tutar filan ama çok şahane görüntüsü var öle değilmi?
tutar filan ama çok şahane görüntüsü var öle değilmi?
yok abi ya düşünce cok masraf açar buHani bi söz var Kedi ulaşamadigi ete mindar dermiş :
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
digi_boy26 birde burayı bir dene belki burdan bulursun kafa granajını ama almanya'da bir tanıdığın olması lazım alabilmeniz için.....http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/se...=&drivingMode=
valaa haklısın kardeşim rahatlık konusunda ybrden rahat ama ben olsam gende ybrden vazgeçmem çok fark var arasında bi kere ybryle yan yana getirdiimiz zaman ses gelmio benim makinadan artı 110 120 diiyince altında süpürge makinası çalışır gibi ses gelmiyomuş cbfden onların hava filtresi koltuğun altında ve çok dandik bi yerde 150 cc olmasına rağmen otobanda ben 120 ile giderlen o benm arka tekerle arasında bi karış mesafe vardı
Elinde Ybr siperliği olupta kullanmayan varmı arkadaşlar bana lazımda kullanmayıp uygun bi fiyata veren olurmu acaba ??
slm arkadaslarr fiyat danışcaktımm
ybr 125 sol ayna ne kadar ve şu egsozun üstğnde koruyucu bir saç var o satılıyormu satılıyorsa ne kadar
Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK
Sİyah ybr'em olsada binsem
100 kilometre oldu City'mle tanışalı.Eski YBR'lere oranla farının çok daha iyi olduğunu söylemeliyim.Dün gece sırf farları denemek için turladım biraz ve halojen far gerçekten çok farklı.Araba farına yakın bir aydınlatması var.Ancak motorumu ilk çalıştırırken biraz sorun yaşıyorum stop ediyor.Belki zamanla motor rayına oturunca üzelir.Şimdilik rolantiyi biraz yükselterek sorunu çözüm.Jikleyle çalıştırınca hep açık unutuyorum çünkü jikleyi
Satılık Asya125t-Spidi mont
hacı aynanin fiyatini bilmiyorumda www.rialli.com da eksoz saci 18 liraydi en son gir bi bak derim evine kadar getiriyorlar kargoyla ben ordan bi kaç kez alişveriş yaptim güvenilir
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
sonunda bende bir ybr aldım fakat city değil 2005 model uzay kafalılardan, daha önce bionik, 151rs mondial ve çelik marka 100lük yarı otomatiklerden vardı inşallah son olur bu ybr, olacak gibide duruyor. 2.200 ytl ye aldım. tek kelimelik bir motor(süper) gerçekten bu zamana kadar tenekelere binmişiz diyorum. motor 11.000 de. ben 10.000de mondialin motorunu değiştirmiştim. ya bu motor bambaşka birşey. 2005 model yuvarlak kafa sanıyodum, benimki beygir gücü büyük olanlardanmı?
1-2 ay Mondial 150KN kullandıktan sonra denk geldi tanıdığın ybr sini sürmek istedim, fark bariz ortadaydı. Eşşekten At'a geçmiş gibi oldum. İnanılmaz rahat, sessiz ve yağ gibi gidiyordu. Daha doğrusu şahinden mercedes e geçmiş gibi hissettim
haLo
Bende Ybr Almaya Karar Verdim... 2009un Yazında City kasa alcam bi tane..
ancak beyler bu yeni 2009larde devir kesici varmış diye duydum motoru garanti kapsamından Çıkartmadan bu devir kesiciyi devre dışı bırakmanın bi yolu var mı
Şu an bu konu içerisinde 159 kullanıcı var. (0 üye ve 159 misafir)