Babaçi sana bir 250 CC YBR yakışır.
Babaçi sana bir 250 CC YBR yakışır.
arkadaşlar benim motorda yakıt tüketimi şöyle
1 depo = 260 max 265 km
sizce normalmidir?
ANKARA MT
bak işde babaçi biliyor mevzuyu CRAZYYBR senin motor yırtınmadan mı yapıoyor onu ben 7 bin devirden bahsediyorum 7.000 6 bin de o hızla sabit gitmekten elbet bende o hıza ulasıyorum ancak ne kadar kalabilirsin ki motoru yakarsın be 80 lede yol bitmez :S hele daha once byuk makineye bindiysen onunde gozun alabildigine yol bombos guvenli sen 80 90
[CENTER][U]% 100 Koruma % 100 Yaşam [/U] [COLOR="Indigo"]| Kaskını Tak..! |[/COLOR]
[B][COLOR="Black"]EndurO TourinG [/COLOR][/B]:bounce:[/CENTER]
YOK WALLA HİÇ YIRTINMIOR ZATEN MOTORU YIRTINDIRMAM BEN 4 TE 115 YAPIOR 5 ALDIMMI SABİT YARI GAZDAN BİRAZ FAZLA 120 125 AMA HİÇ BAGIRMIOR
[CENTER][U]% 100 Koruma % 100 Yaşam [/U] [COLOR="Indigo"]| Kaskını Tak..! |[/COLOR]
Evet Ciddiyim 115 Yapıor 120 Yapmaz Ama Dişli Büyütürsen Onuda Yapar Ozamn Ama 5 I Yemez
üstünde Sadece Iridyum Buji Ve Devamlı Kullandıgım Shell Advantace TAM SENTETİK 10/40 Yag Var Yok Ben Pek Yuksek Devir Kullanmam Motoru Zorlamam Pek Ama Iridyum Bujiyi Herkeze Tavsiye Ederim Cok Guzel Bi Buji Diğer Bujilere Gore 4 Kat Daha Uzun Omurlu Ve Performansınıda Etkilior
Yamaha YBR 125'te dişli büyütmek hız açısından (yokuş aşağı hariç)bir şey değiştirmiyor.Hatta yokuş çıkarken tam tersi oluyor.Ama doğal olarak devir düştüğü için vibrasyon daha da azalıyor.Bunun haricinde bir yararı yok.Kalkışlarda ve ara hızlanmalarda motorun performansı da düşüyor.Hülasa şehir dışı uzun gezilerde iyi, şehir içinde ise pek tavsiye etmem.
castrol tam sentetik yag ve iridyum buji almaktan son anda vazgeçmiştim..
bakalım onu yapalım bi ve kaç km de diye sormuştum motorun ??..
zaten dedigim şey o şehir içi çok iyi dedigin gibi ama şehir dışına çıkmayı düşündgümde yapmayı planlıyorum tabiiki yola cıkmadan 2 hafta once takarım bi bakalm nasıl olcak alışalım falan denemek için geldigimde tekrar eski dişliyi takarım..
CRAZYYBR
motoru satasana bana
SATİM 3000 YTL PAZARLIKSIZ
[QUOTE=CRAZYYBR;1143082]SATİM 3000 YTL PAZARLIKSIZ[/QUO
hehehe 3500 verim sıkışma sen
walla bilmem sen sordun ben soledim ister al ister alma
yazıor resimde gormedinmi
ya bu jantların tel olmasının artı bir avantajı varmı ? dahamı iiyi yani ?
ben walla cok memnunum bu biraz zevk meselesi bide tel jantlar daha hafif oluor bide jantım dikkat ettiysen aliminyum diğer ybrlerin jantından yarı yarıya daha hafif
hmmm daha cok yeniymiş 339 km :S hayırlısı olsun zaten bu km de motorla basma
Rodajı modajı bitir
ama bu arada bende bu motoru açmaya bakıyım bi aksam basıcam motorla bakalm nasıl olcak
allah ne verdiyse derler ya öyle:D 5. vites dip gaz sonuc ne olcak bakalm.. bu aksam da olabilir iyice ısıdıktan sonra varmı tavsiyesi olan basmak için işde şöyle yap şöyle yapma falan diye ?? hayır gercekten tecrube sonucta kimde olucagı belli olmaz...
Şu an bu konu içerisinde 106 kullanıcı var. (0 üye ve 106 misafir)