Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
kesinlikle ben olamam benim saçlarım yok bikerem
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
pier nerden yakaladın bea =)))))))))))
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
slm zate artık 2 model şeklinde çıkıo kafa granajı olan ve olmayan. sanırım hangisi tutarsa diğerini kaldıracaklar ama granajı oolmayan acayip piyasa yaptı sen granajlı al farkın olsun brz kaba bnce ama snin seçimin tabi...jant farklı kuyruk uzunluğu farklı.bnde bi ara granajsız düşünüodum ama çok pahalıııı....
bu ben olsam yaaa...
uzun yolda süper rahat olurdu
███████ 4
ÖNCE VATAN MİLLET,SONRA ANA VE YAR,BU YOLDA SAVRULAN,BİRİLERİ VAR.EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN,BİRİLERİ VAR.
BAYRAKLA DERTLEŞEN,TOPRAKLA BİRLEŞEN,CAN VERİP DEVLEŞEN,BİRİLERİ VAR..ŞEHİTLER ÖLMEZ..
teşekkür ederim babaçi,11.500 ü zaten hiç görmedim ve görmekte istemem,yazık yani 9000 deviri hiç geçmiyorum.
ÖNCE VATAN MİLLET,SONRA ANA VE YAR,BU YOLDA SAVRULAN,BİRİLERİ VAR.EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN,BİRİLERİ VAR.
BAYRAKLA DERTLEŞEN,TOPRAKLA BİRLEŞEN,CAN VERİP DEVLEŞEN,BİRİLERİ VAR..ŞEHİTLER ÖLMEZ..
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)