hacı kaza yapmadign sürece parca degiştirecegini pek sanmam tabi illaki aşinan parcalarin olacak ama şimdi zorlana zorlana 100 le gitmek var birde çeyrek gazla 100 gitmek var...hem yakıt olarakta iyi ybrye alışmışız zaten büyük motora alişmak zor olur 120-130 lada sabit gittiikten sonra allah bereket versin sen amorti edersin zaten ybr 250 nin parasini 2 sene kullansan tamam
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
100 de zorlandıgımı kim söyledi ki üstte baksana 8ooo devirde bile 1oo yaptıgım oluyor .Ayrıyetten 10-20 km farka o kadar para vereceksem daha hızlısını almak varken o paraya acırım
6000 7000 ytl verdikten sonra 250 lik motor yerine er-5 yada gs 500 almak daha mantıklı,ybr den sonra bu iki motorda da zorlanacağımızı zannetmiyorum
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Erdal Senin motorun ne farkı var diğerlerinden, nasıl bu kadar hızlanıyor sonuçta tamam tipinde falan hafif değişiklikler var fakat motoru aynı değil mi sonuçta?
bende katılıyorum 500'lük bir makina almak daha mantıklı şu aralar cbf'500'e takmış bir vaziyetteyim!!ikinci elleri 8500'ytl'den başlıyor..sıfırı biraz pahalı ama!!
Cbf 5oo ün sıfırı yok artık maalesef çıkmayacakmış yani er5 in kaderini paylaşıyo
Bu arda ufak bi araştırma yaptım bu yeni çıkan ybr için ;
3 farklı ybr modeli piyasaya sürülmüş
Ybr 125 E
Ybr 125 ED
Ybr 125 K
Özellikleri hepsi aynı sadece anlamadığım ybr k modelinin 2 kilo hafif olması..
Ayrıca hepsinde standart metzeller me22 lastikler var
Arkadaşlar ;
Sabahları motorumu çalıştırıken zorlanıyorum sanki jikle etkin çalışmıyor gibi geliyor; jikleyi açıp motoru çalıştırıyorum ama motor jikleden hiç etkilenmeyip istop ediyor ve genelde 2-3 kez marşa basınca bu olay devam ediyor ama anca 2. veya 3. kez marşa bastıktan sonra motör çalışıyor bazen ise jikle hiç motoru etkilemiyor ve jikleyi kapatıp gaz vererek çalıştırdığımda motor daha rahat çalışıyor ; Ybr yi seviyorum ama bu jikle olayı bana çok küfür ettiriyo bazen ; benim jiklede mi sorun var yoksa bu Ybr ile alakalı bi durum mu
Birde bana öyle geliyor ki benim motorun günlük performansı değişiyor yani bi gün çok seri titreşimsiz giderken , başka birgün isteksiz ve vibrasyonlu gidiyor gibi geliyor bana ; sanki bunun nedeni de sabah motoru iyice ısıtmadan yola çıkarsam motor o gün randımansız ama jikleyi acıp şöyle devrin 3500-4000 e çıkana kadar bekledikten sonra yola koyulunca motor daha bi iyi gidiyor gibi geldi, ayrıca bi hesap yaptım yaklaşık 60 km/s hıza 8-9 sn de cıkıyorum , Bws den sonra gerçekten yavaş geldi ; ama Ybr yi seviyorum , o benim sadık atım
arkadaslar ybrmi satıyorum bilgilerinize kawasaki er 5 alacam düşünen olursa goruselim sahibinden de ilanım var bigilerinize
alan arkadasa simdiden hayırlı olsun ;)
http://www.sahibinden.com/turkiyede_...eyword=9440900
iiymiş yeni başlayanlara
şimdi, jigleyi aç. marşa uzun bas. 2-3 sn. motor çalışınca da devrini 2,5-3'lerde de 2-3 sn tut gazı bırak. sonra jigle kendisi daha 1-2 dk daha çalıştırır sonra stop ettirir ardından yine marşa gaz vermeden uzun bas ve bırak. motor kendini ısındırana kadar da sen de kaskını eldivenini filan tak sonra yavaş yavaş gazı artırarak motoru yürütmeye başla 2nci ya da 3ncü viteste en az bi 200-300mt gittikten sonra korkma artık motorla rahatca gaz verebilirsin
baya ilgilenen olmuş. 4000 görüntülemeye yaklaşmış hayırlı olur inşallah
bunlar bir harika ya baksanıza
şu elcik korumalarından arıyorum arkadaşlar. malum kş geliyor sizden ricam takan kullanan ya da arkadaşının taktığını gören olursa resimleriyle bilgi bekliyorum arkadaşlar
abi zamnı geldi artık kendimi toprladım ve simdi alıorum kısmetse seninkini kacırdık bakcaz artık baska er 5 lere
baya ilgilenen olmuş. 4000 görüntülemeye yaklaşmış hayırlı olur inşallah
bunlar bir harika ya baksanıza
hee walla kardes koyalı 1 ay olmadı telefonlarım susmak bilmiyor
B]digi_boy26 [/B], deniyeceğim, bende jikleyi açıp gazı veriyorum ve bırakmıyorum ve 3000-4000 devirlerde elimle sabitleyip bi süre bekliyorum; sonra gazı bırakınca motor kendini toparlıyo ve devri kendi yükseltmeye başlıyor ama bazende istop ediyor; alakan için sağolasın ;
Erdal hocam hayırlısıyla satarsın inşallah motörunu...
http://www.sahibinden.com/turkiyede_...eyword=9440900
GÜNCELLL
SATIORUM ARKADASLAR İLK GELEN ALIR ER 5 ALACAM ACİL :D
Arkadaşlar ; Ybr ye hiç 97 oktan benzin aldınız mı aldıysanız şayet bi değişiklik oldu mu ??
beyler acıl er 5 beni beklıor
:D http://www.sahibinden.com/turkiyede_...w ord=9440900
sessızlıgım bı cığlık duymadınızmııı:D
Şu an bu konu içerisinde 68 kullanıcı var. (0 üye ve 68 misafir)