hemşo bizimkiler enaz 100 ykr yakıyo kmde bunu unutma tabi senin için bu 70 80 ykr nedenini sorma
hemşo bizimkiler enaz 100 ykr yakıyo kmde bunu unutma tabi senin için bu 70 80 ykr nedenini sorma
ANKARA MT
yaw arkadaşım harbı bunaltmısın herkesı ybr al kurtul derım cbf depoya zarar geldımı motordan kadar para verıp ölecene bakarsın ybr al derım bence kullanımı rahat honda alırsın sonra pişman olma satarken her kuryecı fark ettıysen cbf yerınde ybr kullanır satarkende problem olmaz
biliom cok agresıf kullanıyom demi hemşo
arkadaşlar yokmu bursadan temiz ybr satan
Arkadaşlar dün yan sehpayı açık unutmamdan dolayı giderken düştüm
ve düştükten sonra direksiyon darbe aldı ve düz dengede duracağına hafif sağa meyilli yatmaya başladı , sizce direksiyonu eski dengeli haline çevirebilirler mi
Halk İçinde Muteber Bir Nesne Yok Devlet Gibi,
Olmaya Devlet Cihanda Bir Nefes Sıhhat Gibi.
Şimdi düşme şiddetine bağlı.Sağlam düştüseniz şase eğrilmiş olabilir ondan sağa sola çekebilir ama şöyle örnek vereyim ben motorla 10 metre falan sürüklenmiştim ,gidon eğrilmedi diyebilirim sadece kadranla kafalık kırılmıştı
Ama gidon yapılırsa sorun hallolur büyük ihtimal
Depo üstü çanta tam olarak göstergelerini engellemez.Ben kullanıyorum.Böyle bir sıkıntım yok.Tabi çantayı doğru takman şartıyla.Yalnız depo üstü çantalar da çok ucuz değil bilesin.Yan çanta olarak Armode diye bir marka var.Çifti Edirne'de 95 YTL.Eğer depo üstü çanta kullancaksan depo kılıfı da alman gerek.Aksi halde deponun boyası bir süre sonra çizilecektir.İyi bir depo kılıfı da 35-40 YTL.
Teşekkürler Yeniçeri,
Bahsettiğin armodeleri araştırdım, sanırım bunlar. İnternette 95 YTL ye buldum. Bunların siyahını veya grisini istanbul'da bulursam çok iyi olur.
----------------------------------------------------------------------
Yine 95 YTL ye bulduğum depo üstü çantalarda bunlar. Kappa daha güzel gibi ama held'in de harita gözü var.
Tek kişi olduğumda yük sorunum olmuyor herhangi bir çantayı seleye bağlıyorum. Ama iki kişi olunca hem seleyi kullanamıyorım hemde artçının eşyaları topcase yetmiyor
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Berkman Depo üstü çantanın mıknatıslı olmasını tavsiye ederim.
berkman
Almanya dan getirdigi 15 lt lik depo üstünü 50 ytl ye satıyodu uglychild haberin olsun
birde adını bilmediğim bişey var bizim sitede doktor kendılerı ybr 125 i var..adam dizlerine deri birşey örtüyor gövdeye bağlı..aynı örtü gbi..değişik bişe rüzarı kesmek için sanırsam utancımdan adama da soramıyorum..sen ne biçim motorcusun der diye
Bugün motoru tamirciye götürdüm..ve sorunun gidon ile tekerlek arasındaki metalik renkte olan uzun demirde olduğunu(adını bilmediğimden),hafif bir eğilme olduğunu söyledi bu yüzden sağ tarafa çekiyormuş..
Sornun o parçanın pirese sokularak çözüleceğini ve yaklaşık 45-50 ytl civarına halledilebileceğini söyledi..
fiat makul mu??
Halk İçinde Muteber Bir Nesne Yok Devlet Gibi,
Olmaya Devlet Cihanda Bir Nefes Sıhhat Gibi.
Kilometre sayacı takmayı düşünüyordum, bugün fırsat oldu.
İki yıl boyunca bisiklette çalıştıktan sonra Kırmızı'da deneyim dedim,
Sigma'nın en alt düzeydeki modeli, özellikleri oldukça sınırlı:
Saat, toplam km, ulaşılmış olan en yüksek hız, son yolculuğun km'si,
süresi, ortalama hızı. Ancak bu modelin bence tek olumsuz yanı hızın
99.5 den fazlasını göstermemesi. Üst modellerde hız sınırı 300 km ye
kadar çıkabiliyor. Oldukça kullanışlı ve başlangıç fiyatı da 15 ytl civarı.
[COLOR="Red"] Özgürlük ona bağımlı olunduğu sürece diğer bağımlılıklardan uzak tutandır[/COLOR]
[B] [COLOR="navy"]Bu dünyada çok güzel yaşanabilir, yeterki isteyelim![/COLOR][/B]
maviergün
o tam olarak nereye bağlantı yapılıyor ? nasıl bir algılama sistemi var yani ? ilginç 1 o kadarda iyi bişii
Pekii maviergün göstergeler arası km nasıl degişiyo mu fazla ?
Şu an bu konu içerisinde 82 kullanıcı var. (0 üye ve 82 misafir)