ole basmayla motor acamazsın sadece motora zarar verirsin cok zorlama motoru derim ben motora dediklerimi yap sonra dene bide sibop ayarı hava ayarını kontrol ettir bunları yaz bi koseye
ole basmayla motor acamazsın sadece motora zarar verirsin cok zorlama motoru derim ben motora dediklerimi yap sonra dene bide sibop ayarı hava ayarını kontrol ettir bunları yaz bi koseye
arkadaşlar benim motorun bujisi iyi calışmıyor değiştirmek istiyorum nasıl buji takayım bi tafsiyeniz olacakmı?
başkalarının yolunda yuruyenler ayak izi bırakmazlar
[CENTER][U]% 100 Koruma % 100 Yaşam [/U] [COLOR="Indigo"]| Kaskını Tak..! |[/COLOR]
[B][COLOR="Black"]EndurO TourinG [/COLOR][/B]:bounce:[/CENTER]
Hepimiz ön freni kampana yapmalıyız, jantları da telli,
rengini de değiştirmeliyiz belki de, başka çaresi yok sanırım.
[COLOR="Red"] Özgürlük ona bağımlı olunduğu sürece diğer bağımlılıklardan uzak tutandır[/COLOR]
[B] [COLOR="navy"]Bu dünyada çok güzel yaşanabilir, yeterki isteyelim![/COLOR][/B]
2007 model sıfır ybr 3150 ytl ye düşmüş sıfırmı alsak acaba
@deep16
Ybr125 3.449,00 YTL
http://www.beldeyama.com.tr/www/fiya...to.php?k_id=13
deep16
Git gör derim ben..Pekte 0 km'ye benzetemedim ama km de 0 yazıyor..Hani koltuk ambalajı..Ellerinde kalmış malı ucuz fiyata saıyorlar işte..
.....................? Kopmadın inş. Hocam
Evet budur Motorcu dedigin
Ama gercekten abi öyle bi demişinki ybr ci herkez şöle yapması lazım Gercekten ordaki olayı anlamadım o neden ????
Aklıma da hemen bi Fırlamalık gelio ne yapıyım elimde olan bişey degil..
[CENTER][U]% 100 Koruma % 100 Yaşam [/U] [COLOR="Indigo"]| Kaskını Tak..! |[/COLOR]
[B][COLOR="Black"]EndurO TourinG [/COLOR][/B]:bounce:[/CENTER]
arkadaşlar buraya foto nasıl ekleniyo
illaki YBR
E_M_R_E_sen
4,5 Lt 100 km'ye yakmış senin motor çok değil çok fazla sorun var heralde.
Şu an bu konu içerisinde 455 kullanıcı var. (0 üye ve 455 misafir)