Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
27 Temmuz 2008, 00:37
Reklamlar
-
27 Temmuz 2008, 00:43
digi_boy26: h4 taktığın zaman orjinal far içerisinde lambanın odak noktası kayıyor,özellikle uzun farlar çok dağınık belli belirsiz olmaktaydı.
şuan bu sorunuda çözmenin huzuru içerisindeyim
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
27 Temmuz 2008, 00:51
babaçi adlı üyeden alıntı
digi_boy26: h4 taktığın zaman orjinal far içerisinde lambanın odak noktası kayıyor,özellikle uzun farlar çok dağınık belli belirsiz olmaktaydı.
şuan bu sorunuda çözmenin huzuru içerisindeyim
ben yeni h4 yaptırdım bugün benim de mi öle olcak ?
-
27 Temmuz 2008, 00:58
Oo angle far süper duruyor güle güle kullan valaa
-
27 Temmuz 2008, 00:58
babacı gercekten guzel olmus begendim bide gostergeleri mavi yaparsan dahada hos olur sanki lambanın yanları ayrıyetten ledli gibi olmus hoş
bide su rüzgarlıgı iptal etsen daha hos olacak ama o senin tercıgın tabi senin zevkin sadece tavsiye
-
27 Temmuz 2008, 01:03
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
27 Temmuz 2008, 01:05
OKE OZAMN LED GUZEL OLMUS RUZGARLIGI BANA PARA VERSELER USTUNE TAKMAM tipini cok bozuor makınanın ama ruzrgar konusunda ne kadar etkisi olur bilmem motorun guzel ama allah kaza bela vermesin
-
27 Temmuz 2008, 01:17
babaçi
güzel olmuş hayrını qörürsün inş. uğraştıran bişi olduğu için biz denemesek iyi olur mazallah far elimizde kalır yapıca die şimdilik h4 ile idare ediyoz belki h4 xenon qibi bişi çıkarda uğraşmadan bizimde gözümüz yolumuz daha aydınlık olur
-
27 Temmuz 2008, 01:19
deep16 adlı üyeden alıntı
babaçi
güzel olmuş hayrını qörürsün inş. uğraştıran bişi olduğu için biz denemesek iyi olur mazallah far elimizde kalır yapıca die
şimdilik h4 ile idare ediyoz belki h4 xenon qibi bişi çıkarda uğraşmadan bizimde gözümüz yolumuz daha aydınlık olur
işte o dediğin ampülden var bende
valla babam yardımcı olmasaydı kesin elimde kalırdı
-
27 Temmuz 2008, 02:17
uygun fiyata şöyle bir aydınlatma yapabilsem süper olurdu valla
http://www.youtube.com/watch?v=yRxEV_Fgw-w
-
27 Temmuz 2008, 15:32
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
27 Temmuz 2008, 17:43
-
27 Temmuz 2008, 17:48
digi_boy26 adlı üyeden alıntı
dişlideki diş sayısı artınca hızlanma artar ama max hız düşer diye aklımda kalmış ama 6-7 km fark da güzel yani
. vites büyüttükçe o +10 km kadar çıkması lazım
sen denedinmi max hız arttımı?
maksimum hizimda şimdilik bi farklilik göremedim ama son hiza daha çabuk çikiyor sanki ,vitesler arasi uzadi 3 te 90 yapiyorum önceden 80 yapiyordum redlinede bu gün bi deniyim dedim 90 yaptim 5. viteste iken 6 bin devirde yaklaşik78-80 km hizinda gidiyo düzde baktim bu günbu şekilde bana yeter hem fazla yakmaz
-
27 Temmuz 2008, 19:59
sedat_57 adlı üyeden alıntı
abi kabak denecek kadar kötü degil ama 25 binde ybr görmüştüm ilk orjinal lastigi işte dedim kabak lastik bu....
Sedat lastikle ilgili süphen varsa mutlaka değiştir. IRC tavsiye edebilirim hem ucuz hemde çok kullanışlı bir lastik. O kadar yolu gittim geldim hiç sıkıntı yaratmadı. Sen lastikle birlikte yanına birde fiti seti al. Ha bu arada mutlaka lastiklerini TUBELESS yaptırt. Yoksa uğraşırsın şamrel di yamaydı sök tak tı falan filan ;)
Korumanı giy ! Tarzanlığın alemi yok !!
-
27 Temmuz 2008, 22:45
sedat_57 adlı üyeden alıntı
maksimum hizimda şimdilik bi farklilik göremedim ama son hiza daha çabuk çikiyor sanki ,vitesler arasi uzadi 3 te 90 yapiyorum önceden 80 yapiyordum redlinede bu gün bi deniyim dedim 90 yaptim 5. viteste iken 6 bin devirde yaklaşik78-80 km hizinda gidiyo düzde baktim bu günbu şekilde bana yeter hem fazla yakmaz
benim de 3te redline sokarsam 80e geliyor 4e atıyorum 90 yapıyor 5e atınca da kalıyor 90da ya da 85e düşüyor benim 5.vitesin 7000 devirinde 80 yapıyor...
-
27 Temmuz 2008, 22:51
-
27 Temmuz 2008, 23:11
giotine adlı üyeden alıntı
Sedat lastikle ilgili süphen varsa mutlaka değiştir. IRC tavsiye edebilirim hem ucuz hemde çok kullanışlı bir lastik. O kadar yolu gittim geldim hiç sıkıntı yaratmadı. Sen lastikle birlikte yanına birde fiti seti al. Ha bu arada mutlaka lastiklerini TUBELESS yaptırt. Yoksa uğraşırsın şamrel di yamaydı sök tak tı falan filan ;)
verdigin bildi için teşekkürler hocam geçenlerde kıyıköy gezisine gitmiştim gidiş gönüş 543 km yapmiştim o lastiklerle bi sorun olmamişti şimdi çikacagim yol ise yaklaşık 600 km civarinda
-
28 Temmuz 2008, 03:43
babaçi selamlar ya bilader o aldığın far kapağı falan başka nerde bulabilirz bende almak istiyorum ledler ayrımı yoksa onla birlktemi geçen bende duyu bozup h4 yaptım kısalar süper oldu ama dediğiniz gibi uzun dağıtıo şimdlik öle idare ediyorum ama eğer olursa seninkinden almak isterim montajı sorun değil uraşmaya razıyım hele yanlardaki ledler süper olmuş
-
28 Temmuz 2008, 10:14
Garfieldemo adlı üyeden alıntı
babaçi selamlar ya bilader o aldığın far kapağı falan başka nerde bulabilirz bende almak istiyorum ledler ayrımı yoksa onla birlktemi geçen bende duyu bozup h4 yaptım kısalar süper oldu ama dediğiniz gibi uzun dağıtıo şimdlik öle idare ediyorum ama eğer olursa seninkinden almak isterim montajı sorun değil uraşmaya razıyım
hele yanlardaki ledler süper olmuş
ben başka bir yerde görmedim.ümraniye sanaayide bir elektrikçi satıyor.
ledler içinde hazır fakat mor yanıyor,beyaz olsa daha hoş olur gibi adamlar pres baskı yapmışlar değiştirme imkanımda yok.
-
28 Temmuz 2008, 12:26
peki ordan alma gibi bi imkanımız yokmu ben izmirliyim gelip ordan almam mümkün değil evet beyaz yansa daha ii olurdu ama olsun buda güzel gözüküyo ücreti ne kadar peki onun ???
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 153 kullanıcı var. (0 üye ve 153 misafir)
Bu Konudaki Etiketler