Sağolasın Pierzig, becerebilir miyim çok emin değilim ama gözümde biraz olsun canlandı yapılması gereken işlem. Bu arada Yeniçeri, verdiğin linke tıklayınca yeni açılan sayfada gene bu sayfaya geliyorum.
Sağolasın Pierzig, becerebilir miyim çok emin değilim ama gözümde biraz olsun canlandı yapılması gereken işlem. Bu arada Yeniçeri, verdiğin linke tıklayınca yeni açılan sayfada gene bu sayfaya geliyorum.
babaçi ; hadi yav o kadar yani bak gözüm korktu valla ama ben hatırlar gibiyim böle bir kaç kurye de gördüm sanki.
digi ; ah be kardeşim ben her yere motorumla gidiyorum o botlarla taksimde yürümek çok komik oluyor ama vazgeçemem ben botumdan her bindiğimde giymezsem olmaz beni çok şeyden kurtardı valla ...Evde duran mont ve bot birşeyi korumuyor ;) Kardeşim çantayı dükkandan almıcam ordan almaya kalksam 500 lira o çanta ;) Birinden bulup bakmak lazım aslında dediğin gibi ... Bu 52 işimi görecek sanırım ... Ayrıca bot mont pantolon kask kaç kilo ederki ?
Su silahı ; valla 200 kilo yüklendiğinide ilk senden duydum ama ben 1 değil bayaa bi km yapıcam ve her yerde takılı olacak o çanta hoplıcam zıplıcam yeri gelince ;) ama iyi cesaret senin ki helal olsun.
Korumanı giy ! Tarzanlığın alemi yok !!
motkun, yaparsın aslında ben de kalkışacaktım böyle birşey yapmaya ama pc den kalıp çıkartmayı hiç akıl etmemiştim zamanım varken şimdilerde ise zaman yok,Dediğin gibi rüzgarlıklar 90 avro gibi uçuk fiyatlarda Ben de aslında yeniçeri hocanın kappa gibi böyle birşey istiyordum
Amaa amaaa 105 avro
bende evde dursun demiyorum ki çantaya koymıyver diyodum bot iyidir evet. bende düşünüyorum. çıkma çanta bulabilsen keşke 2.el sitelerine bak. belki aynı memleketten bulursun da gider alırsın
benim kask 1,6 kg. mont bi 4 kilo var benimkisi. botlar da bi 2 kilo gelse. 1 kilo da maske eldivenler balaklava gelse al sana havadan 9,5 kg
beyler bu honda c90 lar fiyatları ne kadar?birtürlü bulamadm
arkadaşlar 100 cc nin altında motorsiklet alırsam ehliyet gerekir mi?kafam karıştı bide ehliyeti kaç yaşına gelince alabiliyoruz?
Pedallı olanlar bisiklete girdiğinden ehliyet gerekmiyor diye biliyorum. Ama normalde her cc de ehliyet şart
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
ehliyet şart arkadaşlar...
emin olmak istiyorsanız trafik polisine yaya iken sorunuz.
███████ 4
ewt beyler artık beatten indik ybrye geçtik bnde sizlerın aranızdayım...Bugun itibari ile ybr var artık...
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
Ybr' sini vize yaptıran arkadaşlar varmı?
neler gerekiyor?
kaça maal oluyor?
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Geçen hafta depoyu fullemiştim ve bugün depodaki benzin tamamen bitti ve km sayacına baktığımda sayaç 420 km yi gösteriyordu ; bugün tekrar fulledim ve depo tam 40 Ytl ye doldu ama nasıl doldu bi bilseniz ; pompayı açıyoruz benzin ağzına kadar doluyo sonra bi bakıyoz yine aşağı inmiş, bu olayı en az 7-8 kez yaptık ve ıkına sıkına 40 ytl ye doldurduk, full ötesi full oldu, ve tekrar sayacı sıfırladım bakalım kaç gidecek; bu hesap kitap işleri hoşuma gitmeye başladı zevkli oluyo, 12 lt ile 420 km gittiyse , km de 9 ykr yakıyor , bu da benzinin litresini 3,15 ytl den hesaplarsak 2,85 Lt/100 km ye tekabül ediyor ; galiba iyi bi rakam Gerçi depo full ötesi full 40ytl ye dolduysa Ybr'nin deposu, benzinin lt fiyatı 3,05 ytl den hesaplarsak 13 lt ye tekabül ediyor
evet biraz uğraşırsan 12 lt yi geçiyo.ama fazla doldurmak da ii degil.. sonra dopo kapağından sızma yapıyo...(başıma geldi)..
8 bin deviri geçmeden kullandıgımda 8,6 ykr yakıyo...ama biraz devirli kullanırsam ki son zamanlarda 10 binden aşşagı kullanmıyom o zaman 10,5 ykr yakıyo...
ybr de 8-9 bin devir ideal bence,sonuçta yarışlara katılmıcaz
vize hakkında bilgi vermicekmisiniz
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)