Beldeyama'nın pazarlama anlayışını anlamıyorum.
Beldeyama'nın pazarlama anlayışını anlamıyorum.
[COLOR="Red"] Özgürlük ona bağımlı olunduğu sürece diğer bağımlılıklardan uzak tutandır[/COLOR]
[B] [COLOR="navy"]Bu dünyada çok güzel yaşanabilir, yeterki isteyelim![/COLOR][/B]
arkadaslar bugun bi ybr ye baktım 2004 30000 km de çizik yok motorda ama gazı cekince sanki alttan motor titreme yapıyo yuksek devırde acaba bu tıtreme motorlamı alakı bişidir yoksa krank kol veya bilyalarıylamı alaalıdır yada başka ne sebeplerı olabılır ?
Beldeyama Tr de böyle bişey yok nerden alıyorsunuz bu haberleri hayret doğrusu Bi link verinde bizde bakalım yahu Satarız YBR250yi alırız yeni 125 liği
Kimse emin degil ki şafaktan tekrar,
İste gelsin gül renkli şaraptan tekrar,
Sen altınmısın hey! aptal herif, Gömüpte çıkarsınlar topraktan tekrar.Ömer Hayyam
Megan66 arkadaşım Yeni ybr 125'in reklamı vardı beldeyama sitesinde reklamı vardı dün gördüm.Fakat aynı gün içinde kaldırdılar.Muhtemelen benim gibi arayıp soran ve tepki gösterenler oldu.Ya da bayilerden bir tepki gelmişte olabilir.Yakında çıkar meydana olay hep beraber görürüz.Saygılarınla
Ayrıca yazım hataları için kusura bakmayın arkadaşlar.
guzel cok kullanıslı motor test surusu yaptım son derece memnun kaldım
Beyler bu tür Küçük motorlarda 2. el temiz almak en Karlısı mantıklısı kesin bişey var herkez motoru büyütmek ister kesindir bu elbet 250 500 600 isticeksin ama bu makineyede 4.000 ytl (yenisinden bahsediorm ruhsat fln)
Bayılmak braz mantksız geliyor eski model alıp 20.000 30.000 binersin sonra eline para gecer 250 lik 500 luk alırsın...
@CRAZYYBR
Forum sayfalarında sürekli kendi Motorunun resmini görmekten zevkmi alıyorsun anlamadım..
[CENTER][U]% 100 Koruma % 100 Yaşam [/U] [COLOR="Indigo"]| Kaskını Tak..! |[/COLOR]
[B][COLOR="Black"]EndurO TourinG [/COLOR][/B]:bounce:[/CENTER]
Evet Cok Zevklı Oluyor Nerden Anldaın:p
O DEİLDE YENİ RESİMELER CEKMİŞTİM DEMİN Bİ GİRİM ATAYIM DEDİM MOTORUMU CEKMEK HOSUMA GİDİOR SİZLERLEDE PAYLASIM DEDİM YANLIŞMI YAPTIM
Yok yok hayrda
gerçekten Komik oluyor sürekli
[CENTER][U]% 100 Koruma % 100 Yaşam [/U] [COLOR="Indigo"]| Kaskını Tak..! |[/COLOR]
Hehe:p Anladım Tamam Aramızda Yabancı Yok Bişi Olmaz
oK nasıl iyi istersen bu arada senin motorda Bi oynama performansta bişeyler varmı . ? Burdan olabilir gibi gozukuyorda
YOK BEN OYNAMA YAPMADIM BU ORJİNAL HALİ BİDE BU 12,5 BG FABRİKA CIKISI TELLER FARKLI GELDİYSE BUDA ORJİNAL HİÇ Bİ YERİ İLE OYNAMADIM HER YERİ İLK GUNKU GİBİ
AMA BUNA COK SEYLER YAPILABİLİORMUS KESİCİ OLMADIGI İÇİN AMA BEN DUSUNMUORUM SU ANDA BENİM İÇİN YETERLİ ZATEN BU PERFORMANS
görülen lüzüm üzere silinmiştir .
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Benim Motor Zaten Gidior Goyuzden Gerek Yokkı
Şu an bu konu içerisinde 128 kullanıcı var. (0 üye ve 128 misafir)