Yok ne kusuru şimdi yolladım zaten. (:
Arkadaslar motorumu bugün itibari ile resmen satmis bulunuyorum. Yeni sahibine teslim ettim. Kendisine hayirli ugurlu olsun.
= = = Be Aprilia racer! = = =
yok bundan değil dikkat edersen içindeki ampül h4 değil,
arkadaşlar iyisimi ben çarşamba günü gidiim far ın çıplak halini satın aldığım yerden çekiim buraya ekleyeyim.
daha iyi fikir sahibi olursunuz[/QUOTE]
Merhabalar,
Aydınlatma sorununuz için far değiştiriyorsanız tavsiye etmem.Kaliteli bir ampul takarsanız aydınlatma sorununuz ortadan kalkacaktır.Bu ne olabilir Osram veya philips marka ampul tavsiye ederiz.
Saygılar
Güveniniz için teşekkürler sedat bey.Saygılar
Merhabalar ,
Kask rahat bir şekilde sığar.kask ile montu aynı anda sığdıramazsınız ama tek olarak rahat şekilde kullanabilirsiniz.Saygılar
Mrb Arkadaşlar Cümleten Miraç Kandiliniz Müğbarek Olsun Benim Ybr Den şangır şungur Sesler Geliyor Aynı Sübablar çok Hızlı Bir şekilde Vuruyoırmuş Gibi Gaz Abasınca Ses Artıyor Biraz Motorun Yağ Pompası Arızlandıysa Seesi Nasıl çıkar?cevap Bekliyorum Arkadaşlar=
evet biraz fazla etti ama kappa'dan da başka almadım şimdiye dek. şehrimizin sayılı satış mağazalarından aldıgım yer.kalite ve güleryüzlü hizmet olunca başka yere gitmem ucuz et almayım dedim biyandan da
tabiki çift alcaz da uygun fiyat bulamadım daha. piyasadakiler hep dublexmi?
abi neler denedim de olmadı. son çare xenon alayım diyom da onlar da uçuk geliyor.xenon fiyatına motora daha çok aksesuar alırım diyorum biyandan da.
tüm ybr sürücüsü kardeşlerimin Mirac Kandilleri Mübarek Olsun .
motorun hakkında biraz bilgi ver dostum kaç model kaç kmde ? bunlar önemli.
hacı eskişehirde bi arastir yaw İRC lastiklerin fiyatlarini ön arka duroda olabilir...çifti 100 ytl yi geçmeyecek şekildesakura olmasin
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
yakcam o sakura'ları düşüyodum bugün gene. 1 bardak kadar su dökülmüş tam ışıkların önüne. kalkarken yanlayınca tırstım
tamam bi araştırayım. çifti 100 bulursak olayı bitircem artık cepte para kalmadı bee
2 kere düşütm ikiside yagişli havadan dolayi ikisninde sorumlusu lastikler allahtan ikisndede 20 ile gierken düştüm bana ve dayiya bişey olmamişti....Lastik şart para yok pul yok depoyu bilem gönül rahatligiyla fulleyemiyorum ben doldurdukça zam yapiyolar1 aydir hep parca parca aliyom benzini işimi görcek kadar bak benzin fiyatlari az buz ucuzladi işe yariyor
evet hacım bazen refuj sulaması açıyolar yollar sel oluyo
redline'a sokma olm sende. az kibar kullan
bak imzama benim ne yazıyo
2 aydir inan devir saatini 7 nin üzerinde göremedim şimdi 15 dişliyle 3. viteste 6 bin devirde 40-45 km hızla gidiyom gidecegim yere fazla yakmasin para biriktiriyorum... servise bile gitmiyorum artik yagi kendim degiştiriyorum total amcadan 1 litre yag aliyom 13 ytl 15 50 kendim degiştiriyorum...paranin gözü kör olsun
Ya şu redline nedir ya? (:
lastikleri değiştireceğinize motorları değiştirinalın bir ybr 125 city,lastiğide tubeless,renklerde şahane,yan ayaklık bile orjinal üstünde,jantlarıda 5 kollu, ve bir soru: city alan varmı aranızda.
ÖNCE VATAN MİLLET,SONRA ANA VE YAR,BU YOLDA SAVRULAN,BİRİLERİ VAR.EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN,BİRİLERİ VAR.
BAYRAKLA DERTLEŞEN,TOPRAKLA BİRLEŞEN,CAN VERİP DEVLEŞEN,BİRİLERİ VAR..ŞEHİTLER ÖLMEZ..
Şu an bu konu içerisinde 105 kullanıcı var. (0 üye ve 105 misafir)