Arkadaşlar,selam.
Teyze oğlu 125cc motosiklet sordu bende emin olduğum ybr125 i önerdim. Fiyatı 3650 ytl doğrumu? Kredi kartına bu fiyattan taksit yapılıyormuydu bayiilerde? İlginiz için şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar,selam.
Teyze oğlu 125cc motosiklet sordu bende emin olduğum ybr125 i önerdim. Fiyatı 3650 ytl doğrumu? Kredi kartına bu fiyattan taksit yapılıyormuydu bayiilerde? İlginiz için şimdiden teşekkürler.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
3 550 yeni ybr city ler 3 450 de yuvarlak farlı ybr ler izmir deki fiyat bu olması lzm
özellikle ist da oturanlara birşey sorucam itü yü kazanma olasılığım yüksek kartaldan maslak a her sabah gidicem ve dönücem ybr yle bu çok masraflı ve yorucu olur diyorlar masraflı olduğu doğru ama çok yorucu olur mu?
100km her sabah ve her akşam çekilmez dostum hergün oldugu için çekilmez şurda bizim 45kmlik hamamlı ilçemiz var 2 aydır gitcez haala gitcez
o linkteki de coşkun abinin motoru sedatın dediği gibi 46 ya da 42 olması lazım kayık gibi maşallah coşkun abi nazar değmesin
yapan yapıyo kardeşim fiyat 5000ytl
süper yapmış bencealıntı adlı üyeden alıntı
alonso_51196 Türkiyede en çok kullanıcısı olan motosiklete birtek sizden cevap gelmiş.Teşekkür ederim.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
babaci izmire gelirsen beklerim yanıma bak kesin ura
arkadaşlar, ybr ile 1500 km lik gezimin bazı fotografları içi bu linke bakabilirsiniz:
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...ml#post1192726
slm arkadşlar ybr me yan kutu takmak istiyorum montajı için yardımınıza ihtiyacım var
Yan kutu ney arkadaşım kusura bakma ben orayı anlayamadım...
54X38X29=59,5 lt eder.Tam köşeli olmadığı için 55 lt kadardır sanırım.Oldukça büyükmüş.
babaçi...
Ben senin hesabını yaptım.Sen de bana ybr'nin maksimum hızını söyler misin?Ben biraz bakındım ama bulamadım.Ne zaman bu hız konusunu açsam.İnsanlar hızı napcaksın diyo.Ama eminim hız,sağ şeritte kamyonların arasında kalmaktan daha az tehlikelidir.
FoRMuLa 1-MoToSiKLeT ve AkVaRYuM :cat:
Herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum.
ÖNCE VATAN MİLLET,SONRA ANA VE YAR,BU YOLDA SAVRULAN,BİRİLERİ VAR.EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN,BİRİLERİ VAR.
BAYRAKLA DERTLEŞEN,TOPRAKLA BİRLEŞEN,CAN VERİP DEVLEŞEN,BİRİLERİ VAR..ŞEHİTLER ÖLMEZ..
CBR125RCI arkadaşım,
Motorun şimdiden hayırlı olsun güle güle kazasız kullan.
Markasını vermek istemediğin arkadaşın eğer yamaha bayisi ise motoru sana çalışır vaziyette teslim etmek zorundadır. Yok değil ise ve de motor sana sandık içinde demonte vaziyette geliyorsa Yamaha servisi sadece motor toplamaya 150 YTL ,komple toplamaya (yürür hale getirmeye) 250 YTL para isteyecektir. Motoru yamaha servisinin haricinde başka yerde toplatırsan kesinlikle garanti kapsamına girmeyecektir.
Motorun ne şekilde sana geleceğini iyi öğren ona göre pazarlığını yap. Yoksa 3650 YTL'ye getirtiğin motor 3900 YTL'ye mal olur.
Ybr mi satıyorum.Tertemiz.Bu sayfayı takip eden eski müdavimler bilir.2600 YTL pazarlık olur.Lastikler 0 tubeless irc.Kendi yaptığım rüzgarlık camı var oldukça yakışıklı duruyor.
ÖNCE VATAN MİLLET,SONRA ANA VE YAR,BU YOLDA SAVRULAN,BİRİLERİ VAR.EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN,BİRİLERİ VAR.
BAYRAKLA DERTLEŞEN,TOPRAKLA BİRLEŞEN,CAN VERİP DEVLEŞEN,BİRİLERİ VAR..ŞEHİTLER ÖLMEZ..
Şu an bu konu içerisinde 114 kullanıcı var. (0 üye ve 114 misafir)