hoca motor mu sorun çikardi yoksa fotograf makinen mi anlayamadim
hoca motor mu sorun çikardi yoksa fotograf makinen mi anlayamadim
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
tamam hayati abi çok saol
abi bende onu istiyom işte. bari 90'a çıksa onun üzerinden saat hesabı yaparız
bence fazla. 1depoyla en az 300 km yapabileceğimi sölediler.
abi benim motora da takalımmı iyisinden böyle buji? performans artışı olurmu ? yakıtı etkilermi?
bende 20 ytl ile 188 km yaptım.
YBR 125 100Km de 2.8 ila 3.2 litre yakar..Fazla yakarsa sorun var demektir..Ben sürekli test ederim..
Uzun yolda 70-80 km hız aralığında 2.3 lt, yolculu 2.5 lt ölçtüm.
[COLOR="Red"] Özgürlük ona bağımlı olunduğu sürece diğer bağımlılıklardan uzak tutandır[/COLOR]
[B] [COLOR="navy"]Bu dünyada çok güzel yaşanabilir, yeterki isteyelim![/COLOR][/B]
ybr kasa değiştiriyormuş bilgisi olan varmı
motorla turladdım park ettim 15 dk sonra tekrar çalıştırdım motorun gösterge çalışmıyor devir çalışıyordu ama nedendir arkadaşlar sigortayı çıkardım taktım hala hız göstergesi çalışmıyor nedendir bilginiz varmı?
ANKARA MT
Ya senin Motoru en kısa sürede servise göster sen başka çıkarı yok burdaki vericegimiz bir iki bilgi seni tatmin etmez servise göster motorun hava ayarı sibop ayarlarını yapıcam sibop çok sıkı olabilir ve ya çok gevşek...
fazla yakmasından bahsediyorum tabi
devir saati problemi bendede vardı ımotorun ön kafayı sök akımları kontrol et olmadı motorun benzin deposunun altındaki beynin kablosunu sok ve oksit varmı diye bir bak braz mazot fln temzle...
[CENTER][U]% 100 Koruma % 100 Yaşam [/U] [COLOR="Indigo"]| Kaskını Tak..! |[/COLOR]
[B][COLOR="Black"]EndurO TourinG [/COLOR][/B]:bounce:[/CENTER]
bi geziden foto
şimdi servise gidiyorum sanırım bu ön gösterge kablosu gevşedi onla alakalı
ANKARA MT
servise ön gösterge kablosu falan deme kendin halletmeye çalış adamlar direk sana saat arızalı kablo degişicek der..
:D:D şaka bi yana adamlar kökten çözüyo ya kabloyu bi sık mık falan bi bak ama yakıt için servise git... Come .. :D
[CENTER][U]% 100 Koruma % 100 Yaşam [/U] [COLOR="Indigo"]| Kaskını Tak..! |[/COLOR]
Sinan; CR 7 HSA zaten ybr nin standart bujisi.Tabii ki üstündeki eskidi ise yenisinin faydası olur.İrridium için denemdiğimden birşey söyleyemeyeceğim.Ama deneyenler daha randımanlı olduğunu söylüyorlar...
ANKARA MT
bu ybr city baya bi moralimi bozduu,tam alacagim bayii ile anlastim nerdeyse birde aksam geldim siteye girdimki,oda ne arkadasin biri fotoyu lak diye koymus buraya,ben simdi ne yapacagim,bu city 2 haftaya kadar bayilere verilecekmis acaba beklesemmii,acaba city olanmi iyi oluyor yoksa normalimi.kafam baya bi karısık anlayacagınız,en iyisi bekleyip görmek egerki böyle birsey varsa,ozaman bakariz artik napalım,yine beklemeye alindim bekliyorumkendinize iyi bakiniz,Allah'a emanet olun,kazasiz belasız keyifli sürüşler diliyorum arkadaslar...
sen nerden gördün arkadas bu yazdıklarını resim koyarmısın bizde görelim.gösterge falan renkli demissin yanii.
ÖNCE VATAN MİLLET,SONRA ANA VE YAR,BU YOLDA SAVRULAN,BİRİLERİ VAR.EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN,BİRİLERİ VAR.
BAYRAKLA DERTLEŞEN,TOPRAKLA BİRLEŞEN,CAN VERİP DEVLEŞEN,BİRİLERİ VAR..ŞEHİTLER ÖLMEZ..
motorun sesi degişmez ben kullanmadım kullanan bir arkadasım söyledi yakıtı nasıl etkiler ateşlemeyi hızlı güsel yapar daha hızlı ateşler boşa sallamaz ordan tasarruf yapar
ama normalde yakıtla bi alakası yok yane bujinin fiyatı da 30 ytl fln
ama bujiyi degiştigin zaman kendi çapında belli bi filtre temizlemeleri yaparsın
yagını castrol atarsın hava filtresini benzin filtresini temizlersin bujiyi takarsın karburatoru temizlersin Sonra
Tamamı ile farkli bi motora binersin...
arkadaşlar size tavisyem her 400 500 kmde bujiyi zıpara ile temizleyin bakım acısından önemlidir.
ANKARA MT
bu ybr city baya bi moralimi bozduu,tam alacagim bayii ile anlastim nerdeyse birde aksam geldim siteye girdimki,oda ne arkadasin biri fotoyu lak diye koymus buraya,ben simdi ne yapacagim,bu city 2 haftaya kadar bayilere verilecekmis acaba beklesemmii,acaba city olanmi iyi oluyor yoksa normalimi.kafam baya bi karısık anlayacagınız,en iyisi bekleyip görmek egerki böyle birsey varsa,ozaman bakariz artik napalım,yine beklemeye alindim bekliyorumkendinize iyi bakiniz,Allah'a emanet olun,kazasiz belasız keyifli sürüşler diliyorum arkadaslar...
Alıntı:
weiss´isimli üyeden Alıntı
Ön siperlik,yeni arka farlar,R1 tipi arka sinyaller,yan sehpa,(muşhirli),yeni beş kollu jant ve tubeless lastik,yeni grafikler,daha büyük ön disk,ve daha büyük fren kaliperi.renkli gösterge paneli,halojen güçlü far,vs.
yenilikler bunlar,fiyat da yaklaşık 125 ytl artacak.slm,
sen nerden gördün arkadas bu yazdıklarını resim koyarmısın bizde görelim.gösterge falan renkli demissin yanii.
ÖNCE VATAN MİLLET,SONRA ANA VE YAR,BU YOLDA SAVRULAN,BİRİLERİ VAR.EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN,BİRİLERİ VAR.
BAYRAKLA DERTLEŞEN,TOPRAKLA BİRLEŞEN,CAN VERİP DEVLEŞEN,BİRİLERİ VAR..ŞEHİTLER ÖLMEZ..
Şu an bu konu içerisinde 394 kullanıcı var. (0 üye ve 394 misafir)