Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
09 Temmuz 2008, 23:13
avare rulman adlı üyeden alıntı
ayrıca farkettim ki on disk balataları surekli (fren sıkılmazken de ) diske sürtünüyor. acaba bu normal midir yoksa disk ayarı diye birseyler var mı duzeltmek için?
Yeni almışsın sen de güle güle kullan, rodaj döneminde aynı viteste sürekli
yol almamak gerek diyorlar, sıfır motorla uzun yola çıkmak sanırım rodaj
açısından biraz riskli, Beldeyama'nın sitesinden güncellenmiş kullanma
klavuzunu indirmeni öneririm. Sürtünme normal.
!!KING!! adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar bugün CBF 150 almak için çıktığım yolda kafamda hiç olmayan bir motor olan YBR 125'i almış bulundum. (: Sanırım kötü bir tercih yapmadım. Ama yinede bunu sizlerle paylaşıp düşüncelerinizi almak istedim. Motorum ruhsatı,plakası vs. hazır bir şekilde cuma günü bana teslim edicekler. Kronik sorunları,dikkat etmem gereken yanları vs. konusunda yardımcı olursanız sevinirim. Görüşlerinizin ve önerilerinizin benim için önemi var. Teşekkür ediyorum şimdiden..
İyi yapmışsın güle güle kullan, motorlarımız sorunsuz, farkı anlamak için
geçmiş sayfaları okuduktan sonra CBF 150 topiğini oku hangisinde sorun
çıkıyormuş anlarsın.
Not: Okurken acele etme günlere böl keyfini çıkar.
[COLOR="Red"] Özgürlük ona bağımlı olunduğu sürece diğer bağımlılıklardan uzak tutandır[/COLOR]
[B] [COLOR="navy"]Bu dünyada çok güzel yaşanabilir, yeterki isteyelim![/COLOR][/B]
Reklamlar
-
09 Temmuz 2008, 23:18
çoşkun abi ybr için eksoz sormuştun ya 70 ytl idi o gercek ybr eksozumu krom... yoksa aliminyum muymuş?
xmanos32 adlı üyeden alıntı
10-15 tane sayabilirim hatta sayayım
1honda titan
2honda activa
3mobylette
4peugeot 103
5peugeot 105
6mondial 125
7arora 125
8fonta 125
9-honda beat
10-honda cgl 125
hem bu motorlar 90 binden fazla yakıyo genelde 100-120 bin arasında yakıyolar
gaza basıp basmamana baglı
ben hep son gaz gidiyorum 10 kuruş yakiyor 10 ytl=100 km(2.8 litre)
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
09 Temmuz 2008, 23:21
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
09 Temmuz 2008, 23:26
babaçi adlı üyeden alıntı
listeyi vermişsin fakat altındaki yazıya bakarsak tamamı
ybr ile aynı yakıyor
peki bu listedeki 10 motordan kaçı
ybr'ye rakip olabilir
onada cevap vereyim honda titan
ybr'ye
125 cc sınıfında tek rakip honda titandır.
ybr den önce titan için çok sıkı pazarlıklar yaptım fakat estetik olarak
ybr daha yakışıklıydı.
sedat alüminyum işin latifesiydi
orjinal olmadığını biliyorum fakat ne malıydı adam söyledide ben unuttum
bende latifesini söylemiştim abi ya sende
-
09 Temmuz 2008, 23:34
arkadasım bu motorlar yani ybrler güzel motor ama yakıtta fazla yakıyolar + sadece asfalt motorudur bunlar taşlı maslı ovada falan kullanmaya gelmezler eger asfaltta bınceksen al derım ucuz bulursan ama tavsiyem honda titan
Al sana taşlı yol
-
09 Temmuz 2008, 23:35
Sedat aliminyum diye ortaya ben atmıştım 70ytl neyden yapıyolar bunu kardeşim eşek etinden mi yoksa
-
09 Temmuz 2008, 23:40
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
09 Temmuz 2008, 23:42
Maviergün teşekkür ediyorum ilgi,alakan için. Umarım sorun yaşamam. Aldığımda sorunlar çıkarsada buradan elbirliğiyle çözebiliriz. (:
-
09 Temmuz 2008, 23:43
-
09 Temmuz 2008, 23:51
-
10 Temmuz 2008, 00:08
-
10 Temmuz 2008, 11:43
az once gezerken rasgeldim de, 95-98 yılları arasında uretilen yamaha xjr 1200 ün gosterge tablosu bizim ybr lerindekine ne kadar da benziyor:
http://www.japanbike.ru/bikes/ymXJR1200-199404.jpg
ayrıca yamaha nın ürettigi 125 lik , maalesef ülkemize gelmeyen yzf r 125:
http://www.yamaha-motor.hu/designcaf...m71-229002.jpg
-
10 Temmuz 2008, 13:59
arkdaşalar ben taşlı yolda fazla dayanmaz dedim taslı yolda bı ybrye bın bırde tıtana bınmedıysen konusma ben bınmesem konusmam ayrıca ben bo motorlar derken ybr 125 den bahsetmistim
motosikleti honda titan :bounce:
-
10 Temmuz 2008, 14:44
!!KING!! adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar bugün CBF 150 almak için çıktığım yolda kafamda hiç olmayan bir motor olan YBR 125'i almış bulundum. (: Sanırım kötü bir tercih yapmadım. Ama yinede bunu sizlerle paylaşıp düşüncelerinizi almak istedim. Motorum ruhsatı,plakası vs. hazır bir şekilde cuma günü bana teslim edicekler. Kronik sorunları,dikkat etmem gereken yanları vs. konusunda yardımcı olursanız sevinirim. Görüşlerinizin ve önerilerinizin benim için önemi var. Teşekkür ediyorum şimdiden..
hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız İNŞALLAH aman rodaj dönemine dikkat et
-
10 Temmuz 2008, 16:27
avare rulman adlı üyeden alıntı
yzf r 125:
türkiyede satılmaya başlandı
-
10 Temmuz 2008, 19:24
arkdaşalar ben taşlı yolda fazla dayanmaz dedim taslı yolda bı ybrye bın bırde tıtana bınmedıysen konusma ben bınmesem konusmam ayrıca ben bo motorlar derken ybr 125 den bahsetmistim
Ybr kullanıcısı olarak taşlı yolda dayanır dedik. Ayrıca burası Ybr forumu! doğal olarak Titan'ın bozuk yolda nasıl olduğuna dair kimse bir yorum yapmamış... nerden çıkardın bunu? İki motoru kıyaslıyacaksan "Ybr - Titan kıyaslaması" diye bir topic açarsın.
-
10 Temmuz 2008, 19:43
ybr'yi beğenmezsen almazsın olur biter,benim şikayetim yok hertürlü yol şartındada kullandım memnunum.
senin titanına biz herhangi bir laf demedik gelip ybr topiğnde bu motorlar çok yakıyor demenin alemi yok.
yakıyorsada sahibi biziz seninle ilgisi yok.
-
10 Temmuz 2008, 19:52
babaçi adlı üyeden alıntı
ybr'yi beğenmezsen almazsın olur biter,benim şikayetim yok hertürlü yol şartındada kullandım memnunum.
senin titanına biz herhangi bir laf demedik gelip ybr topiğnde bu motorlar çok yakıyor demenin alemi yok.
yakıyorsada sahibi biziz seninle ilgisi yok.
Arkadaş sanırım ben gibi muhabbet edecek Titancı grubu bulamadı ki burayı takip etmekle kalmıyor konuya balıklama tarafından dalıyor...
Selamlar dostlar
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
-
10 Temmuz 2008, 19:57
tbk_1980 adlı üyeden alıntı
Arkadaş sanırım ben gibi muhabbet edecek Titancı grubu bulamadı ki burayı takip etmekle kalmıyor konuya balıklama tarafından dalıyor...
Selamlar dostlar
her ybr sahibinin kabul ettiği bir şeydir titanın sağlam olduğu,zahmete girip topiği bir okusaydı anlardı zaten çünkü defalarca tarafımdan ve diğer arkadaşlar tarafından belirtildi.
honda firması eğer görünümü makyajlayıp tekrar üretirse işte o zaman ybr nin papucu dama atılır
-
10 Temmuz 2008, 20:01
Üstad imzayı sürekli değiştiriyorsun ve herbiri ayrı güzel geliyor bana
Ps:Ben makyajladım hondanın yerine, Merak eden olur ise paylaşırım
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 43 kullanıcı var. (0 üye ve 43 misafir)
Bu Konudaki Etiketler