kesin yarar...michelin lastik..165 YTL..iyi o 0 km lastiklerle nice 10000 km lere ... hayırlı olsun lastiklerin..!
kesin yarar...michelin lastik..165 YTL..iyi o 0 km lastiklerle nice 10000 km lere ... hayırlı olsun lastiklerin..!
165 YTL de iyi fiyatmış, ben geçen sene ME22'leri bedavaya almışım sanki
insane hosgeldin nasıl gecti askerlik ,
senin ybr de yattı 6 ay
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
duslemek, hoşbulduk, askerlik çok rahattı, herkese böyle askerlik nasip olsun inşallah...
YBR 6 ay yattı ama 7-8 ayak marşından sonra da tıkır tıkır çalıştı
iyi calısmıs benim ybr bile ancak 3-4 marş ta alıyor 7800 de 10.000 de bakıma goturecegim
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
Arkadaslar ankarada sifir ybr'ler kaca satiliyor.bilgisi olan var mi?
ademeus,
Ankara'da "Kuru Çayırlı Motorlu Araçlar" da 2008 modelin anahtar teslim fiyatı 3600 YTL. Aynı zamanda peşin fiyatına Word,axess,bonus kartlarına 12 ay taksitlendirebiliyorlar. (ayda 300 YTL.)
(adresi: Turan Güneş Bulv.59/B Çankaya Tel:491 00 58)
Ayrıca Dışkapı/ulus YIBA çarşısında büyük bir Yamaha yetkili satıcısı var. Oraylada görüşmeni tavsiye ederim. Peşin alacaksan pazarlığını yaparsın.
Elde kalan 2007 modelleri 3250 ytl ye veriyorlar hala...Faturayı 2008 de kestiği için de 2008 model oluyor
ben bugün çanakkale bayisine fiyat sordum, 4450 ytl dediler :S
motosiklete bin oğlum çünkü motosiklet hayattır!
Merhaba arkadaslar abiler..
Bende artık Ybr ci oldum Çıktım ve musadenizle
bi tanıdıgım iyi bi fiyata Ybr satıyordu bendede kazadan sonra ancak buna binsem iyi olr dedim..
hem işe gidip gelmek için hemde yaz geldi Altımızda Makine olsun zaten forumuda ne zamandır takip edemedim..
Motorum 12.800 Km de 2007 Model Ve kıpkırmızı...
ve Motorda vites degişirken çat çat diye ses yapıyor tahminimce Karburatornda ayarsızlık var ama onu ben yapabilrmiyim bilemiyorum Birde Devir saati çalışmıyor Biraz yardımcı olabilrmisinz bu iki sorun hakkında
Birde motor a performans buji alsam ve yagını degiştirsem hava filtresini temizlesem nasıl olr performans artarmı Cvplar için şmdiden Tşk ederim Herkeze..
[CENTER][U]% 100 Koruma % 100 Yaşam [/U] [COLOR="Indigo"]| Kaskını Tak..! |[/COLOR]
[B][COLOR="Black"]EndurO TourinG [/COLOR][/B]:bounce:[/CENTER]
gecenlerde motorla gezmeye cıktım gene herzamankı gıbı motoru ısıttım bunun ıcınde jıkleyı kaldırdım benzın deposu boş gibiydi ve devir göstergesi gözukmuyordu benzın aldım bu sefer yolda hala ılerlıyorum devır sinyaller ön farda kısılma göruyorum sonra sigortaya baktım çıkartıp taktım reset olayına gırdım baktım motor çalışıyor
sizce reset atmak önemlimi veya motor aksagıma zarar verır mı sizce başka sorun mu varki ybremde??Lutfen Teknık bilgisi iyi olanlar yardım etsın
saol Douglas, anladigim kadariyla 600 pesin kalan 3000 i taksit yapiyorlar.cok para
ya ben sifir istiyorum ama 3600 cok maalesef.3200 falandir diye dusunuyodum fiyatini.suzuku an125 e de bakicam gozum 3600 u kesmezse onu almayi dusunuyorum.tekrar tesekkurler
nerede ankarada mi ?
hayati,Burada taksitle 4000 Küsür YTL
latikler tupless (ön arka),beşiktaş buz motordan aldım.(inönü stadının yanında,set üstünde)
2004 ybr kullanan arkadaşlar son benzin fiyatlarına göre km de kaç para yakıyosunuz.bilgilendirirseniz sevinirim. benim 130 ykr. fazla yaktığının farkındaym ama ne kadar fazla onu öğrenmek istiyorm.
illaki YBR
Ben 1 Litre Ile 45 Km Gidiyorum
Benimki Ama Tel Jan Seninkiyle Aynı Değil 2004 Model
Şu an bu konu içerisinde 222 kullanıcı var. (0 üye ve 222 misafir)