ybr cok iyi bi motor ya kucuk ama marifetı buyuk
ybr cok iyi bi motor ya kucuk ama marifetı buyuk
Kardeş sağolasın bilgiler için, ybr hem ekonomik hem de ihtiyaçlarımı karşılayacak seviyede o zaman. Sanırım ilk motorum ybr olacak .insane adlı üyeden alıntı
Çin mallarına karşı bende forumları okuya okuya soğukluk oluştu Tornedo, zaten dertli başım bir de servisiyle filan uğraşmak istemiyorum.Tornedo adlı üyeden alıntı
Sana da kazasız belasız günler kardeş, umarım motorları alınca yollarda da görüşürüz...
topic biraz RESİMsiz kalmış bence paso bol bol yazı var biraz güzelleşdirelim şu sayfaları ya benım olsa ybr her gün farklı farklı resim çekip yollardım resimli topicler daha bi güzel oluyor...
ben yakında koyacam resimlerimi filmin bitmesini bekliom şenlendirelim o zaman sayfaları biraz dimi? Bu arada hashmet noldu motor işi? terslik mi oldu merak ettim valla
evet bu arada motorlara yaklaşık 200 ytl zam gelmiş almak üzere olan arkadaşalara geçmiş olsun tam zamanında almışız 1 hafta önce
herkese kazasız belasız günler.
bırak bu işleri be kardesim bugün baktım 3.199 ytl nede yalan atıyorsunuz biraz ufak atın.
motorları denizliden spariş edin bari almak isteyenler.burda 2900 e veriyo.hatta pazarlık edersen daha bile uygun verebilir...aklınızda bulunsun...
B rh +(pozitif)
tamam abicim doğru fiyat 3.199 kimsenin bişey attığı yok.önceki fiyat 2.995 ti. ötv ile 3.199 oldu...2.995 lik motor anahtar teslim fiyatı,plakası,ruhsatı cart ı curt u 3.200 e denk geliordu.Şimdi ise 3.400 filan oldu sanırm..Direk milleti yalancılıkla suçluycana biraz zahmet edip araştır..ya ma ha adlı üyeden alıntı
Sevgili arkadaşlar siteye yeni üye oldum ve şu sıralar kafam oldukça karışık.Bir motor almak istiyorum ve işin acemisiyim.Bana yardımcı olursanız sevinirim.Yamaha ybr 125 veya honda titan 125 aklımdan geçiyor.Boy 1.85 ve kilo 120...hangisini tavsiye edersiniz?.Motoru öyle hergün kullanmayacağım.Haftada 1 gün ve yazın köyde kullanacağım..
wallahi ybr ye titandan performans olarak daha ii diyolar.ben ybR kullalıcısıyım titan kullanmadım.duyduklarımın yalancısıyım.ama şöle bişey söliyebilirim ybR daha sportif hondadan...
B rh +(pozitif)
Beyler Bence Almayin Motorun Onu Bitmis Resmen Sanki Bir Mobilyet Edasinda Olmus Igrenc
forma neşe getirdin sen yaaa komik senikobe_ adlı üyeden alıntı
Ride your way
Arkadaşlar..kusura bakmayın..ben daha yeni üye oldum..bu konu ile ilgili forumlar varmış..bilemedim...genelde ybr diyorlar.
hangisi içine siniyorsa onu al arkadaşım ikiside güzel motor
Ride your way
bir de "Herk" diye 150 lik bir model gördüm....görünüş olarak tam benlik..heybetli yani...ama çin malıymış....bizde de kilo var...bu 125 likler bisiklet gibi kalır altımda
Herk-- al sen kilo ve boy olunca ..Zaten YBR de bisiklet gibi..En iyisi Herk ..Çin malı olması önemli değil..
Fiyatı da oldukça uygun...2.650 tescil ve ruhsat dahil...ama çin olması ve burdaki arkadaşların çin malları hakkında iyi şeyler söylememesi düşündürüyor insanı
sonix adlı üyeden alıntı
sonunda geldi motorum
bişi sorucam ben bodrum da ki bayiden ybr alıcaktım ama adamlar bana eurodan dolayı fiyatların 3200 yükseldiğini sölüyo...böle bişi varmı yaaa
A Rh +
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)