Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    yamahayasin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı arkeolok07 adlı üyeden alıntı
    arkadaslar burda sizin bu motor hakkında yazdıklarınızı okuduktan sonra mondial almaktan vazgectim 3 kurus daha fazla verip ybr almaya karar verdim .2. el temiz ybr si olan varsa mail atsın ben izmirdeyim antalyadanda alabilirim .siyah veya gri .bide bugun itibari ile sıfırın plaka ruhsat fiyatını bılen varsa yazsın lutfen .
    kardeş en iisini yapmışsın hayırlı uğurlu olsun

sen yaparsan 104 takipçiye verirsen adamına göre 130-140 olur ama baya tantanalı iş eniisi bir adama ver yapsın

shadowofspirit aynı şey bendede var bende aynısını sandım hatta ampülü değiştirecektim ama sorun bi aydır görünmüo
    BAŞLAMAK HATAYDI BAŞLAYAMAMAKSA IZDIRAP

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

abşi saolun valla ya siz olmasanız dun bi arkadaş kazıgı olayı gercekleşiyodu .neyse şimdi bana nasıl pazarlık etmem gerekiyo birileri onuda söyleyiversim mesela 2005 model temiz bi ybr e kac fiyat uygun olur veya 2006 model km vermıyrum siz şu km için şu fiyat iyiir derseniz cok mutlu olcam yoksa valla kazık yicem bekliyorum .
    bu arda hasmet arkadasa tesekkurler okudum yazını bi tane actım almak isteyenler de saol ii günler

shadow of spirit www.sahibinden.com dan bulabilirsin

shadowofspirit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung gt250R SİYAH..
    Aksaama cevaplaşıcaz arkadaşlar sorunumda olsa 1 no ybr
    Motorize Birlikler K.lığı......

sandman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawa Er 5,00
    Arkadaşlar ybr em ile kaza yapmıştım biliosunuz. Bilmiyenlerde öğrenmiş oldu ..
    dreksyon aksamı ve bi kaç bişi deişecekti.. fiyatlar geldi fekat bi size de sormak isterim nasıl die.. işte parçalar ve fiyatları :

depo 100 €
    direksiyon 20 €
    sol komutator 17 € (bu sinyalin farın olduğu kısım)
    debri.kütüğü 10 €
    ön çamurluk 45 €
    kadran 90 €
    far 50 €
    far bağlantıları 20 €

işte durum bu

yorumlarınızı bekliyorum fiyatlar hakkında.. Bide bunların fiyatlarını bilen başka biri varmı ?????

SAYGILAR

hashmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondi 150hs
    abi çamurlukla kadran çok pahalıymış yaw.bilmiom aslında hiç fiyatlarını ama pahalı geldi.allah kimseye kaza bela vermesin.
    hızlı yaşa,yavaş sür,genç değil geç öl..

SANDMAN kardeş ben van yamaha bayiindenim bide benim fiyatlarıma bakayım daha ucuz yapabilirmiyim diye bide sen bana ihtiyaç listesini gönder
    neredensin oradan aldığın fiyatlarıda söyle

şunuda belirteyim hava gibi olmasın ama bayiinin sahibinin oğluyum
    eğer görüşmek istersen
    hortlakyaso27@hotmail.com
    zaman ver görüşülim

ARKEOLOG07 eğer istersen vanda bitane var dediğin gibi 2005 ve 4000 kmde motorun sahibi usta bir biniciydi geniş bilgi istersen buradayım

shadowofspirit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung gt250R SİYAH..
    vedo nooldu sendeki sorun çözdünmü ampulle ilgili

bunlarda perşembe günü kemerburgazda barajda 3 ybr ci arkadaş siyah incimin yanında ben....
    Videolara eklicem motorla baraja daldım ama dikkat konuşmalar tam yöre aazlı süpper
    Motorize Birlikler K.lığı......

yamahayasin

abi saol da nasıl yani motor van ilmiz de mi abi ben izmirdeyim yani nasıl olcak bu iş bide naısl cözüyosunuz buşehirler arası nakliye olayını cok pahalı degil mi millet otobuslere falan sor diyo otobuse sıgıyo mu bu motor bi kac para alıyolar daha önce gönderen var mı haberinizi bekliyorum . ok bye

shadowofspirit : kardeş resimlerde motorunda çok güzel baraj gölünemi girdin ? aman dikkat edesin o göller çok derin olur

arekeolog07: ben geçen sene aras kargoyla bisikletimi balıkesirden istanbul yollamıştım 70 milyonmu ne tutmuştu sağlam bi ambalajk yapılırsa yolda bişey olmaz bildiğimn kadarıyla bahsettiğim şirket paketin boyutlarını ölçüp hacime göre ücret talep ediyorlardı katsayıyı bilmiyorum ama haberin olsun belki lazım olur diye diyorum

sandman: kardeş kaza yapmana çok üzülmüştüm bayada bi zarara girmişsin allah yardımcın olsun

arkadaşlar aklıma bişey takıldı belki sitede okumuşsunuzdur bi arkadaş kaza yapıyor ama niy yaptığını hatırlıyamıyordu çünkü bilincinin yitirmiş kaza esnasında tekrar topic açmış niye yaptığını hatırlamış yan ayaklığım açıkken 80 kmh la viraja girdin diyor benim kafama takıldı ybr de yan ayaklık açıkken motor stop ediyormu? yani o tür bir elektronik koruma varmı?
    Kask tak!

hedowich - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco vitality 50-ybr 125 -cbf 250 -fazer 600 S2
    ben yan ayaklığı sonradan taktırdım ki 2005 modellerinde yok ,motor stop etmiyor
    Ride your way

Motosikleti
    Kawa Er 5,00
    yamahayasin
    SANDMAN kardeş ben van yamaha bayiindenim bide benim fiyatlarıma bakayım daha ucuz yapabilirmiyim diye bide sen bana ihtiyaç listesini gönder
    neredensin oradan aldığın fiyatlarıda söyle

şunuda belirteyim hava gibi olmasın ama bayiinin sahibinin oğluyum
    eğer görüşmek istersen
    hortlakyaso27@hotmail.com
    zaman ver görüşülim
    Saol kardeş, ve diğer tüm arkadaşlar. Kimsenin başına gelmesin hakikatten çok kötü bi olay bu.. Ben sana mail atarım. vandan malzeme getirtmek nasıl olur bir fikrim yok ama sen en azından kardeş bana parçaların fiyatlarını dahi atabilirsen çok hora geçer.. SAYIGILAR

AEKEOLOG07 kardeş bir arkadaş antalyadan getirdi battaniyeye sarıp otoüsün altına koyuyorlar 150 ye getirtti ama benim arkadaşlar var otobüste bişeyler yapabilirim zaten motor benim kendi motorumu satıyorum
    SANDMAN bana parça listesi ver göndermede kolay olur merak etme

EMO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki bandit sa 650 s abs,Yamaha ybr125,Bajaj chetak classic
    yaw arkadaşlar ben motorumun siparişini vermiş bekliyodum yaa hani? işte bayii dün telefon açıp motorun geldiğini ancak ufak bi sorun olduğunu rengin mavi geldiğini bildirdi..Oysa ben gri diye üstüne basa basa sölemiştim. mavi de fena değil ama ben grisine takmış durumdayım.İzmirdeymiş sanırm ana bayii ordaki stoklarda gri rengin bittiğini ve ancak haziran sonunda gelebileceğini söylüyolar ücretinide ödedim..çok kafam bozuldu çoook!! bekliyorum şu an almadım motoru..çevre bayiilerden gri renk bakıcaklar sanırm

Motosikleti
    mondi 150hs
    emo üzüldüm abi talihsiz bi olay,insan rengine çok takıyo.umarım bulurlar grisini..

Motosikleti
    Alıntı hashmet adlı üyeden alıntı
    emo üzüldüm abi talihsiz bi olay,insan rengine çok takıyo.umarım bulurlar grisini..
    saol dostum..umarım bulurlar..

arkdaşlaarr az önce beni yamaha ege bölge müdürü Celal bey aradı.Kontak kurabildim tanıdıklar sayesinde ve beni mavi renk ybr ye ikna etti.sebeb olarak taa..Sollamalarda gri rengin daha az farkedildiğini ve daha fazla kazaya sebebiyet verebileceğinden bahsetti.10000 adet ybr üretiliyorsa sadece 200 adeti gri renk miş bu sebebten dolayı.Birde yedek parça sı daha yaygın mış diğer renklerin üretim adetlerine oranla.Şimdi motorumu teslim almaya gidiyorum.mutluyum ama şaşkınım biraz düşünmediğim bi renk geldi

hedowich - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco vitality 50-ybr 125 -cbf 250 -fazer 600 S2
    maviside çok şık bence
    Ride your way

Motosikleti
    arkadaşlar motorumu aldıım!! evime getirdim mavi renginide beğendim içime sindi doğrusu..ayrıca göründüğünden çok büyük geldi doğrusu hiç te ufak bi motor değilmiş .üstüne binince işler değişti

Motosikleti
    mondi 150hs
    emo güle güle bin dostum.kazasız belasız inşallah.
    arkadaşlar bugün motoru almaya gittim bende,ama biras geç kaldık saat 7de ordaydık ama kapalıydı bayii :( akşamda babaya nerden estiyse alma motor dedi,öle bi husumet yaşandı.içimde patladı biras motor işi.bütün hevesim kaçtı bee.iyi dedim bende almıyom motor.öyle yani böle bakacaz gene milletin motorlarına.ben bu satırları yazarken baba çok uzakta olur umarım...

Motosikleti
    Kawa Er 5,00
    Emo kardeş kazasız belasız güle gülekullan..

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)

Bu Konudaki Etiketler