Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
03 Ekim 2008, 21:29
Reklamlar
-
03 Ekim 2008, 23:27
vitese geçmediğinde motoru biraz ileri geri yapın düzelir.
drizvan adlı üyeden alıntı
Öncelikle herkese iyi bayramlar arkadaşlar.
Fakat şimdide motor durunca vitesi 1'e alırken çok zorlanıyorum. Bazen takılıyor geçmiyor. 2'e geçirirkende zoruyor ama 1 kadar değil. Öte yandan, motor hareket halinde iken sorun yok. Hadise durunca oluyor..
-
03 Ekim 2008, 23:46
Yokuştan aşağı debriyaj sıkarak inmeyeceğiz demekki. Tamam aklımın bir köşesine yazdım
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
-
05 Ekim 2008, 01:14
eh bende bi köşeye yazim artık
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
05 Ekim 2008, 14:31
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
05 Ekim 2008, 15:40
buda bizim YBR ler
-
05 Ekim 2008, 15:49
görüntü güzel koruma demirleri güzel mübarek chevrolet tamponu gibi
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
05 Ekim 2008, 15:53
Arkadaşlar önceki sayfalarda konuşuldu mu bilmiyorum. YBR otomatik jikleli olmadığı için sabahları zor çalışma problemleri olabiliyormuş.
Bunun için sabahları motosikleti nasıl çalıştırmalıyız. Jiklede ne kadar bekletmeliyiz veya jikleli kullanmalımıyız
-
05 Ekim 2008, 15:57
muratcan7 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar önceki sayfalarda konuşuldu mu bilmiyorum. YBR otomatik jikleli olmadığı için sabahları zor çalışma problemleri olabiliyormuş.
Bunun için sabahları motosikleti nasıl çalıştırmalıyız. Jiklede ne kadar bekletmeliyiz veya jikleli kullanmalımıyız
ben gecen kış - 5 derecede marşa bastim(kar vardi hatta sadece merakimdan deneme amacli yaptim) jikle çekili şekilde tek seferde çalişti jikle olduktan sonra çalışmada problem olmuyor...jikle kullanmak istemeyenler hafif gaz vererekte caliştirabilirler...
-
05 Ekim 2008, 17:26
babaçi adlı üyeden alıntı
eveet bir vatandaşımızı daha saflarımıza katmış bulunuyoruz
er-5 de aradığını bulamayan
ybr alır demişler
bana kalırsa tamamen duygusal derler
artık bu topiğe transfer oldum, kafanızı ağrıtırım çeşitli sorularla
yeni motor, siz bu makinada tecrübelisiniz dikkat etmem gereken tavsiyeleriniz varsa iyi olur.
şimdiden teşekkürü ihmal etmeyim bir acemi olarak
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
05 Ekim 2008, 18:09
demirgursel adlı üyeden alıntı
bana kalırsa tamamen duygusal derler
artık bu topiğe transfer oldum, kafanızı ağrıtırım çeşitli sorularla
yeni motor, siz bu makinada tecrübelisiniz dikkat etmem gereken tavsiyeleriniz varsa iyi olur.
şimdiden teşekkürü ihmal etmeyim bir acemi olarak
sorununu atlatmışsın,e motorsuzda kalmamışsın daha ne istersin ki
180 den sonra biraz titreme yapar hepsi bu
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
05 Ekim 2008, 18:19
-
05 Ekim 2008, 18:35
-
06 Ekim 2008, 00:40
arkadaşlar benim sğrekli uyguladığım bi yöntem var sizde deneyin isterseniz işe yarayabilir.bir gün önceden motorunuzu susturmadan hemen önce jikleyi çekin ve 2-3 saniye kadar jiklede kalsın ama fazla değil.jikleyi çekili bırakın ve sabah çok ta soguk olsa ilk marşınızda alıyor.biraz ısındıktan sonra da jikleyi kapatıp devam edin.ben hep öyle yapıyorum size de tavsiye ediyorum.deneyin lütfen buraya da yazarsanız gerçekten işe yarayıp yaramadığını öğrenmek istiyorum.belki de sadece bana öyle geliyordur
-
06 Ekim 2008, 00:52
sernur adlı üyeden alıntı
arkadaşlar benim sğrekli uyguladığım bi yöntem var sizde deneyin isterseniz işe yarayabilir.bir gün önceden motorunuzu susturmadan hemen önce jikleyi çekin ve 2-3 saniye kadar jiklede kalsın ama fazla değil.jikleyi çekili bırakın ve sabah çok ta soguk olsa ilk marşınızda alıyor.biraz ısındıktan sonra da jikleyi kapatıp devam edin.ben hep öyle yapıyorum size de tavsiye ediyorum.deneyin lütfen buraya da yazarsanız gerçekten işe yarayıp yaramadığını öğrenmek istiyorum.belki de sadece bana öyle geliyordur
dediginiz dogru olabilir ama böyle şeylere hiç gerek yok yani hafif gazvererek cok kolay bir şekilde çalışmakta ybrler ben sabahlari ilk hareketi ayak marşiyla yapiyorum...MOtor hakkinda bilgisi olan arkadaslar amacımı anlamışlardir...
-
06 Ekim 2008, 00:53
ybr'nin hastalığı zaten hava sıcaklığı 40 derece olsada jiglesiz yine çalışmıyor bu alet (ilk çalıştırmada) sernur yöntemin güzel bir deneyelim...özellikle benim gibi soğuk memlekette yaşayanlar için...
-
06 Ekim 2008, 01:11
ilk marşı soğuk hava da ayak ile yap ki 5 tur fln attımı ısınıyor az çok sonra el marsına bas çalışsın
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
06 Ekim 2008, 03:41
sedat_57 adlı üyeden alıntı
dediginiz dogru olabilir ama böyle şeylere hiç gerek yok yani hafif gazvererek cok kolay bir şekilde çalışmakta ybrler ben sabahlari ilk hareketi ayak marşiyla yapiyorum...MOtor hakkinda bilgisi olan arkadaslar amacımı anlamışlardir...
ilk bikaçkez ayakla pompalamak iyidir tabi ki..aşınmayı minimuma indirgersiniz.ben de bu şekilde yapıyorum.ama motor üşümüşken ayak sadece ayak marşı ile çok zor çalışıyor.ayak marşı ile pompalayıp marşa basıyorum.ama siz yine de bi deneyin arkadaşlar.ben de merak ettim sizin motorlarınızda da oluyor mu.
-
06 Ekim 2008, 06:12
Yaklaşım 1 aydır YBR125ESD kullanıyorum.. Soğukken jiklesiz çalışmıyordu ama jikle açıkken de hiç gaz vermeden hemen çalışıyordu..
Çaktırmayın hava ayarı yaptırdım şimdi jiklesiz çalışyor ama kıpkırmızı bir egzozum oldu...
Bence jigle ile çalıştırmaya devam edin..
-
06 Ekim 2008, 15:17
Diyelim ki acelemiz var. Bir yere yetişeceğiz veya biri kovalıyor kaçacağız
Ybr'nin jiklesini çektik marşa bastık çalıştı hemen üzerine atlayıp gidebilirmiyiz ? Yolda birkaç km sonra jikleyi kapatırız. Bu zarar verirmi motora ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 275 kullanıcı var. (0 üye ve 275 misafir)
Bu Konudaki Etiketler