sag gaz kolunun altında diye biliyorum...bizim sitedekinin her tarafını ınceledım...
sag gaz kolunun altında diye biliyorum...bizim sitedekinin her tarafını ınceledım...
Arkadaşlar,
YBR 125'lerde jikle kolu motorun sol tarafında benzin deposunun altında, depo benzin çıkışı ile karbüratör arasında yer almaktadır. Mandal şeklinde siyah saplı bir kol.
Arkadaşım dostluk başka alışveriş başka demişler... Senin arkadaşın da sanırım sana onu yapmış... birde aklında bulunsun alacagın motor yada araba fark etmez kaporanı mümkün oldugunca az vermeye calış... Çünkü aynen buraya yazdıgın seyler başına geldiginde adam kaporanı geri vermezse haklıdır yanii..
Eger istersen Senin için mersinde temiz Bir YBR ye bakarım... Bitane var hatta. Satılmadıysa bi sorayım. Anlaşırda alırsan mersinden Basar gidersin Bursaya...
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
arkadaşlar benim ybr ilk 1.vitete kalkarken zincirden tık diye bir ses geliyo arka dişli 2-3 mm kadar boşta dönüyo bi zararı var mıdır acaba.
yeniçeri abimizde dedi kırlarelinde var temiz bi ybr ama bursa nere orası nere astarı yüzünü gecer yani. bursadan bakmam lazım az önce verdim zaten motoru tabi 50 ytl kapora uctu. neyse 2 gun kıraladım olarak bakıyorum olaya takmıyorum kafaya. ama moreller sıfır tabi. vardır bi hayır elbet buluruz .
tbk_1980 saol ama ybr takıldık bi kere gözüm acık gidicek gibi bişi yani. yasar nıckli o arkadasla bi gorüşsem iyi olcak ama nasıl bulcam ?
merhaba arkadaşlar bende 2007 ybr var arkda 2006 gecen geziyoduk bi olay dikkatımı cekti yokuş tırmanıyoz o 85 km ile giderken benim motor 78 filan gösteriyo 2007 ile 2006 km saati arası fark varmıdır yada şöyle diyelim benim motor düz yolda 105 geçmiyo belki benim gösterge yanlış gösteriyo. bi 2005 ybr ile kapıştım 120 basmış yine gecemedi beni sizce ne olabilir ki
ANKARA MT
selam arkadaşlar ybr 100 km kac lıtre yakar ???
Zincirini kontrol et veya ettir.Ömrü bitmiş olabilir.Ve dahi motorunuzun kaç km'de olduğunun zincir ömrü ile çok fazla orantılı olduğunu düşünmeyin.Bu daha çok motoru kullanım tarzı ve zincirin bakımı ile ilgili bir durum.
2.4 ile 3.1 arasında değişir.
Arkadaşının motorunun km göstergesi sahtekarlık yapmış.
keyfli bi gezim
keyfli bi gezim
saattte varmı sorun bilmiyorum ama gecen kuryeci 4 motorcu ışıklarda yaklaştı 2si 2005 digerleri yeniydi bastılar cok rahat solladım ama yine 107 kmhz dı onlara sormadım hızlarını 120 gösteriyordurgaliba
ANKARA MT
'''keyfli bi gezim
keyfli bi gezim
saattte varmı sorun bilmiyorum ama gecen kuryeci 4 motorcu ışıklarda yaklaştı 2si 2005 digerleri yeniydi bastılar cok rahat solladım ama yine 107 kmhz dı onlara sormadım hızlarını 120 gösteriyordurgaliba'''''
abi gerçekten yamaha almayı özendiriyorsun paylaşım için saol
arkadaşla benim akrabamda honda cbf 150 var.Ve ona sorduğumda hangi motoru alayım (ybr 125 mi honda cbf 150) diye sorduğumda tabiki hondayı al diyor.hondanın eksikliklerini saydığımsa ise ben sana yamaha nın eksikliklerini saysam bidaha yamaha ybr ye motor die bakmassın diyor.bende yamaha sürücülerine sormak istiyorum yamaha nın objektif olarak ne hataları var.
bir iki hafta için de motor almayı planlıyoruz.yardımcı olursanız çok sevinirim.
şimdiden çok teşkkürler.
tşkkürler. bir de ben motora 97 oktan benzin alıyorum daha seri oluyor bunun bi zararı olmas sanırım dimi siboplara filan zarar verirmi
Şu an bu konu içerisinde 223 kullanıcı var. (0 üye ve 223 misafir)