Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
25 Mayıs 2006, 21:40
arkeolok07 adlı üyeden alıntı
arkadaslar burda sizin bu motor hakkında yazdıklarınızı okuduktan sonra mondial almaktan vazgectim 3 kurus daha fazla verip ybr almaya karar verdim .2. el temiz ybr si olan varsa mail atsın ben izmirdeyim antalyadanda alabilirim .siyah veya gri .bide bugun itibari ile sıfırın plaka ruhsat fiyatını bılen varsa yazsın lutfen .
kardeş en iisini yapmışsın hayırlı uğurlu olsun
sen yaparsan 104 takipçiye verirsen adamına göre 130-140 olur ama baya tantanalı iş eniisi bir adama ver yapsın
shadowofspirit aynı şey bendede var bende aynısını sandım hatta ampülü değiştirecektim ama sorun bi aydır görünmüo
BAŞLAMAK HATAYDI BAŞLAYAMAMAKSA IZDIRAP
Reklamlar
-
25 Mayıs 2006, 21:52
abşi saolun valla ya siz olmasanız dun bi arkadaş kazıgı olayı gercekleşiyodu .neyse şimdi bana nasıl pazarlık etmem gerekiyo birileri onuda söyleyiversim mesela 2005 model temiz bi ybr e kac fiyat uygun olur veya 2006 model km vermıyrum siz şu km için şu fiyat iyiir derseniz cok mutlu olcam yoksa valla kazık yicem bekliyorum .
bu arda hasmet arkadasa tesekkurler okudum yazını bi tane actım almak isteyenler de saol ii günler
-
25 Mayıs 2006, 21:53
shadow of spirit www.sahibinden.com dan bulabilirsin
-
26 Mayıs 2006, 12:51
Aksaama cevaplaşıcaz arkadaşlar sorunumda olsa 1 no ybr
Motorize Birlikler K.lığı......
-
26 Mayıs 2006, 19:29
-
26 Mayıs 2006, 19:41
abi çamurlukla kadran çok pahalıymış yaw.bilmiom aslında hiç fiyatlarını ama pahalı geldi.allah kimseye kaza bela vermesin.
hızlı yaşa,yavaş sür,genç değil geç öl..
-
26 Mayıs 2006, 22:55
SANDMAN kardeş ben van yamaha bayiindenim bide benim fiyatlarıma bakayım daha ucuz yapabilirmiyim diye bide sen bana ihtiyaç listesini gönder
neredensin oradan aldığın fiyatlarıda söyle
şunuda belirteyim hava gibi olmasın ama bayiinin sahibinin oğluyum
eğer görüşmek istersen
hortlakyaso27@hotmail.com
zaman ver görüşülim
ARKEOLOG07 eğer istersen vanda bitane var dediğin gibi 2005 ve 4000 kmde motorun sahibi usta bir biniciydi geniş bilgi istersen buradayım
-
26 Mayıs 2006, 23:12
-
27 Mayıs 2006, 02:10
yamahayasin
abi saol da nasıl yani motor van ilmiz de mi abi ben izmirdeyim yani nasıl olcak bu iş bide naısl cözüyosunuz buşehirler arası nakliye olayını cok pahalı degil mi millet otobuslere falan sor diyo otobuse sıgıyo mu bu motor bi kac para alıyolar daha önce gönderen var mı haberinizi bekliyorum . ok bye
-
27 Mayıs 2006, 10:07
shadowofspirit : kardeş resimlerde motorunda çok güzel baraj gölünemi girdin ? aman dikkat edesin o göller çok derin olur
arekeolog07: ben geçen sene aras kargoyla bisikletimi balıkesirden istanbul yollamıştım 70 milyonmu ne tutmuştu sağlam bi ambalajk yapılırsa yolda bişey olmaz bildiğimn kadarıyla bahsettiğim şirket paketin boyutlarını ölçüp hacime göre ücret talep ediyorlardı katsayıyı bilmiyorum ama haberin olsun belki lazım olur diye diyorum
sandman: kardeş kaza yapmana çok üzülmüştüm bayada bi zarara girmişsin allah yardımcın olsun
arkadaşlar aklıma bişey takıldı belki sitede okumuşsunuzdur bi arkadaş kaza yapıyor ama niy yaptığını hatırlıyamıyordu çünkü bilincinin yitirmiş kaza esnasında tekrar topic açmış niye yaptığını hatırlamış yan ayaklığım açıkken 80 kmh la viraja girdin diyor benim kafama takıldı ybr de yan ayaklık açıkken motor stop ediyormu? yani o tür bir elektronik koruma varmı?
-
27 Mayıs 2006, 11:45
ben yan ayaklığı sonradan taktırdım ki 2005 modellerinde yok ,motor stop etmiyor
-
27 Mayıs 2006, 13:51
yamahayasin
SANDMAN kardeş ben van yamaha bayiindenim bide benim fiyatlarıma bakayım daha ucuz yapabilirmiyim diye bide sen bana ihtiyaç listesini gönder
neredensin oradan aldığın fiyatlarıda söyle
şunuda belirteyim hava gibi olmasın ama bayiinin sahibinin oğluyum
eğer görüşmek istersen
hortlakyaso27@hotmail.com
zaman ver görüşülim
Saol kardeş, ve diğer tüm arkadaşlar. Kimsenin başına gelmesin hakikatten çok kötü bi olay bu.. Ben sana mail atarım. vandan malzeme getirtmek nasıl olur bir fikrim yok ama sen en azından kardeş bana parçaların fiyatlarını dahi atabilirsen çok hora geçer.. SAYIGILAR
-
27 Mayıs 2006, 17:51
AEKEOLOG07 kardeş bir arkadaş antalyadan getirdi battaniyeye sarıp otoüsün altına koyuyorlar 150 ye getirtti ama benim arkadaşlar var otobüste bişeyler yapabilirim zaten motor benim kendi motorumu satıyorum
SANDMAN bana parça listesi ver göndermede kolay olur merak etme
-
27 Mayıs 2006, 17:54
-
27 Mayıs 2006, 18:04
emo üzüldüm abi talihsiz bi olay,insan rengine çok takıyo.umarım bulurlar grisini..
-
27 Mayıs 2006, 18:10
hashmet adlı üyeden alıntı
emo üzüldüm abi talihsiz bi olay,insan rengine çok takıyo.umarım bulurlar grisini..
saol dostum..umarım bulurlar..
arkdaşlaarr az önce beni yamaha ege bölge müdürü Celal bey aradı.Kontak kurabildim tanıdıklar sayesinde ve beni mavi renk ybr ye ikna etti.sebeb olarak taa..Sollamalarda gri rengin daha az farkedildiğini ve daha fazla kazaya sebebiyet verebileceğinden bahsetti.10000 adet ybr üretiliyorsa sadece 200 adeti gri renk miş bu sebebten dolayı.Birde yedek parça sı daha yaygın mış diğer renklerin üretim adetlerine oranla.Şimdi motorumu teslim almaya gidiyorum.mutluyum ama şaşkınım biraz düşünmediğim bi renk geldi
-
27 Mayıs 2006, 19:49
maviside çok şık bence
-
27 Mayıs 2006, 22:47
-
27 Mayıs 2006, 22:59
emo güle güle bin dostum.kazasız belasız inşallah.
arkadaşlar bugün motoru almaya gittim bende,ama biras geç kaldık saat 7de ordaydık ama kapalıydı bayii :( akşamda babaya nerden estiyse alma motor dedi,öle bi husumet yaşandı.içimde patladı biras motor işi.bütün hevesim kaçtı bee.iyi dedim bende almıyom motor.öyle yani böle bakacaz gene milletin motorlarına.ben bu satırları yazarken baba çok uzakta olur umarım...
-
27 Mayıs 2006, 23:07
Emo kardeş kazasız belasız güle gülekullan..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)
Bu Konudaki Etiketler