arkadaşlar yamaha brillan riding yamahanın geliiştirdiği özel bi teknoloji olup motorun titreşimlere izin wermemsi için yaylarla gövdeye tutturulmasıdır bu şekilde hem sürücü hemde motor üzülmüyor
adamlar motor yapmşlar bence 125 cc klasmanında en iyi cihaz YAMAHA_ YBR:thumleft:
Bu ürün hakkında, şöyle bir başlık mevcut.
http://www.motosiklet.net/forum/fayd...cozucu%22.html
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
arkadaşlar nasılsınız! bugün 1000 km bakımı yaptırdım. servis bir yağını değiştirdi, bir iki ıvır zıvır şeyler zinciri gerdirmek yada arka freni ayarlamak gibi 35 kağıdı bayıldım. kazık çı elemanlar bilseydim yağını kendim değiştirirdim. arkadaşlar şimdi 8000 devir yapmaya başlasam olur artık heralde nedersiniz. nede olsa 1000 i devirdik. hepinize yollarda ALLAH yardımcınız olsun....
Konulan yağın markası ne idi, yoksa servisten servise fiyat mı
değişiyor? Ben bir ay önce yaptırdım ilk bakımı 20 lira aldılar,
kullanılan yağ mobildi. Olmazsa Beldeyama ya bir mail at.
[COLOR="Red"] Özgürlük ona bağımlı olunduğu sürece diğer bağımlılıklardan uzak tutandır[/COLOR]
[B] [COLOR="navy"]Bu dünyada çok güzel yaşanabilir, yeterki isteyelim![/COLOR][/B]
dostum bence cok paragöz bi yer olmali zinciri gerdirip frenlerin boşlugunu almayada para aliyorlarsa yaziklar olsun derim o servise bende her seferinde yagini degiştiriyorum hava filitresi temizleniyor zincir ayarina falan baktiriyorum aldiklari para 20 ytl...
birde ilk 1000 km bakimi ücretsiz degil mi??
Bende 1000 km bakımına 15 Ytl yağ ücreti ile beraber 35 Ytl ödedim ; yağ 15 Ytl , işçilikte 20 Ytl aldılar...
2 gündür giremiyordum.sağol bende öyle yaptım şimdi ilk günkü gibi oldu
bugün toros dağlarına doğru 2 motor(kanuni seyhan 125,yamaha ybr) olmak üzere gittik.dağın başına vardığımızda 2 kişi düz yolda benim ybr 1.viteste devir saati 4 te motor duracak rüzgardan arkadaş kanuniyle yarım debraj yapıyor bazen bu kadar mı olur yaw atacak bizi resmen.motora şaştım 1. viteste o hızda vay anasını
Arkadaşlar sizde benim gibi yapın ..yağını siz değiştirin 10 liralık yağla işiniz hallolsun
Dün yan ayak yüzünden ilk kez düştüm, neyseki ne bende ne de
Kırmızı'da hasar yok, daha önceden de yan ayağı unutmuş ve düşe
yazmıştım, sonuçta yan ayağa müşir koymaya karar verdim, böyle
birşey yapan var mı?
Bu arada ilk arızamızı yaptık flaşör bozuldu, maliyet 8 lira. Servise
gidip uğraşmaktansa kendim alıp taktım, ama sonra servise gidip garantiden
değiştirmelerini istesemiydim acaba diye de düşünmedim değil.
Sonuçta malı satın alırken servis için de maliyeti peşin ödüyoruz.
[COLOR="Red"] Özgürlük ona bağımlı olunduğu sürece diğer bağımlılıklardan uzak tutandır[/COLOR]
[B] [COLOR="navy"]Bu dünyada çok güzel yaşanabilir, yeterki isteyelim![/COLOR][/B]
maviergün,Çok geçmiş olsun
Maviergün geçmiş olsun.Ucuz atlatmışsın.
Sağolun arkadaşlar, yokuş aşağı hemen sol yaparak yola çıktım
ve ayak yere çarpınca dengem bozuldu toparlayamadım. Neyse
kazanın en kötüsü böyle olsun. Ama şu yan ayağa bir müşir ya da
farklı bir sviç belki de bir ikaz lambası uydurmalıyım.
Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.
Sağolasın kardeş, ders oldu bana.
bende ilk zamanlar hep unuturdum gerçi hala unutuyorum ama önceden daha sıktı...allaha şükür hiç düşmedim yan ayak yüzüne şimdi bakiyorum sola yatirdigimda bi sürtünme sesi duyar duymaz hemen yavaslayip kapatiyorum... çin mali bi scooterde görmüştüm yan ayak açikken marş basmiyordu böyle bişeyide bizim makinalara yapsalar ne kaybederler noolur yani 20 ytl fazla olusn
Şu an bu konu içerisinde 235 kullanıcı var. (0 üye ve 235 misafir)