Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

arkadaşım geçen yıl mondial,daha ikiaynı doldurmadan arkasından sesler gelmeye başladı mondialmı

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda CBF 150 Honda Dylan 150
    Yamaha YBR 125 : 3,499 YTL

Yamaha YBR 125 City : 3,525 YTL

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    Alıntı Yeniçeri adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynen katılıyorum.Benim motor 30.000'e dayandı.Sadece geçenlerde zincir ve dişlilerini değiştirdim.Yağ değişimi gibi fasa fiso işler için servislere bir kucak para vermeye değmez.
    hocam debriyaj balatasi kaç bin kmde degiştirilmesi gerekir şu an 15.600 kmdeyim
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Alıntı sedat_57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam debriyaj balatasi kaç bin kmde degiştirilmesi gerekir şu an 15.600 kmdeyim
    3ooo de degişen de olur 9ooo de 26ooo e kadar debriyaj balatan gidebilirde bizimkisi gibi

Motosikleti
    2000 ford
    Alıntı PIERzig adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    3ooo de degişen de olur 9ooo de 26ooo e kadar debriyaj balatan gidebilirde bizimkisi gibi
    bu debriyajin boşlugu bana fazla gelmeye başladi acaba diyom balatami bitti motordanda anlamiyoz anlasak neyse ... millet debriyaj kolu yumuşak olsun diye servise gidiyor bende sinir oluyom ben istiyomki taş gibi olsun

Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Sorma aynı beniim durum kardeşimi servise yollattım baktır şunun debriyaj balatasına diye debriyaj cok sertmiş ondan yapıyormuş .Debriyaj kolunu yumaşacık yaptırtıp getirdi yeni yeni alışıyom

Motosikleti
    2000 ford
    Sorma aynı beniim durum kardeşimi servise yollattım baktır şunun debriyaj balatasına diye debriyaj cok sertmiş ondan yapıyormuş .Debriyaj kolunu yumaşacık yaptırtıp getirdi yeni yeni alışıyom
    bende cumartesi bi servise gidip göstereyim aslinda bu tür şeyler için para kaptirmak istemiyorum ama bakalim...

Arkadaşlar bugün itibariile km 90.000 i gördü.Degişen parçalar(Motor yağı,lastik,balatalar,zincir dişli,hava filtresi hariç)...1-Beşik burcu. 2-Km teli.Henüz degişmedi ama direksiyon bilyasında boşluk oluştu.Yağ degiştirme işini bazen erken bazen 300-500 km geç yaptığım oldu.Son yağını 88.500 km de degiştirdim.100 gr kadar eksiltmişti.Artık 3000 değil 2500 km bir degiştireceğim.Ne olur nooolmaz.Şeytan kulağına kurşun teker bilyaları bile degişmedi.Çin işi japon işi bunu yapan iki kişi.Artık bana kendini kanıtladı bu motor.diyorum çünki bazı modellerle kıyaslama yapılırken örnek olsun istedim.Farkettigim bir kaç şey var bu motorda dikkat edilmiş özenilmiş.1-teker bilyaları dış ortamla yalıtılmış.su bilyalara ulaşamıyor.2-oturdugumuz sele depoyu kazımıyor,zamanla yavşayıp depodaki boya yok olmuyor.3-Sübap ayarı bile istemiyor(35000 km de kendim pipirikligimden yaptım honda modellerinde ustası olduk malum)servise bakım için bir kere gittim ilk bakımı için bide beşik burcu için.4-Yan sanayi km teli taktım o bile 40000 km yi devirdi 5-Hız merakı olmayanlar,yol gitmek için motorkullananlar,benimki daha büyük egosuna sahip olmayanlar,kuryeler(Ki bende kuryeyim)Motordan memnun Kıyaslama yaparken lütfen biraz insaflı olalım.Bu lafım diger topiklerde ybr ile ugraşanlara.Herkese kolay gelsin.

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    bende motoru ilk aldigimda 5. vitste zar zor 100-105 yapiyordu bi kaç kere uzun yola çiktim onun dişinda motoru devirli kullandim şu an maksimum hizim 120 yi sonunda gördüm 15 bin kmdeyim bence senin süpap ayari yaptirmana gerek yok diye düşünüyorum motorun ne zaman elden ayaktan düşer yokuşlarda gitmez yaktigi benzinde artiş görülürse ozaman süpap ayari yaptir ben şu an 5. viteste 9 ila 10 bin devir arasinda kaliyor dahada yukari çikmiyor dedigin gibi diger vitslerde sıkıştırırsam 12 bine kadar geliyor....sana tavsiyem düz boş bi yol gördün mü allah ne verdiyse bas:D ama 4. viteste biraz sıkıştır sonra 5 yap
    motor 12900lere geldi. ama ilk aldığımdan buyana biraz değişiklik hissettim sanırım. çünkü eski sahibi uyuz kullanmış motoru ben dün hava filtresinin süngerini tekrar yıkadım, karton olanına da hava bastım epey bi değişim hissettim. bende alışkanlık oldu. 1.vitesten itibaren redline görmeden vites atamıyorum bugün tekrar denedim ama yok 5. viteste 8bin rpm'de kalıyor, hız da 82-85 civarı bi cbf150 kullanıcısı arkadaşım da motorumun ilerki km'lerinde açılacağını söledi daha ne zaman açılcak ki ? dylan'lar gibi 6000'den sonra olcaksa tahminim ybr'nin de 20.000 olur heralde

Alıntı Mikuni adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yeni ybr nin lastiklerin markası duro.. cbf150 lastikleriyle de aynı..
    H4 duy için geçmiş sayfalarda arayın, hatta bundan 2-3 sayfa geride olmalı, epey bişeyler yazmıştım. otomobiller için duy oluyor. klipsine uymaz zaten, fişleri aynen kes, ampule uyan fişleri aynen penseyle sıkıştır. çok basit işler bunlar
    valla bulamadım. biraz geri gittim ama yazılarını bulamadım mikuni. şimdi bitane daha far soketi alcaz yedek olarak dimi ? onun üzerinde de tadilat yapıp H4 fişine uyarlıycaz galiba basit iş de zamanla pratik kazancaz işte

yok böle bişiy yaaa coşmuş bu deli ohaaaa filan dedim ilk gördüğümde bakalım siz ne diceniz ilk gördüğünüzde merak ediyom valla

ne dedin ilk ?

Motosikleti
    2000 ford
    4 silindir sesi elde etmeye çalişiti belki arkadaş emege saygi gösterelim

Motosikleti
    YBR 125
    Egzos müsrifliği diye buna denir.
    [COLOR="Red"] Özgürlük ona bağımlı olunduğu sürece diğer bağımlılıklardan uzak tutandır[/COLOR]

[B] [COLOR="navy"]Bu dünyada çok güzel yaşanabilir, yeterki isteyelim![/COLOR][/B]

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    4 silindir sesi elde etmeye çalişiti belki arkadaş emege saygi gösterelim
    benim yan çantaların kromajı gibi olmuş
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Orjinal egzozlar 250 ytl miydi neydi ne masraf yapmış be

Motosikleti
    Comet
    Orjinal egzozlar 250 ytl miydi neydi ne masraf yapmış be
    70 e var lazımsa hemen alalım ne malı bilemem ama birebir aynı
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Alıntı babaçi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    70 e var lazımsa hemen alalım ne malı bilemem ama birebir aynı
    Aliminyumdandır abi onlar

Motosikleti
    Comet
    Aliminyumdandır abi onlar
    dur yahu yarın o tarafta işim var iyice bi bakıyim,ne malıymış onuda öğreneyim

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    abi bizim depo kılıfları ve yan çantalar ne kadar ? aparatlarıyla ? ya da sadece arkaya bi kappa26 oturtsam yetermiki ?

Motosikleti
    xx 12999,9rr cadı süpürgesi :P
    ybr de son noktaaaaa
    arkadaş farklı bi boyut kazandırmış olaya
    [B]durmak yok... yola devam.....
    [/B]
    [COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]

Motosikleti
    YBR 125
    motoru tek kelimeyle mahvetmiş.. ben utanıyorum şahsen o egzosları görünce . tabi zevk renk meselesi.

giotine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT660R/PD
    Alıntı deep16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motoru tek kelimeyle mahvetmiş.. ben utanıyorum şahsen o egzosları görünce . tabi zevk renk meselesi.

+1000 gösteriş için yapılan bu tarz hareketler karşıyım fakat, zevk meselesi bu ..

Ayrıca bu 125City'nin 2004 YBR'den farkı değişik jantlar ve depo üstündeki sticker'lar.
    Jant'ta değişiklik yapı sürmüşler piyasaya
    Korumanı giy ! Tarzanlığın alemi yok !!

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 59 kullanıcı var. (0 üye ve 59 misafir)

Bu Konudaki Etiketler