Güzel olmuş babaçi farlar. İki gündür uzaklardan giremedim pek foruma. (: Pazar günüde direksiyon sınavını tek 100 ile geçen öğrenci oldum. (: Neyse benim iki sorum olucak.
1-)Dişliyi 14 ten 15 e çıkartınca motorun son hızı ve hızlanması artıyor mu bunu deneyerek söylerseniz sevinirim.
2-)Ben komple farı değiştirmek yerine ortaki ampülü değiştirerek beyaz ışık ve biraz daha güçlü bi ampül takamazmıyım? Öyle bir ampul nerede vardır?
msn adresimi özelden yolluyorum
1. soruna cevap veremeyeceğim dişlilerle oynamadım
2.ampülü değiştirmek sorun değil,istediğin ampülü takarsın fakat mesele şu ki ybr nin far içi yeteri kadar derin değil dolayısıyla orjinal olan top ampülün yerine daha uzun olan h4 takılınca odaklama sorunu çıkıyor ortaya.
kısa hüzme farlarda farkı anlayanıyorsunuz fakat uzunlar hemen hemen hiç göstermiyor,çünkü uzun hüzmeler ampülün ucunda bulunuyor ve far içiyle alakası olmuyor ışık dağılıyor.
bu yüzden komple değiştirmek fikri doğdu bende
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
arkadaşlar ybr nin arka bagaj fiyatından haberi olan varmı
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
hacı senin makina kaç bindeydi ya benim lastikten daha fazla aşinmiş gibi gördüm ben 16 bindeyim resmini eklerdim ama bilmiyom nasil eklendigini ögrenmekte istemiyorum
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Arkadaşlar bu pazar günü yenikapıdan yola çıkıyoruz iki kişi tek motor.İstikamet izmir.1 haftalık bir gezi planladık.Yollarda görürseniz el edin kaş göz edin ,motive edin de bizi yollarda kalmayalım.
Daha önce bu yolu yapmış arkadaşlardan tüyolar istiyorum 1 günde gidebilir miyim?yada nerde konaklamalıyım vs.
coşkun abi, senin taktığın bu fardanmı? benziyo burdan bakınca da . olmazsa bende sipariş vercem bundan 26ytl baksana abi..
[/QUOTE]
yok bundan değil dikkat edersen içindeki ampül h4 değil,
arkadaşlar iyisimi ben çarşamba günü gidiim far ın çıplak halini satın aldığım yerden çekiim buraya ekleyeyim.
daha iyi fikir sahibi olursunuz
Arkadaslar YBRmi sattim sayilir. Yarin sabah yeni sahibine teslim edecegim.
Motor 2007 model 5800 km.deydi biliyorsunuz. YBR surmek cok keyifli idi benim icin. Bakalim, yeni motor kismet...
= = = Be Aprilia racer! = = =
REDLINE SEDAT pardon dilim sürştü sedat hacı, bugün 14600'ü geçtik. lastik alcaz bakalım. çalışıyoz mesaiye kalıyoz lastik parası çıkcak inşallah ama motoru bağırta bağırta bi hal oldum. ekzantrik zincir sesi geliyo tam 11000 devirde o anda atıyorum vites aha diyom şuanda bi fırlasa kapak depoyu delermi diye sıkarken tırsmıyo da değilim hava filtresini yeniledim hissedilir bi tork var. 2 de debriyajı daha çabuk bırakınca teker zıplıyo hissediyorum
iyi olur abi. beğenirsek sen yardımcı ol bize para no porblem
vay bee. bi devir senle ybr'm, geçti sensiz nasıl geçer bilmem ybr'm hayırlı olsun abisi. yeni motor alınca bize uğra arada
Digican
160 ytl ye geliyor senin kappa cok pahalı almışsın ya
http://www.motogiyim.com/main/produc...=0&cat_ID=106#
Ben bi yerde 120 'ye görmüştüm ama bulamadım yukarıda 140 ytlo
Bu arada LAstik alacagız bugun ırc arka 6o ytl'ye sorduk ama ben bi araştırayım dedim
http://www.motogiyim.com/main/produc...D=91&cat_ID=21
Yukardaki metzeller me22 74 ytl'ymiş
Ya sanki daha ucuz olması lazım
Metzeller me22 arka lastik fiyatını bilen var mı acaba
Lastik alırken ön arka çift olarak almanızı öneririm. IRC ön arka 95 -100 YTL arası. Ön farklı arka farklı ben pek tavsip etmiyorum ...
Korumanı giy ! Tarzanlığın alemi yok !!
Aslında haklısın ama ön bizim lastik de gayet iyi durumda ,bi de ön lastik almak savrukluk gibi geliyor bana . Irc arka 6o demişti ama 55 50 ye bırakır heralde me22 ön lastik de 40'a buldum :S
Ya sedat kardeşim sana özelden msn imi atıyorum eklede ordan konuşalım. (:
Şu an bu konu içerisinde 122 kullanıcı var. (0 üye ve 122 misafir)