Tifosired,
Benim motorda 2004 model. 2300 km'de ve çok bakımlı. Şehir içinde yaptığım bütün ölçümlerde 100 km'de 3 lt benzin tüketiyor. Son zamdan sonra benzini 3.535 YTL'ye aldım buna göre km'de 3.535 x 3 lt= 10.605 YTL/100km=106 ykr yakıyor.
arkadaşlar selam hafta sonu bi gezi yapıcam.Yan çanta bağlama aparatı gerekiyor acil.Fİyat konusunda bilgisi olan varmı?
Yada bana 2 günlüğüne verebilecek(emaneten).
Yada 2.el satmak isteyen.......
0216 523 37 37.. geçen hafta sorduğum da set halinde 100 ytl dedi.. yıldız ticaret.. sirkeci ve bulgurluda
arkadaşlar sizce 2. el almakmı daha mantıklı yoksa kesinlikle sıfırmı almalıyım? ben uzun bi zamandır temiz 2. el bakıyorum ama onların fıyatlarıda en az 10000 km deki motorları 2250 ytl den assagı bulmak (tabi bide gercekten temizi denk getirmek gerekiyo yaşadıgın şehirde) devır teslim ile birlikte 2500 ytl buluyor. yada 600 peşin 480 ytl X 6 taksit= 3700 ytl plaka dahıl hepsi bitiyor. bu şekil dahamı mantıklı? aklım cok karışık.bugun düşündüm sıfır almak baya yattı aklıma en azından 2 sene binicem ben bu motora veya daha fazla.sizce ne yapmam daha dogru olur ? 2. el temiz bi makına devir teslımle 2500 ytl ye bıtırmaekmı yoksa 6 taksıt vade farkı olmadan sıfırmı almak ??
ben geçen hafta 2005 ybr aldım.. notere 150 verdim.. trafiğe 28 ytl.. muameleciye 10 ytl
sıfır alma.. bu motorun sıfırını alma derim.. hondanın sıfırı al ama ybr almana değmez. çünkü çok geç açılıyor ybr
uzun süre sıkılmadan ben bu motoru kullanirim 40-50 bin kmyi görürüm diyorsan sana tavsiyem sıfır al tepe tepe kullan ama alipta 4-5 bin km sonra ben büyütcem dersen yazik edersin verdigin para boşa gitmiş gibi bişey olur.satarken 1000 ytl nin üzerinde bi zararin olur karar senin.....
geç açılıyor derken nasıl yani ? devirli kullanamıcam ve limit hızı geçmicem bir süre için. aslında kafamı sıfır alamaya zorlayan en az 2500 ytl peşin para cıkıcak elimden dier tarafta 6 taksit vade farkı olmadan hepsi 3700 ytl bitiyor. ama yinede kararsızım ooooooff ooooooffffffffff
motosiklet kardeşlerim bana çorum civarında temiz 2004 model yamaha ybr 125 lazım alcam satan varsa bana e-mailden ulaşsınlar acill
düşünen olursa honda titan la takasda olur oda satılıktır
sosyetenin en gözde mekanlarında takılmaskra her yolda lastik izimiz her ışıklarda tektekerimiz vardır.!
Bugün zincirimi ve dişlilerimi değiştirdim.Motorun km'si 27.000.Maliyet Zincir 157 YTL.Ön dişli 32 YTL.Arka dişli 18.50 YTL.Zincir ve ön dişli Made in Japan.Arka Japan onaylı Çhine.
2500 ytl peşin veremezsen taksit senin için en mantikli olani hemde sıfır makinaya binmiş oluyorsun bence kararsiz kalmanin bi anlami yok zaten fazla seceneginde yok peşin para vermek istemiyorsun yada veremiyorsun... Hemen B planini uygulamaya koyacaksin sıfır km taksitle...rodajini güzel yaparsan sorunsuz binersin... ama ben şu 120 yi göremedim15 binde ama yok... gitmesin napiyim ismi yeter ybr
dostum bu kmde zincir ve dişli seti bitti demi degiştirdin yoksa keyfi olarak mi degiştirdin 30 binde zincir degişimi için erken diye tahmin ediyorum
ya ben ön dişliyi yan sanayi aldım. 7 ytl. arka dişli en fazla 20 ytl filandır.. zincir de çek malı var sirkecide.. cbf250 zinciri bile 70 ytl. hatta honda xl200 50 ytl çek malı.. ybr için olsa olsa 40 lira falandır. 120 liraya acımadınmı yeniçeri
şimdi motorun açılması demek şöyle: motorla viteste giderken gazı bırak, yeni motor gücü keser, çünkü silindir bloğu iyice açılmamış ondan.. ama 32 bin km civarı bu sıkıntı biter, artık blok iyice aşındığı için tıpkı araba gibi olur. yani gazı bıraktınmı motor aynen gider, kompres yapmaz.. bu motor açılmış demektir.. alıpta
30 bin beklemem şahsen..
japon teknoloji motorlarda 30 binden önce açılan motor bilmiyorum.. bende titan var işyerinin.. 27 binde aldım, 32 bin yağ ve bakımından sonra motorda öyle bir açılma oldu ki gaza olan tepkisi çok değişti..
şimdi 52 bin km ama 100 e çok rahat çıkıyor.. 110 sabit gidiyor, rampada 130 yapıyorum.. Ama ne varki 18 binde ki motorla 100 e çıkarmak için baya bağırtıyorum motoru..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
neee 30 000 km mi ? sıfır motor alsak 30000 demı acılcak motor bu ne yhaa
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Şu an bu konu içerisinde 157 kullanıcı var. (0 üye ve 157 misafir)