erdal3323 Müsadenle ;
bu nasıl ybr böyle bunlardan daha önce hiç görmemiştim
Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...
2004 model bu ilk gelenlerden;)
sevgili chucky kardeşim, ybr öyle gözünde büyüttüğün kadar hakimiyeti zor bi motor değildir ama ilk vitesli olacağı için tabikide biraz zorlanacaksın önce ybr'yi alana kadar arkadaşlarında başka yarı otomatik değil de debriyajlı vitesli motoru olanlardan yardım al. birisi senin arkana otursun dirreksiyona sen geç biraz tecrübe olsun kullanmaya elin ayakların alışsın. yoksa damdan düşmüşe dönersin
şişmek, genelde uzun yolda durmaksızın yüksek devirlerde seyreden hava soğutmalı motosikletletin motor ısınmasına bağlı olarak hissedilir derecede performans azalmasına denir. genelde kayışlı motosikletlerde olur. benim ybr'nin şiştiğini görmeim daha zincirli motosikletler kolay kolay şişmez su soğutmalılar hiç şişmez fan soğutmalılar da nispeten şişmezler yani burda amaç motoru tam performans alabilmek için olabildiğince soğuk tutabilmektir
senin şu depodaki stickerlarına ve gösterge paneline hastayım erdal
türünün son örnei aynı zamanda hacı
coşkun abi'm bujiyi değiştirdim hava filtresini değiştirdim buji piposunu değiştirdim tekleme azaldı ama haala var.
hacı ben Gördüm ybr nin şiştigini Tekirdag 'a Giderken oldu sabat saat9 gibi çikmiştik tekirdaga kadar hep dip gaz geldik... tabi 1-2 sefer mola verdik ama en faza 10 dk durduk sonra yine dipgaz tam saraya falan geldim baktim makina gitmiyor 4. viteste 80 e kadar geliyorum 5 yapiyom hizim artmiyo sabit kaliyorumKendi Kendime dedim ybr yi ilk şişiren adam Sensin diyeNeyse gicegimiz yere vardik gittigimiz yerde 320 km idi... dönüşümüz tabi akşam saatleri oldugu için sadece gişelerde durdum 5 er dk yine hep dip gaz geldim hatta dönüşümde 120 kmye kadar ulaştim... giderken oldugu gibi bi performans kaybi olmadi akşam yolculugu motor için daha iyi hava birazdaha serin oluyor +Güneş yok vs...
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Hep öyle parlar İnşallah kazasiz belasiz binersin inşallah kaç kmdesin
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Daha bugün geldi eve. Henüz 5 km
gümüş rengi çok yakışıyor ben siyahını aldım herdakika siliyorum yine tozlanıyor çizikler çok belli oluyor gümüşemi boyatsam ne yapsam birde yeniçerinin camından nerde bulabilirim fiyatı nedir bilen varmı acaba??
yoo var baskalarındada vardır ama en temzi bende var
Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)