Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
19 Haziran 2008, 09:24
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
Reklamlar
-
19 Haziran 2008, 10:21
Tiger egzostun sesi ile ilgili olarak mini video cekimi var.
YBRciler olarak merakinizi gidermek benim gorevim.
PIERzig bu egzost oyle kafa utuleyen turden degil. sadece sesi biraz daha toklasti. Soba borusu hic degil. Teessuf ederim.
Click here to watch YBR125-Tiger-Exhaust
= = = Be Aprilia racer! = = =
-
19 Haziran 2008, 10:56
-
19 Haziran 2008, 13:40
arkadaşlar ybr de arka lastiği dublekse çevirmek için jantıdamı değişitirmek gerekiyor yapan arkadaş varsa ne kadara mal oluyodu
-
19 Haziran 2008, 13:41
aargh adlı üyeden alıntı
Tiger egzostun sesi ile ilgili olarak mini video cekimi var.
YBRciler olarak merakinizi gidermek benim gorevim.
PIERzig bu egzost oyle kafa utuleyen turden degil. sadece sesi biraz daha toklasti. Soba borusu hic degil. Teessuf ederim.
Click here to watch YBR125-Tiger-Exhaust
harika bir sesi var motorun
çok tok bir sesi var gerçekten
aargh adlı üyeden alıntı
Sizlerle bir resim paylasmak istiyorum. YBRci arkadaslara selamlar!
bir de kaskını, üstünü ve dizlik ve korumalarını kaça aldın acaba?
aargh adlı üyeden alıntı
Insane kardesim seni mi kiracagim.
Egzostun sesi cok hos. Duyan motorcu arkadaslar iyi ki degistirmissin diyorlar. 4 silindir bir SS gibi degil tabiki, kimse ruya aleminde oldugumu dusunsun istemem. Ama yine de YBR icin tatmin edici bir ses.
Not: Siyah renk konusunda bir takintim var. Yillardir herseyim siyah.
:D
motor siyah bide üst takım taklavat harika
Jason Statham'a benzemişin valla
motorcu versiyonu :D
-
19 Haziran 2008, 13:44
tetikçi adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ybr de arka lastiği dublekse çevirmek için jantıdamı değişitirmek gerekiyor yapan arkadaş varsa ne kadara mal oluyodu
hiçbir şey değişmene gerek yok
sibob alman lazım o kadarki jantı delmeyesin
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
19 Haziran 2008, 15:22
IRC marka tubeless ön-arka 75 YTL siboplar çifti 15 YTL takma parası 10 YTL
siboplar uygun, ince tip olursa yuvalarını genişletmene gerek yok.
-
19 Haziran 2008, 15:34
Ben IRC leri taktırırken araba lastiği sibop'u takıldığı için delik genişletildi. Daha önceki motorumda da aynı işlem yapılmıştı bir sıkıntı çıkartmadı bana.
hayati; 75 YTL ye iyi almışsın ben 95 ytl vermiştim çiftine.
aargh ; motor güzel olmuş siyah renk hep sevmişimdir. Egzost güzel duruyor. ;)
Korumanı giy ! Tarzanlığın alemi yok !!
-
19 Haziran 2008, 15:39
Benim motorumun lastiği uzun süredir IRC Tubiless.Kesinlikle jantınızının sibop deliğinizi genişletmeniz gerekmiyor.Uygun sibobu bulabilirsiniz.Bu hususta daha önce siteye sibop fotoğrafı da göndermiştim.Yerini bulunca yazarım
http://www.motosiklet.net/forum/moto...tml#post820463
-
19 Haziran 2008, 17:54
Merhabalar benim ybr hakkında bir kaç sorum olacaktı.Bugün baktım ve almaya karar verdim.Peki bununla birlikte arkaya bi çanta,koruma demiri fln neler takılabilir biraz bilgi verirseniz sevinirim(yani ekstra aksesuar olarak)
-
19 Haziran 2008, 17:57
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
19 Haziran 2008, 18:28
kiwi adlı üyeden alıntı
Merhabalar benim ybr hakkında bir kaç sorum olacaktı.Bugün baktım ve almaya karar verdim.Peki bununla birlikte arkaya bi çanta,koruma demiri fln neler takılabilir biraz bilgi verirseniz sevinirim(yani ekstra aksesuar olarak)
Yukarıdaki resim belki sana biraz fikir verebilir ; arkaya topcase , yanlara 2 adet heybe, motor koruma demiri,istersen kolayca çıkarılıp takılabilen kafa karenajı taktırabilirsin ayrıyeten depoüstüne mıknatısla yapışabilen depo üstü çanta da bagaj sorununu daha da hafifletebilir , umarım faydam olmuştur...
ErK adlı üyeden alıntı
Tekrar merhaba arkadaşlar,
1 ay kadar önce yeni YBR'm gelecek demiştim ve 2 haftalık beklemenin sonunda hasret bitti. 750 km'yi buldum şimdiden ve bir sorun yok gibi. Özellikle
szr arkadaşla aynı zamanlarda aldığımız için (ama o benden önde gidiyor gibi
ona önerdiğiniz şeyleri ben de takip ediyorum. Özellikle 500 civarı yağ değişimini yaptım ve çok da iyi oldu gibi.
Arka çanta işini hallettim ama yan çanta için İzmir'e bakayım istiyorum. Netten bulduğum kappa'ların fiyatı beni aştı!
Benzin tüketimi de gayet iyi gibi ama tam hesaplar için biraz daha bekleyeyim. En azında 1000'i bi devireyim. --Ama burada yapılan hesaplarda da bir virgül hatası var sanki. km başına yaklaşık değer 10 ykr civarı olsa gerek değil mi? (Yoksa 100 ykr = 1 ytl hesabıyla bizim YBR benzini içiyo olurdu
)
ErK; hayırlı olsun devreyiz demek, ben şuan 1550 lere dayandım gibi ; kazasız, zevkli, sorunsuz sürüşler dilerim sana ve tüm arkadaşlara
-
19 Haziran 2008, 19:44
Merhaba arkadaşlar. Hazır lastik muhabbeti açılmışken size şunu sorayım; elimde 3,00-18 lastik var. Ybr nin arka lastiğinde 90/90 - 18 yazıyor acaba 3.00-18 benim canta uyar mı?
-
19 Haziran 2008, 19:50
-
19 Haziran 2008, 22:24
micima adlı üyeden alıntı
harika bir sesi var motorun
çok tok bir sesi var gerçekten
bir de kaskını, üstünü ve dizlik ve korumalarını kaça aldın acaba?
:D
motor siyah bide üst takım taklavat harika
Jason Statham'a benzemişin valla
motorcu versiyonu :D
Micima, olumlu elestirilerin icin tesekkurler.
Jason Statham'a benziyorsam ne ala cunku adam bence cok karizma.
Unutmadan, kask 300 YTL, korumali gomlek-ceket karisimi sey 150 YTL, eldiven 50 YTL, dizlik 50 YTL: Toplam 550 YTL.
-
19 Haziran 2008, 22:42
lastikçilerden bulursun.. plastik değil demir sibop bulacan.. sonra motorcuya götür aynen uyar ben denedim geçen hafta.. bana 10 liraya maloldu. sibop 5 lira
-
19 Haziran 2008, 22:55
-
19 Haziran 2008, 23:17
benim devir saatide yapıyo öyle bi sorun yalnız devamlı değl bi çalışıyo bi çalışmıyo göstergelerin arasına zincir yağının kutusunu koyuyorm onu koyduğm zaman çalışıyo nasıl iş bende anlamadm.
-
20 Haziran 2008, 00:34
Öyle nereye kadar ama elbet bi Cozumu olmalı Neyse İşlerle ugrasamıyorum bi ara bakıcam iyice olmadı grenajı falan cıkarırım öyle bakarım oda olmadı Servis artık.. :S:S
[CENTER][U]% 100 Koruma % 100 Yaşam [/U] [COLOR="Indigo"]| Kaskını Tak..! |[/COLOR]
[B][COLOR="Black"]EndurO TourinG [/COLOR][/B]:bounce:[/CENTER]
-
20 Haziran 2008, 02:32
Omerdusmez@
Resim guzelmis. YBR yakiyor. Hey gidi...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 99 kullanıcı var. (0 üye ve 99 misafir)
Bu Konudaki Etiketler