Ankara'lı YBR ciler. Gezi işi pek cazip gelmedi herhalde. Öyle büyük çapta bir organizasyon olmayacaktı zaten. 4-5 motorcu olsak yeterdi. Amaç uzun yolda motorlarımızın rodajını yapmaktı. Hiç kimseden ses soluk çıkmadı. Teklifim yine geçerli, tarihi beraberde belirleyebiliriz.
daha 500 km de daha ölçmek nasip olmadı...ama tahminen km de 10 kuruşçan fazla yakıyo gibi..[/QUOTE]
500 mü hiç 500 kmde bi motörüm olmadi yaw şöyle kız oglan kiz bi makine alamadik 9 binde aldim şu an 13 binde
benim arkadasin ybr si 2004 model,motoru devirli kullaniyor fazla zorlamiyor,km ye 74ykr yakiyor,nasil ama.güzel bir rakam demi.
ÖNCE VATAN MİLLET,SONRA ANA VE YAR,BU YOLDA SAVRULAN,BİRİLERİ VAR.EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN,BİRİLERİ VAR.
BAYRAKLA DERTLEŞEN,TOPRAKLA BİRLEŞEN,CAN VERİP DEVLEŞEN,BİRİLERİ VAR..ŞEHİTLER ÖLMEZ..
dostum ben motörümü o kadar sakin kullanmama ragmen 90 kuruşun altina inmiyor o arkadaş nasil 74 kurus yaktriyo anlamadim hemde 2004 model bi ybr
abi benzin durdugu yerde durmuyoki litresi 3.00 iken benimkide öyle yakiyodu bence bi yalnişlik var sence mümkün mü 2004 ybr nin 74 kuruş yakmasi
[QUOTE=sedat_57;1079695]dostum ben motörümü o kadar sakin kullanmama ragmen 90 kuruşun altina inmiyor o arkadaş nasil 74 kurus yaktriyo anlamadim hemde 2004 model bi ybr
CBR125RCİ'nin bahsettiği arkadaş benim. 2004 model YBR, 9600 km'de. Tüm bakımları eksiksiz yapıldı ve burada (Erzincan) trafik sorunu yok... Birkaç defa ölçtüm, aynı sonucu verdi. (Benzin 3,40 YTL iken 20 YTL ile 283 km.)
İki canlı kuşu birbirine bağlasan, dört kanatlı oldukları halde uçamazlar, çünkü ikilik mevcuttur.
CBR125RCİ'nin bahsettiği arkadaş benim. 2004 model YBR, 9600km'de. Tüm bakımları eksiksiz yapıldı ve burada (Erzincan) trafik sorunu yok... Birkaç defa ölçtüm, aynı sonucu verdi. (Benzin 3,40 YTL iken 20 YTL ile 283 km.)[/QUOTE]
eger öyleyse ne mutlu sana: benim motörda 2007 13binde eksiksiz yapilir tüm bakimlari ama gel gör 90 kuruşun altina düşmüyo
selam arkadaşlar,1 aydır süren kararsızlık bitti.gittim ybr aldım kampanyadan.2 gün sonra teslim edicekler(plaka falan)kampanyadan aldım.forumları göz atıcam daha.çok işim var yani.bide ilk vitesli motorum.bakalım kullanabilecekmiyiz.tekrar herkese slm.
Sevgili Arkadaşlar,
Daha önce yakıt konusunda hatalı hesap yapıldığından bahsetmiştim. Yine bahsetmeden duramayacağım. Motorunuzu ne kadar devirli kullanırsanız kullanın bu motorların 100 km'de ideal ortam ve süratte yakıtları 2.6 lt benzinin altına düşmez. Katolog değerleri de böyledir. 2.6 lt benzinde (litresi:3.48 YTL) 9 YTL eder. Buda km'de 90 kuruş demektir. Km'de 90 kuruş yakan arkadaşlar veya 1 lt benzinle 35 km yapan arkadaşlar inanın bana motorlarınızın yakışı çok çok iyi. Motorlarınızın hiç bir tarafı ile oynatmayın.
Bu rakamların altında konuşan arkadaşlarımızın tamamı ölçümlerini yanlış yapıyorlar.
Örneğin Erzincanlı arkadaşımız, benzin 3.4 YTL iken 20 YTL ile 283 km gittiğinden bahsediyor. 20 YTL'ye 5.88 lt benzin alınır. 283 km'de 5.88 lt benzin yakan bir motor 100 km'de 2.07 lt benzin yakar.(Doğru orantı) Buda imkansızdır. Mobiletler ancak bu kadar yakar.
Benim motor da 9 kuruş yakıyor.Sanırım 90 kuruş derken 9 kuruş demek iztediniz.
Ya arkadaşlar bende Bws yi sattıktan sonra ciddi ciddi Ybr düşünmeye başladım ama vitesli hiç kullanmadım ama 2.el alırken nelere dikkat edileceğini bilmiyorum bu motorda ve bu yüzden 0 alma fikri daha cazip gelmeye başlıyor ama vites tecrübesi olmadığından rodajda motora zarar verir miyim ne dersiniz; ya da İstanbul civarında bana referans verebileceğininz tanıdık bi 2.el Ybr bulabilir miyim...
Evet Hayati çok haklısın. 9 kuruş yerine yanlışlıkla 90 kuruş demişim. Şimdi farkettim.
Pozitif_man depoyu tam fullersen (14 lt) , fazla sıkıştırmadan şehir dışında 480-500 km, şehir içinde 420-430 km civarında yaparsın.
Keyifli ve kazasız sürüşler,
Şu an bu konu içerisinde 53 kullanıcı var. (0 üye ve 53 misafir)