BERKMAN
gzl resımler eminim bol bol yemek molası vermıssındır gectıgın yerlerde gzl tesısler dınlenme yerlerı var..
[B]kabul ediyorum ilginç bir üyelik tarihim var özellikle bekledim bu tarihin oluşması için ;D.....[/B]
Sizlere bi sorum olcak abilerim..
ben izmirde oturuyorum.. cbr yada çin cbr almak için para biriktiriyorum..
aslında 2004 siyah bi ybr düşünmeye başladım bu ara..
yani dicem izmirde 2004 siyah yada kırmızı fazla yıpratılmamış beni 3 sene taıyacak bi ybr bulabılırmıyım..
bu soruyu topic acmadan burda sorayım dedim.. forum kirliliği olmasın diye..
en son ne kadardır sizce bi 2004 ybr siyah yada kırmızı...
şimdiden tesekkürler..
nette fiyatlar cok yüksek yani eşten dosttan tanıdıktan falan alıyomuşuz gibi düşünelim...
OO biliyor biliyor biliyorrrrrrrrrrrrrr:P:P:queen:
ya bu cbf150'ler beni nasıl geçer yaa ? adamlar bi sündürüyo uzayıp gidiyolar
bence al bi er 5 rahatına bak
CBR alırsan parçaları çok pahalı. Sinyalleri bile tanesi 100 küsür ytl olarak biliyorum 600RR ile aynı sinyal kullandıkları için.
Çin malı CBR alırsan servisten çıkmazsın motora binmek yerine onu itmekle geçer günlerin.
CBF150 yada YBR alırsan başın ağrımaz parçası ucuz ve bol. Her ilde düzgün usta bulman mümkün özellikle Yamaha ustası.
2004 ybr'nin 3 rengi var ; gri , mavi ve kırmızı. Mümkün olduğu kadar yüksek model ve düşük km.de ikinci el bir YBR yada CBF almanı öneririm.
2000 YTL civarlarında uygun YBR bulabilirsin.
Korumanı giy ! Tarzanlığın alemi yok !!
Ben aranıza yeni katılmış acemi bir kardeşinizim
Geçen ay ehliyetimi aldım bu hafta başında ise metalik gri ybr125 city sipariş ettim gelecek hafta teslim edecekler. Normal 125'in yuvarlak farını daha çok beğenmeme rağmen bunun lastikleri tubeless vs diye(malum acemiyiz uğraşmayalım) city aldım umarım doğru yapmışımdır bakalım görecez
hayırlı olsun doktor city'leri gören herkes beğeniyor özellikle jantları çok güzel burda eskişehirde de almaua başlandı. güle güle kullan şimdiden ilk fırsatta fotoğraf bekliyoruz
sedat_57,Hatay'da Cbf150 ile Apache tokatlamaktan usandım..
digi_boy26,Geçmesi çok normal bence..bendede Cbf150 vardı daha yeni sattım herşeyi orjinal sadece arka dişli 38'lik..136-138 görüyordu..Ybr'nin bu hızı yapabilmesi için 2 kat güçlendirilmesi gerek..
Arkadaşlar yarın çok büyük bir ihtimalle YBR alıcam ama eski model mi yoksa city modeli mi alsam karar veremedim.Siz olsanız hangisini neden tercih ederdiniz?
Satılık Asya125t-Spidi mont
eski model yenı modele gore bence daha karizma yinede son karar senınArkadaşlar yarın çok büyük bir ihtimalle YBR alıcam ama eski model mi yoksa city modeli mi alsam karar veremedim.Siz olsanız hangisini neden tercih ederdiniz?
[COLOR="DarkRed"][/COLOR][FONT="Arial Black"][/FONT]MOTORA MOTOR DEMEZDİ ÇÜNKÜ ''R'' leri SÖYLEYEMEZDİ:queen:
Teşekkürler digiboy Resim çektirince koyarım söz
Arkadaşlar tam ybr125 almaya karar kılmışken bir de city çıktı karşıma YBR City en uygun kaç liraya ve hangi şehirden alan arkadaşlarımız oldu bilginiz var mı? 3.525'e alacağım bende. Grenaj konusuna gelince motoru klasik çizgiden çıkarıp biraz daha sportif bir şekle büründürmüş bence.
Teşekkürler.
İyi sürüşler herkese
Yahu ben devamlı düşüyom bu Ybr den, scooter da alışmışım frenin elle sıkılmasına, onun için ön freni sıktımmı atıyo beni motor, geçenlerde yağmurlu bi sabah vardı hani; rampa aşağı 20 ile inerken ön freni sıktım istemdışı ve k.ç üstü yerdeyim, sanırım yine ön çatalları eğdim biraz , Ybr nin bu ön çatal olayı hoşuma gitmiyor , ufak bi düşüşte direksiyon sağa sola çekmeye başlıyor...
Talkie, hayırlısı olsun inşallah, senin içine hangisi siniyorsa onu al ama yenilik iyidir; City'i kullandım pek bi fark yok ama far ve lastik meselesi çekiyo insanı, para senin keyif senin
bluesharki, sanırım KKTC desiniz , iller arası öyle anormal bi oynama olacağını sanmıyorum ama KKTC'de kullanacaksanız motoru bence Adana,Antalya,Mersin hattı bi yerden almak mantıklı olur
Şu an bu konu içerisinde 72 kullanıcı var. (0 üye ve 72 misafir)