150cc de bırakın demek istedim olay 150 lik makinalar için son noktadır. apacheeee...
150cc de bırakın demek istedim olay 150 lik makinalar için son noktadır. apacheeee...
80 liraya yenisini aldım. Geçi tornacıda sıfır hata ile düzeltirde usta hazır işini yapıyorken "değişitir" dedim 5 dk da bitti. Keçe yağ kaçırıyosa değiştir. Tornacıya gideceksen sen kendin sökmeye kalkma öle lastik söküp takmak gibi basit bişey değil. ben sökerken izledim, içinden bi sürü parça çıkıyor. Ama bana sorarsan hiç uğraşma tornacı falan git yenisini al. hem uğraştırmaz hemde sağlam.
son zamanlarda bizim topic reklam tabelası gibi oldu ha
yok şunu alın yok bunu alın,bunu alana şu bedava
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
abi ben şahsen rahatsız olmaya başladım. herkes kendi motoruyla ilgilensin lütfen arkadaşlar. herkesin zevki ve mali durumu farklıdır isteyen istediğini alır biner. dedim ya herkes kendi motoruyla ilgilensin. ybr kullanıcısı olmayan arkadaşlar mümkünse başka motorlarla ybr'yi kıyaslama yapmasın buraya da abuk subuk şeylerle başlığı şişirmesin işine baksın herkes !!!
boşver bee elalem ne der-se de-sin
Sağol Coşkun abi
Şimdi kaskı motora kitliyorum ama mont elimde kalınca böyle bi durum oluyoo ;
Ya birincisi bu "zevk ve mali durum" olarak bakarsan bu forumlarda birşeyler paylaşmanın imkanıda yok,manasıda. Senin dediğin için YBR 125 in altına 500-1000YTL arası geliri olan kullanıcılar,1001-1500YTL arası geliri olan kullanıcılar diye saçma başlıklar açılmalı ki bu gereksiz başlık olmaktan çıkıp,görüntü kirliliği,fazla yer işgali,hatta ve hatta bankaların call centerlarını aradığında çekilen eziyetten farksız olur. Herkes fikrini söylerse zaten soranlar cevaplarını bulmuş olur. İkincisi bu forumlar insanların sorunlarını,dertlerini,memnuyetlerini vs. anlatmak için var. Polimik yaratmaya gerek yok yani isteyen yazsın istediğini bilgisi ve ilgisi olan zaten cevabı veriyor.
Aynen PIERzig in durumundayımYakın zamanda İzmir'e gidebilirim.Orda Kappa topcase bulabileceğim bi yerin google earth koordinatlarını arıyorum.
Verebilecek olan varmı?
Bende ybr'ci Oldum çok mutluyum.
[B]Honda Ps 150i 09':queen:[/B]
[I][B]Satılık Yamaha Ybr 08' 3600kmde siyah:salut:[/B][/I]
arkadaşlar bu sabah artçımla birlikte iş dönüşünde fren yaptıgımda acaip bişi hissettim. sanki fren balatasının oldugu yer yamulmuş gibi yani fen esneme gibi bişe yaptı bi tutuyo bi bırakıodu pedaldaki ayağıma o hissi veriyodu esneme gibi bişe. acaba dedim iki kişiyiz ondanmı oluyo ama anlamadım bi türlü sonra artçım indiğinde kendim tekrar tekrar denedim hatta orta sehpaya aldım frene hafif bastım bi elimle dier elimlede tekeri çevirdim bi yere gelince boşlukmu oluyo die hiç bişe yok.ama acaip tedirgin oldum dedim bu ya kopucak şimdi yada göbek dağılıo.sonra tek başıma o kadar denememe ragmen hiç bişi hissedemedim. inş. anlamışsınızdır ne demek istediğimi.
1 ay sonra uzun yol yapmayı planlıyorum, lastiklerim hala sakura, metzeller düşünüyorum ama İstanbul'da net bulabileceğim bi yer var mıdır, ön arka mı değiştirsek yoksa arka yeterli olur mu , birde araziye fazla giriyorum motorumla inşallah uyumlu olur bu lastikler ; tanıdık bi motorcu abim duro ve Irc satıyor acaba Metzeller i bırakıp onları mı taktırsam Metzeller ile aralarında aman aman bi fark olurmu ki ; kafam karışık 1 hafta iznim olacak acaba ege turu mu yapsam yoksa memlekete Malatya ya mı gitsem,yoksa otur oturduğun yerde mi desem içinizden diyosunuzdur ne kafası karışık, kararsız bi adam diye... yanıma yedek buji,zincir yağı alsam ve lastikleride tubeles yaptırsam yeterli mi , bunun dışında nelere dikkat edilir uzun yola cıkarken...
dün itibariyle bu siteden siparişini vermiş oldugun ön ve arka balata bu gün saat 17:50 sularinda kargo ile elime ulaşmiştir ilk başta aklima ya parayi alip göndermezlerse diye bi tedriginlik geldi ama ne olursa olsun dedim bu günde balatalar gelince tedirginligimin yersiz oldugunu anladimbundan sonra ybr parcasi alirken hep ordan sipariş etcem güveniyorum artik içinde şüpe duyan arkadaşlar falan varsa hiç duymasinlar hemen alsinlar tabi önce parayi havale etmeniz gerekiyor.....şimdi balatalari takacak bi çift marifetli el ariyorum
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Kargo ne kadar tuttu?......
[COLOR="Red"] Özgürlük ona bağımlı olunduğu sürece diğer bağımlılıklardan uzak tutandır[/COLOR]
[B] [COLOR="navy"]Bu dünyada çok güzel yaşanabilir, yeterki isteyelim![/COLOR][/B]
o zaman "git ybr alcağına git an 125 ya da git titan al hatta ve hatta innova al" bile demesinler. biraz eski sayfalara baktığında görürsün ne demek istediğimi. tamam paylaşıma eyvallah herkes fikrini sölemeli ama gelipte Yamaha Ybr 125 Bilgi Paylaşım Konusu'na balıklama dalıp başka marka motosiklet yazıldığı zaman ben kafayı yemek üzereydim.daha sert şeyler de yazabilirdim ama kendimi tuttum açıkcası. ben burda aynı türden motosiklet sahipleriyle teknik bilgi paylaşmak istiyorum adam gelmiş git bilmem ne al. ayıp yani yapılan forum saygı çerçevesine uymaz bence.
hayırlı olsun kemal kardeş
dün ben de inceledim baya sedat. hatta arka çamurluk almayı düşünüyorum. 2 kez artçım sol sinyali kırdı 5ytl'lik karışım yapıştırıcı yerine çamurluğu komple almyı düşünüyorum. ben de dbriyaj balatasını almayı düşünüyorum.
söktüğünün yerini unutmazsan geri toplayabiliyosun da unuttuğun anda elince fazladan civata kalıyor
Şu an bu konu içerisinde 44 kullanıcı var. (0 üye ve 44 misafir)