Arkadaşlar, bu uyarılarınıza teşekkür ederim. 14 lt nerden aklımda kaldıysa bende anlamadım. Tabiki YBR'lerin depo hacmi 10+2 lt rezerv olmak üzere toplam 12 litre.
Babaçi arkadaşımıza teşekkür ediyorum.
Arkadaşlar, bu uyarılarınıza teşekkür ederim. 14 lt nerden aklımda kaldıysa bende anlamadım. Tabiki YBR'lerin depo hacmi 10+2 lt rezerv olmak üzere toplam 12 litre.
Babaçi arkadaşımıza teşekkür ediyorum.
ben uzun yolda bile bi depoyla 500 km gidecegini sanmiyorum en fazla gitsin 450 oda en fazla bilmem belki hesaplamalarim yalniştir
motora zarar vermezsin korkma eger paran varsa sıkılmadan kulllanirim dersen sıfır km al derim ama alip 6-7 bin km sonra sıkılıp satacaksan ikinci el al ikinci elden bu kadar korkmana gerek yok bilen birini al yanina incelesin sahibinden.com'a da bakabilirsin ben kendi ybr mi orda birinden aldim 9 bin km de idi 2007 model ikinci elden korkma ama paran varsada sıfır al
Arkadaşlar, Erzincan'da YBR ile yaptığım gezilerden bir topic açtım, güzel resimler koydum. Bir de siz bakın bakalım, beğenecek misiniz...
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...a-turlari.html
İki canlı kuşu birbirine bağlasan, dört kanatlı oldukları halde uçamazlar, çünkü ikilik mevcuttur.
ybr ön sinyal ne kadar bilen var mı?sol ön sinyalin camını kapıya çarptım ve kırıldı.yapıştırıp tekrar taktım.yenisi ne kadardır sizce ????
arkadaşlar 50 km kullandım yeni ybr mi çok güsel mtr.debriyajı bırakınca uçuyo,alışcam artık git gel.memnunum.herkes ii baksın kendine
merhaba arkadaşlar dün memlekete yozgata gittim geldim gidiş geliş 550 km yol yaptım.ortalama 60 filan yaktı.hava biraz bozuktu yolda zorlandım rüzgar da vardıki hız 90 zor geçiyordu.gelirken yine rüzgar vardı bende bi ford transitin arkasından 100 110la rüzgarı keserek geldim.bu motorla ilk şehir dışı uzun yolum baya rahat ve keyfliydi.
(uzun yola çıkmadan arkadaşlar kesin bi pompa ve yama malzemeleri alın ben ne olur ne olmaz diye aldım.)
ANKARA MT
emre merhaba, minibüs gibi vasıtaların arkasına takılıp yolculuk etmemeni tavsiye ederim. evet uzun yolda rüzgar çok yorucu oluyor, minibüs gibi araçların arkasında gitmek oldukça rahatlatıyor ama bir o kadar da tehlikeli. çünkü ilerisini zorlukla görüyorsunuz. trafiği takip etmek güçleşiyor. en basitinden, yolda bir çalışma olduğunda trafik birden yavaşlıyor ve önünüzdeki araç ani fren yapabiliyor. uzun yolda bir süre sonra otomatiğe bağladığınızdan bunu farketmek çok güç olabiliyor. ani fren yapıp önünüzdeki aracın da ani fren yapmasına sebep lan dengesiz sürücüleri saymıyorum bile..
benim ayrıca bir sorum lacak, bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. YBR nin ön gösterge panelinin fiyatı ne kadar? benimki kırıldı da değiştirmem gerekli..
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
merhaba kardeş haklısın ama benim takip ettigim aracı bilmem bilirmisin transit dedigim aracın arkadan ön tarafı rahat görüyorsun zaten adamda benim ne yapmak istedigimi farketti eger yol çalışması v.b. gibi durum oldugunda dörtlüleri yakıyor yada elle işaret ediyordu yani uyum süperdi.
ANKARA MT
arkadaşlar ön kafa siperliginin fiyatı ne kadar bilginiz varmı orjinal yansanayisi gri taktırmayı düşünüyorum
ANKARA MT
arkadaşlar bişi sorucam izninizle,benim mtr 80 km daha,birazda acemiyim.far sürekli açık kapatamıyorm,2.acemi olduğumdan yolda stop ettiriyorm motoru,hemen çalışmıyo motor baya uğraştırıyo,hatta trafiği oyalıyorum.geçen arkamda belediye otobüsü azdaha bindiriyodu.bugünde birisi yere yağ dökmüş tamda dik inişte lambaların orda.altında kalıyodum az daha motorun.önceki motorum scotterdi çalınmıştı.lan niye ben vitesli aldım diye çok hayıflandım.daha çıkmimi trafiğe acep.2 gün alıştırma ancak yaptım.
hiç kendini boşuna hayiflama bende motorumu ilk aldigimda(ybr) kendimi trafikte fazlalik gibi hissediyordum ama zamanla alişacaksin bi kaç gün mahale içerisinde takil trafige fazla çikma ondan sonra elin debriyaja iyice aliştiginda kendine güvendigin an çik trafige cok dikkatli ol sinyallerini mutlaka ver sakin ol
saygilar
ayrica farlar acik kalacak motorun özelligi o far kapanmaz kısalar hep açiktir
teşekkürler sedat abiben aslen işe gidm gelim diye almıştım.bahane tabi o.biraz daha sokaklarda kullanim bari.yada gidim.en büyük düşmanım ben.kararsızlığım
ögreneceksin merak etme sakin pişman olma satayim scooter alayim diye aklindan bile geçirme sakin ol bekle şimdilik işe git gel1 hafta sonra bak görürsün ama trafikte dikkat et ilk zamanlar ben cok hata yapiyodum herkes bana korna çaliyodu bende sinir oluyodum onlara inat çiktim trafige bide ben direk olarak ybr ile başladim daha önce bi kaç kez mobilete binmiştim arkadaşimin ybr ile virajlari alirken kamyon gibi dönüyordum ama artik degil
Bohemm kardeşim, öncelikle motorun hayırlı olsun. Sana kazasız ve keyifli sürüşler dilerim. Sizlerden bayağı yaşlı ve tecrübeli bir motorcu olarak benim fikrimi soracak olursan eğer, sen en az bir ay sakın trafiğe çıkma. Vitesli motorda acemi olduğunu söylüyorsun. Trafikte vitesle, debriyajla uğraşmaktan ayna kontrollerini yapamayacaksın ve tehlikeli durumlar mutlaka oluşacaktır.
Sen önce boş yollarda ve alanlarda sık sık vites büyülterek ve küçülterek(ara gazı vererek) vites olayına iyice bir alış ve hatta belirli hızlarda sert fren yaparak, ani tehlikeler karşısında motoru düşürmeden durdurmasını ve durma mesafesini öğren. Bu yapacağın çalışmalar kendine güvenini artıracak ve adeta motorunla bütünleşeceksin. Ondan sonra trafiğe alışman 3 gün sürmez. Hiç acele etme motorunu zaten almışsın tadını çıkara çıkara korku ile değil zevkle kullan.
merhaba abiler kardeşler bende ybrmi yeni aldım pazar gunu ..alıralmaz baya bı yol katettım..vıteslı motoru ılk defa kullanıyorum..bugun dustum motorla motor degıl hayvan ya::D bı gazladım kalkısta önü kalktı motorun altımdan fırladı ..allaha bın sukur ucuz atlattım..neyse ucuz ve hasarsız bı tecrube oldu benım ıcın .. hız tutkum yok zaten rahatım :d
ahmet kardeş hayırlı olsun,allah kazalardan belalardan korusun,ahhhhhhhh ahhhhhhhhhhh darisi benim ve benim gibilerin basina.
ÖNCE VATAN MİLLET,SONRA ANA VE YAR,BU YOLDA SAVRULAN,BİRİLERİ VAR.EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN,BİRİLERİ VAR.
BAYRAKLA DERTLEŞEN,TOPRAKLA BİRLEŞEN,CAN VERİP DEVLEŞEN,BİRİLERİ VAR..ŞEHİTLER ÖLMEZ..
Şu an bu konu içerisinde 201 kullanıcı var. (0 üye ve 201 misafir)