Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
06 Kasım 2008, 23:44
alisemerci adlı üyeden alıntı
Etrafımda bir sürü YBR oldu arkadaşlar sevindirici bir gelişme. Kütahya YBR sevenler derneği falan kurarsak şaşırmayın
adam toplayamazsan belki gelirim tavşanlı dan oraya
Reklamlar
-
07 Kasım 2008, 00:51
-
07 Kasım 2008, 00:51
Arkadaşlar dün YBR'im sol aynasının içi yani ayna kısmı kırıldı.
2004 Sol YBR aynası arıyorum elinde ikinci el yada kullanılmamış sıfır olan varsa görüşelim hangi il olduğu önemli değil ama özellikle 2004 modellerde kullanılan aynanın aynısından arıyorum ....
digiboy_26 ; senin elinde yada birilerinde vardır ;)
Korumanı giy ! Tarzanlığın alemi yok !!
-
07 Kasım 2008, 00:55
-
07 Kasım 2008, 01:20
arkadaşlar ybr me kaliteli lastik taktırıcam ayrıca iç lastik olayından kurtulmak istiyorum bana öneride bulunursanız sevinirim lastikten hiçanlamam şimdiden çok sağolun
-
07 Kasım 2008, 01:36
digi_boy26 adlı üyeden alıntı
geçenlerde bi grup arkadaşımla tunçbilek domaniç civarlarında viraj yapmıştık
geç olduysa kusuruma bakma yeni gördüm seni
aramıza hoşgeldin şavklı
saol senin yaptığın gezileri gördüm burda arkadaşlarla sohbetinide ettik burdan geçmişler dedik
-
07 Kasım 2008, 01:41
ya nihayet birileri çıktı...
buralarda yalnız kaldım. ybr çok gezen pek yok kardeşler.
gel tabi Tavşanlı'ya... Ben geliyorum Tunçbilek'e ama görüşemiyoruz.
Bu arada ben zaten Tavşanlı'dayım yahu... Çay içmeye beklerim.
alternatifradyo(.)com
mamt adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ybr me kaliteli lastik taktırıcam ayrıca iç lastik olayından kurtulmak istiyorum bana öneride bulunursanız sevinirim lastikten hiçanlamam şimdiden çok sağolun
ben arkaya prelli taktım güzel duruyor
yol tutuşu falan iyi yani arkadaşlara da sordum, iyidir dediler.
-
07 Kasım 2008, 11:21
digi_boy26 adlı üyeden alıntı
2004 ybr'nin aynaları sabit çıtalı ayna
benim ybr'nin aynaları da 2 noktadan mafsallı
keşke olsaydı da sana gnderseydim canım kardeşim ama yan sanayisinden 1 çift alıver çok pahalı değilki
Yan sanayii sirkecide full ama ben istemiyorum onlardan benim aynamın arkasında yamaha amblemi var aynı zamanda kaldı ki yan sanayiiler'de kaliteli ayna değil.
Çıkma mıkma bulmam lazım bir yerlerden ...
-
07 Kasım 2008, 18:19
alternatif radyo abim ben seni biliyom. motoru yeni aldın ikinci el. balataların bitmişti daha yeni alirıza abim değiştirdi 70 ytl ye orjinal balata taktın yamaha valla benim aklımda da vardı değiştirmek ama 70 ytl duyunca artık freni kullanmıyom ben tunçbilek taşıyıcılar koop.ta çalışıyom. yakınız zaten görüşürüz inşaallah
-
07 Kasım 2008, 18:57
rsavkli adlı üyeden alıntı
alternatif radyo abim ben seni biliyom. motoru yeni aldın ikinci el. balataların bitmişti daha yeni alirıza abim değiştirdi 70 ytl ye orjinal balata taktın yamaha valla benim aklımda da vardı değiştirmek ama 70 ytl duyunca artık freni kullanmıyom
ben tunçbilek taşıyıcılar koop.ta çalışıyom. yakınız zaten görüşürüz inşaallah
o kada rtutmadı yav biraz indirim yaptı
yanına gelirim inş. hem tanışırız. sen gene de freni kullan. yapıştırma balata yapıyorlarmış. yeni öğrendim.
-
07 Kasım 2008, 19:14
Arkadaşlar benim iki sorum olacak, ybr'niz kaç bin devirde 100'ü görüyor birde devir kesici kaç bin devirde giriyor? Cevaplarınız için şimdiden tşkler..
-
07 Kasım 2008, 19:32
06bey06 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar benim iki sorum olacak, ybr'niz kaç bin devirde 100'ü görüyor birde devir kesici kaç bin devirde giriyor? Cevaplarınız için şimdiden tşkler..
Ben motorumun devrini boş viteste 11500 rpm'3 kadar görüyorum.
100'ü 8500 devirde görüyorum.
Arkadaşlar ikinci el yada sıfır 2004 orjinal YBR aynası arıyorum ...
-
07 Kasım 2008, 19:36
06bey06 adlı üyeden alıntı
Devir kesici sanırım 11500 devirde devreye giriyor; 100 ü görme meseleside benimki 4.viteste 9500 lerde 100 ü görüyor ama rahat hızlanamıyorum ybr ile ve bu durum hiç hoşuma gitmiyor
-
07 Kasım 2008, 21:10
kartalizma07 adlı üyeden alıntı
ybr nin motor kısmındaki civatalar hakkında bilgisi olan varmı.
civatalar standartmı, titreme egelleyici özellik varmı.
ybr nin civatalarını söküp çin motoruna taksan bile çin motorunun titreşimini kesemezsin.
titreme engelliyici sistemin adı blansördür.blansörlü motorlarda titreme olmaz.
4. vitesde 10.000 devirde 100 km/h görmen gerek.(4 vitesde km kadranı ile devir kadranı aynı hizadadır.Örn; 5000 devirde 50 km/h,7500 devirde 75 km/h yapar.)
5.vitesde 8500-9000 arası olması gerek.
-
07 Kasım 2008, 21:20
ya bızım bı arkdasın2006 ybr sı bugun kranqı falan daatmıs 12000 de nasıl oldu hayret ettık.nasıl bınıyor bu oglan bu motora bılmıyorum kı .olmayacak sey yaa
::uzgunum:her zaman coban başka kaval baska calacak...!
-
07 Kasım 2008, 21:56
o kada rtutmadı yav biraz indirim yaptı
yanına gelirim inş. hem tanışırız. sen gene de freni kullan. yapıştırma balata yapıyorlarmış. yeni öğrendim.
sağlıklı olurmuki? yapıştırmaya güven olurmu yav allah muafazaa yapıştırma sıcaktan koyuverir yolda 8 çizeriz. harbiden ön freni kullanmıyom desem yeridir cıyk cıyk yemin edyom motora binmek canım estemeyo. hem sen bizim vakıfın altındasın o zaman
-
07 Kasım 2008, 23:06
ya nihayet birileri çıktı...
buralarda yalnız kaldım. ybr çok gezen pek yok kardeşler.
gel tabi Tavşanlı'ya... Ben geliyorum Tunçbilek'e ama görüşemiyoruz.
Bu arada ben zaten Tavşanlı'dayım yahu... Çay içmeye beklerim.
alternatifradyo(.)com
ben arkaya prelli taktım güzel duruyor
yol tutuşu falan iyi yani arkadaşlara da sordum, iyidir dediler.
teşekürler bir sorum daha olucak hala içlastik kullanıyormusun
-
07 Kasım 2008, 23:17
FANTASTICUA adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar 2004 model ybr nın karburator uzerındekı hava vıdasını bır turlu bulamadım sag usttekı rolantı ayarı sol altta karburatore alttan gelen bır hortumla beraber baglı bır vıda var onu acayım dedım delı gıbı benzın aktı motordan bır turlu bulamadım hangısıdır?
yokmu cevaplayan?
-
07 Kasım 2008, 23:41
-
08 Kasım 2008, 01:04
Prelli lastik taktırdım arkaya memnunum lastik tubeles olmasına rağmen iç lastik kullanıyorum. Ne bileyim öyle işte. önü-müzdeki yaz iki tekeri de tubeles kullanmayı düşünüyorum.
rsavkli adlı üyeden alıntı
sağlıklı olurmuki? yapıştırmaya güven olurmu yav allah muafazaa yapıştırma sıcaktan koyuverir yolda 8 çizeriz. harbiden ön freni kullanmıyom desem yeridir cıyk cıyk yemin edyom motora binmek canım estemeyo. hem sen bizim vakıfın altındasın o zaman
evet tam oradayım... beklerim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)
Bu Konudaki Etiketler