ınnova ie kapıstıracakmıs ybryı he he 4 vites bide neyine senin ybr ile kapışmak
ama izzetin motorsa o ybr lerin hepsni gecer bide 140 yapıormus bayır yukarı
Slm arkadaşlar, uzun bir süredir site'den uzak kaldım. Bu arada siteye yeni üye olan arkadaşlarımıza hoş geldin diyor, yeni motor alan arkadaşlarımıza da kazasız keyifli sürüşler diliyorum.
Arkadaşlar 2004 model 4700 km'de Ybr'mi satıp, hyosung GT 250 almayı düşünüyorum. Azda olsa cc yükseltmiş olacağım fakat tek düşüncem Ybr ile arasında gözle görülür bir fark varmı? hiç kullanmadığım için bilmiyorum.
Kullanan arkadaşlar varsa bilgilendirirlerse sevinirim. 3000 veya 3500 YTL fark vereceğim. Buna değermi? Sonra pişman olmayayım.
tabiki vardır biri 125 lik diğeri 250 lik ybr tek silindir hysung çift ybr custom hysung racıng daha bi suru sey
cbf 150 ile arasında 100 ytl fiyat farkı var devam ediyorsa 2000 ytl ye kadar kredi ondada mevcut hondaya da bakın derim saygılar ..
2000 model honda kinetic nh100 kulanan biri olarak ve 270 bin km reyi aşmış bir motor kullanan biri olarak sağlamlığa önem veririm
KİRK Ben de o soruyu sorup duruyorum kendime ama 250 lik fazla bi cc büyüklügü olmadıgından (denedim) o yüzden 5oo lük bir makina düşünüyorum gt250 de o kadar da az yakmıyormuş maşalaaa
motorda devir 8e geldimi yada geçince motordan biraz çatırtı geliyor fazla değil ama vitesi değiştir diyor. boşta iken ben motorun devirini kırmızıya getiremiyorum ozaman felaket çatırdıyor insan motoruna kıyamaz bu normal bişeymi.
şimdi ybrci arkadaşlarim bana kızacaklar ama şu gercek ki innova ybr yi tokatlar bu işten herhangi bi çıkarım söz konusu degil ama bu böyle apacheyi bile tokatlayacagi kanisindayim
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
eğer innova'nın motoruyla oynamışlarsa bencede ybr'yi geçer..ama birde oynanmış innova'ya karşılık oynanmış ybr'yi düşünelim..akıllara zarar bir sahne çıkar ortaya
Sevgili YBR 125 ailesi, 2007 model 37.000 km'de benim tüm kahrımı çeken ve tüm Türkiye'yi karış karış gezen motorumu satmış bulunmaktayım.Yeni aldığım motor Honda CBX 250 Twister.2004 model ve orjinal 13.000 km'de.Bu vesileyle tüm YBR 125 ailesine sevgi ve saygılarımı sunar, kazasız belasız nice sürüşler dilerim.Twister ile ilgili önceleri bilgi yazan mutlaka olmuştur.Ama istenildiğinde yeni bir kullanıcı olarak görüş ve izlenimlerimi yazabilirim.
Mevkiler insanlara değil, insanlar mevkilere şeref verirle[COLOR="Red"][/COLOR]r.Defterdar Sarı Mehmet Paşa.Ferhat DEMİR. 0 535 621 54 08- 0 505 691 71 86
Hayırlı olsun Yeniçeri, iyi seçim yapmışsın, kazasız belasız iyi günlerde
kullanman dileğiyle.
[COLOR="Red"] Özgürlük ona bağımlı olunduğu sürece diğer bağımlılıklardan uzak tutandır[/COLOR]
[B] [COLOR="navy"]Bu dünyada çok güzel yaşanabilir, yeterki isteyelim![/COLOR][/B]
Yeniçeri yeni motorun hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız nice sürüşler
Vatan toprağı mukaddestir kaderine terk edilemez. Mustafa Kemal ATATÜRK
İyi dileklerini sunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.Mevlam herkese gönlündeki makinalara binmeyi nasip etsin.
Mevkiler insanlara değil, insanlar mevkilere şeref verirle[COLOR="Red"][/COLOR]r.Defterdar Sarı Mehmet Paşa.Ferhat DEMİR. 0 535 621 54 08- 0 505 691 71 86
Yeniçeri Hocam hayırlı ugurlu olsun sedatın dedigi gibi anlaşılan twisterı ucuza kapattın
Valla ucuzmu değilmi siz karar verin.3.700 YTL.Motor kesinlikle orjinal 13.000 km'de.2004 model.Kappa bir çantası ve ön camı var.Arka lastik 4-5 bin km daha ancak yapar.Tek kusuru göstergelerin üst kapak kısmında çatlaklık var.Göstergelerinde bir sorun yok.Herhangi bir yapıştırıcı ile halledilebilecek durumda.Ha bir de orta sehpası yok.Sadece yan ayaklığı mevcut.İnşallah memnun kalırım.Açıkçası çok büyük beklentilerim de yok.Yazın çıktığım uzun seyahatlerde 100 km sabit hızla gidebilmesi ve gerektiğinde sollamalarda daha rahat olması benim için kafi.
Şu an bu konu içerisinde 289 kullanıcı var. (0 üye ve 289 misafir)