntı
Akü soğuktan etkilenir.
Yeni aldıysan, şarjının tam yapıldığından emin olmalısın.
Tam şarjlı
yeni akü pek sorun çıkartmaz.
Oto elektrikçiye gidersen şarj dinamosunun çıkışını da kontrol ettir. Belki doldurmuyordur aküyü.
sulu aküler dayanamıyormuş abi. ölçüm yaptık akü zaten pırtmış abi durgun halde 11,6 gösteriyor. H4 farı yakınca 10,7ye düşüyor motoru bağıtrınca 7000 devirde dde 13,10 gösteriyor. redline'da 13,4 gösteriyor. konjektör sağlam yani
giotine adlı üyeden alıntı
digi ; hatta 4 amper kuru akü kullanıyorum ben ama tık yok gayet rahat dönüyor marş.
çin malı aküler daha mı sağlam yoksa ?
szr adlı üyeden alıntı
Ybr'ye sis farı taktırabilr miyim veya cruiser makinalarda olduğu gibi farın iki yan tarafına ayrı bi şekilde takılabilir mi?
sis farı takılabilir. kafa farının yanlarna demir kalın sacdan aparat yaptırırsan güzel bişeyler olabilir . beceremeyiz diyosan normal 3 kollu koruma demirinin biyerlerine deldirip takarsın
genç kaptan adlı üyeden alıntı
ybr 125 ler için yapılan sakalların fiyatları ve nereden temin edebilecegim hakkında bilgisi olan varsa memnun olurum
sakal bence pahalı bi aksesuar altı değdiği zaman iç cızlatıcı bi parça cbr125r'ı olan arkadaşlarımdan biliyorum
sakal ne demek ki?
muratcan7 adlı üyeden alıntı
Motor koruma demiri yerine yapılan grenaj
PIERzig adlı üyeden alıntı
bizim ybr'lere takılınca ekzoz borusunu ya da motor bloğunu koruma amaçlı takılan parça oluyor aslında
-
20 Kasım 2008, 00:08
Sakal çok kötü görünüyor bence hiç sevmiyorum.
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
-
20 Kasım 2008, 12:55
digi , iyide kardeşim zaten hangi akü uzakdoğu'dan gelmiyor Keşke 7 amperlikler bizim akü yuvasına otursaydı o zaman sis far'ı da taktırırdım.
Bu arada kimse Philips Motovision takıp kullanmadımı ? Ben alıp takıcam ama far tası'nı eritmekten korkuyorum ... 35/35w ampuller kaç dereceye kadar ısınıyor ?
Korumanı giy ! Tarzanlığın alemi yok !!
-
20 Kasım 2008, 13:31
şu yeni tip motorlarda olan el feneri kalında farlar var onlar çok güçlü nerede nasıl bulurnur bilen var mı?
-
20 Kasım 2008, 18:46
[QUOTE=muratcan7;1338378]Sakal çok kötü görünüyor bence hiç sevmiyorum.Evet bence de öyle.Bu motorların güzelliği naked olmaları.Race tarzı süslemeler gitmiyor.
Mevkiler insanlara değil, insanlar mevkilere şeref verirle[COLOR="Red"][/COLOR]r.Defterdar Sarı Mehmet Paşa.Ferhat DEMİR. 0 535 621 54 08- 0 505 691 71 86
-
20 Kasım 2008, 23:15
-
21 Kasım 2008, 00:16
digi_boy26 adlı üyeden alıntı
bu kez tamam olması lazım.
12v 6Ah akü taktık. aküyü servisim hazırladı. motor çalışmadığı halde 13,4 gösteriyor. 7000 devirde 14,2volt konjektör, 10.000 devirde ise 15,0'a kadar çıkıyor
inşallah sorun olmaz birdaha
fakat bu akünün özelliği. boyut olarak 12v 5Ah akülerle aynı olması
akü yeri aslında baya bi geniş
sanki 9amp takabilirmişiz gibi geliyor ama boyut yükseklik aynı olursa oturur sanırım
Bahsettiğin akü kuru akü'mü daha doğrusu pil'mi ? Benim bahsettiğim akü genelde UPS'lerde kullanılan pillerden ama 4 amper olanı.
digi koysana bir fotoğraf görelim olmaz mı ? ;)
Motovision'ı kullanan kimse yok mu ?
???
-
21 Kasım 2008, 00:25
-
21 Kasım 2008, 17:00
ybr nin arka lastigi genişletilebilirmi??
bir sorum daha olcak ybrnin
ön arka lastik ebatları nedir??
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
-
21 Kasım 2008, 17:41
benim arka lastik prelli epey de geniş.
lastik ölçüleri lastiğin üzerinde yazıyor ama şimdi aşağı inip bakmak zor geldi internetten araştırmak lazım
-
21 Kasım 2008, 17:55
PIERzig adlı üyeden alıntı
bunu takınca motor koruma demirini çıkarmak gerekirmi?. ön teker suyu çamuru çok sıçratıyor ayaklar pantolon çamurda kalıyor bunu engellemez ama yağmurlu havada suyu yiyince eksozdan duman çıkıyor petekler eksoz çamurda kalıyor onun için iyi olur. ayakları çamurdadn korumak için temiz bir çare bulmak lazım
-
22 Kasım 2008, 00:30
giotine adlı üyeden alıntı
Bahsettiğin akü kuru akü'mü daha doğrusu pil'mi ? Benim bahsettiğim akü genelde UPS'lerde kullanılan pillerden ama 4 amper olanı.
digi koysana bir fotoğraf görelim olmaz mı ? ;)
yok bu jelli akü. suyunu koyuyoruz kapağını kapatıyoruz bi daha müdahele edemiyoruz ters cevirdiğimizde de suyu dışarı salmıyor
bu tip farlar
YBR ye iyi gider gibi geliyor bana.
bir de bunların daha ince olanı var...
bilen gören var mı?
görüşü denemek lazım yanarken görmek lazım
lastik ölçüleri 90-90-18 cbr lastikleriyle karşılaştırmak lazım... geniş lastik verimli olmuyor demişlerdi eski sayfalarda
-
22 Kasım 2008, 01:38
bunu takınca motor koruma demirini çıkarmak gerekirmi?. ön teker suyu çamuru çok sıçratıyor ayaklar pantolon çamurda kalıyor bunu engellemez ama yağmurlu havada suyu yiyince eksozdan duman çıkıyor petekler eksoz çamurda kalıyor onun için iyi olur. ayakları çamurdadn korumak için temiz bir çare bulmak lazım
şavklı kardeşim bu çamur atma meselesi beni de deli ediyordu çözüm buldum. işim gereği sürekli resmi yerlere esnafa falan girip çıkıyoruz. çamurlu pantolon ve ayakkabı ile çok kötü oluyordu. silmekten bıktım. boyalı ayakkabı giyemez oldum. sonunda gittim bu barışmanço üst geçidinin yanındaki ipek çadıra fotodaki gibi bir şey yaptırdım. görünüm kurtarmıyor ama çamur kurtarıyor. şu plastik sıkma şeysileri ile bağladım. yani hemen çıkarılmaya müsait. kuru havalarda söküyorum. beni çamurdan kurtardı.
istersen sen de dene.
[IMG] [/IMG]
-
22 Kasım 2008, 01:54
Çıkarman gerekir ama @alisemercinin çözüm de iyi babaçi de koruma demirine böyle birşey yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam...
Gerçekten kışın böyle birşey gerekiyo..Çok fena çamur sıçrıyo ön tekerden
-
22 Kasım 2008, 02:14
şavklı kardeşim bu çamur atma meselesi beni de deli ediyordu çözüm buldum. işim gereği sürekli resmi yerlere esnafa falan girip çıkıyoruz. çamurlu pantolon ve ayakkabı ile çok kötü oluyordu. silmekten bıktım. boyalı ayakkabı giyemez oldum. sonunda gittim bu barışmanço üst geçidinin yanındaki ipek çadıra fotodaki gibi bir şey yaptırdım. görünüm kurtarmıyor ama çamur kurtarıyor. şu plastik sıkma şeysileri ile bağladım. yani hemen çıkarılmaya müsait. kuru havalarda söküyorum. beni çamurdan kurtardı.
istersen sen de dene.
[/IMG]
kardeş iyi güzelde bu şekilde motorun asırı ısınır silindir kısmını açık bıraksaydın keşke sora motorun asırı ısnır ve kıtlenebilir
-
22 Kasım 2008, 02:41
lokmanhekim adlı üyeden alıntı
kardeş iyi güzelde bu şekilde motorun asırı ısınır silindir kısmını açık bıraksaydın keşke sora motorun asırı ısnır ve kıtlenebilir
Yada şu bez pankartlarda ki gibi yarım delik açılsa iyi olurmuş en azından hava sirkülasyonu sağlanır motorun gücü kesilmez di rüzgar'dan ama mantıklı çözüm ;)
-
22 Kasım 2008, 10:44
boyum 1.83 kilom ise 85 şu ara ybr 125 düşünüyorum.acaba altımda küçükmü kalır diye tereddütteyim.genelde şehir içi kullanıyorum motosiklet
teşekkürler
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
-
22 Kasım 2008, 11:13
Altında küçük kalmaz, nerden biliyorum, benim ebatlar seninkinden
biraz daha fazla bende küçük kalmıyor.
Ebatlar bir yana başlangıç için en ideal ybr 125 dir, araştırırsan
ne demek istediğimi anlarsın, temiz bulabilirsen ikinci el al, bir
süre sonra ihtimalle büyütmek isteyeceksin, zararın az olur.
[COLOR="Red"] Özgürlük ona bağımlı olunduğu sürece diğer bağımlılıklardan uzak tutandır[/COLOR]
[B] [COLOR="navy"]Bu dünyada çok güzel yaşanabilir, yeterki isteyelim![/COLOR][/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 439 kullanıcı var. (0 üye ve 439 misafir)
Bu Konudaki Etiketler