Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Alıntı Pararescue adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ilk bakım 1000 km de değilmiydi yaa Bakımda yağını falan değiştiriyorlar öle genel bi kontrol yapıyorlar 30 40 ytl arası değişir
    servis 500 de gel dedi bende 1000 de diye biliyom ama gitcez bakalım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Yeniçeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBX 250 Twister
    [QUOTE=babaçi;1075098]PIERzig

lastik duro marka,biraz sert ama benim gibi virajda yatamayan için fena değil

Yeniçeri

abi lastik tubeless fakat 1 haftada havası tamamen iniyor,nedenini bulamadık bende içine iç lastik taktım,çivi muhtemelen sabah işten gelirken girdi yolda herhangi bir kasma olmamıştı öğleden sonra evden çıkarken fark ettim.

elimde orjinal normal lastiğide duruyor ama ben yine tubeless'i taktırdım abi

abi tubeless lastik diğerine oranla daha bir sert,havası tamamen inse bile jant yere oturmuyor,zor durumda o şekilde sizi lastikçiye kadar mutlaka götürür.[/QUOTE Bilgiler için teşekkür ederim.Bir şey daha sorayım müsaadenle.Pirelli var dediğin Yamaha servisi hangisi?Benim ön lastiğim hala Sakura.Motor 25 binde hiç aşındığı falan da yok.Ancak sertliğinden dolayı ben hiç memnun değilim.Öne özellikle en yumuşak lastiği alacağım.İhtimal İstanbul'a yolum düşerse uğrar alırım.Şimdiden teşekkürler.

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    Alıntı erdal3323 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence birazda arkadan kes orantılı olsun bari daha hos durabilir kanımca

birde on tarafa o beyaz bantı cıkartıp su zımparasıyla oval bi sekil verip sonra metalik gri rütuş boyasıyla boyarsan daha orjinal gibi durablir
    jantı arkadan keserse yolda ne kadar çamur var üstüne atar
    [QUOTE=Yeniçeri;1076336]
    Alıntı babaçi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    PIERzig

lastik duro marka,biraz sert ama benim gibi virajda yatamayan için fena değil

Yeniçeri

abi lastik tubeless fakat 1 haftada havası tamamen iniyor,nedenini bulamadık bende içine iç lastik taktım,çivi muhtemelen sabah işten gelirken girdi yolda herhangi bir kasma olmamıştı öğleden sonra evden çıkarken fark ettim.

elimde orjinal normal lastiğide duruyor ama ben yine tubeless'i taktırdım abi

abi tubeless lastik diğerine oranla daha bir sert,havası tamamen inse bile jant yere oturmuyor,zor durumda o şekilde sizi lastikçiye kadar mutlaka götürür.[/QUOTE Bilgiler için teşekkür ederim.Bir şey daha sorayım müsaadenle.Pirelli var dediğin Yamaha servisi hangisi?Benim ön lastiğim hala Sakura.Motor 25 binde hiç aşındığı falan da yok.Ancak sertliğinden dolayı ben hiç memnun değilim.Öne özellikle en yumuşak lastiği alacağım.İhtimal İstanbul'a yolum düşerse uğrar alırım.Şimdiden teşekkürler.
    ümraniye yıldız ticarette sormuştum ben.abi yalnız benim gördüğüm lastikler hep arkaya göre idi.
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

berkman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125 gri
    Ben ön lastiği metzeller aldım. Virajda kesinlikle daha iyi ama frenlemede sakuradan pek farklı değil. bence frenlemede en büyük etken zemin.

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Babaçi teşkürr abi.cbf ninde orjinaller durodu sanırım ama onlarda pek memnun değildi

Bizim serviste ırc var 60 ytl diyor yumuşak hamur ve 2o bin garanti veriyormuş.Bundan önce sonix arkadaşta ırc almıştı memnunum diyordu

Alıntı devran31 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

arkadaslar bıde bısı daha aklıma takıldı bende bu yaz ybr alıcam ve garantısı bıttıkten sonra sımdıden aklımda ıkı tane dusunce var
    1.ybr ye turbo uygulanabılırmı???malıyet???
    2.150 cc yapmak ıstıyorum ybr ıcın hangı marka pıston vs uretıyo???malıyet???

bu ıkı sınden hangısı daha az malıyetlı olur ve daha kayıpsız sorunsuz
    Turbo ve ybr
    Ybr yi bi kaçyıldır tecrübe ediyorum ve şunu söyleyim ybr yüksek hız için değil yani 1oo sonrası güvensiz oluyor Siz bence direk 15o cc birşey alın

Motosikleti
    YBR bir de 97 moskof var
    Alıntı devran31 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

arkadaslar bıde bısı daha aklıma takıldı bende bu yaz ybr alıcam ve garantısı bıttıkten sonra sımdıden aklımda ıkı tane dusunce var
    1.ybr ye turbo uygulanabılırmı???malıyet???
    2.150 cc yapmak ıstıyorum ybr ıcın hangı marka pıston vs uretıyo???malıyet???

bu ıkı sınden hangısı daha az malıyetlı olur ve daha kayıpsız sorunsuz calısır???
    Önceki sayfalarda geçiyordu; motogiy diye bi siteydi galiba orda ybr motorlarını 140 lık yapıyorlardı.

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    Turbo ve ybr
    Ybr yi bi kaçyıldır tecrübe ediyorum ve şunu söyleyim ybr yüksek hız için değil yani 1oo sonrası güvensiz oluyor Siz bence direk 15o cc birşey alın[/QUOTE]

işte bu kadar ybr hiz motörü degil hizli gitmek isteyen racing makine alsin

ybr'nin yaptığı yapacağı hız belli zaten! arkadaşlara bende katılıyorum.ybr'ile oynamak hata olur bence. turbo felan 600'lük makina'mı bu bildiğimiz şehir içi için üretimiş bir motosiklet

Motosikleti
    2000 ford
    Alıntı cey_cey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ybr'nin yaptığı yapacağı hız belli zaten! arkadaşlara bende katılıyorum.ybr'ile oynamak hata olur bence. turbo felan 600'lük makina'mı bu bildiğimiz şehir içi için üretimiş bir motosiklet
    tebrikler

Motosikleti
    YBR bir de 97 moskof var
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu arada tesadüfen gördüm ybr 125 hacmini 140 cc ye çıkarmak için bir kit var...

Yamaha YBR 125 in motor hacmini 123cc. den 140 cc. ye çıkartır.

Yakıt tüketimini ~%10 azaltır.

Motorun alçak devirdeki torkunu ~%25 artırır.

Maximum hızını yukseltir, ve bu hıza ulaşma süresini kısaltır.

Caldium alaşımlı gömleğin 50.000 km den fazla ömrü vardır.

Montaj sistemi: Motosikletinizin silindirini ustanızda söktürüp bize kargo ile gönderiyorsunuz, silindirinizin içine daha geniş çapta caldium alaşımlı yeni gömlek takılıyor. Silindiriniz ve yeni geniş çapta piston ve segman takımınız size geri kargolanıyor. Ustanızda taktırıp supap ayarlarını yaptırdıktan sonra YBR niz 140cc hacimle kullanıma hazır oluyor.

Paket içeriği: Caldium alaşımlı gömlek, modifiye piston, segman takımı, 15 diş ön buyuk dişli, gömleğin silindirinize montesi

fotoğrafları burada...260 ytl...

http://www.motogiyim.com/main/produc...ID=0&cat_ID=70

stokta yok diyor ama muhtemelen Sirkecide bulursunuz...
    Aradığım şey buydu biraz zor oldu ama
    Ben Ybr'yi çok uzun yıllar kullanmak istiyorum ölmez sağ olursam. Motor bittiği zaman hala bu işle uğraşan olursa da bu kiti kullanmak istemiştim.

Daha önce bu konuda, üzerinde sahte olduğu ile ilgili bir yorum yapılmış. Sizce motor hacminin artıp, yakıt tüketiminin azalması mümkün mü? Daha önce yaptıranlar var mı? Motoru çabuk bitiren, bazı uç madifikasyonlar var ama bu daha profesyonel gözüküyor.

E_M_R_E_sen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 ybr 125 :D
    merhaba arkadaşlar motorumla yakıt tüketimini tekrardan şehir içinde test ettim 20ytlye 200 km gidiyomuş ilk hesaplama yanlışmış(10ytl=degilmiş145kmye )
    bu hafta sonu memlekete yozgata gidecegim uzun yolculukta ne kadar yakacagını tekraran hesaplayacagım.ybrye şuan güveniyorum uzun yolda rahat giderim diye düşünüyorum sadece aklıma takılan bu lastik olayı dublex degil yolda patlarsa köy arası geçişlerde ne yaparım ki
    ANKARA MT

Motosikleti
    YBR bir de 97 moskof var
    Alıntı E_M_R_E_sen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar motorumla yakıt tüketimini tekrardan şehir içinde test ettim 20ytlye 200 km gidiyomuş ilk hesaplama yanlışmış(10ytl=degilmiş145kmye )
    bu hafta sonu memlekete yozgata gidecegim uzun yolculukta ne kadar yakacagını tekraran hesaplayacagım.ybrye şuan güveniyorum uzun yolda rahat giderim diye düşünüyorum sadece aklıma takılan bu lastik olayı dublex degil yolda patlarsa köy arası geçişlerde ne yaparım ki
    Emresen motoru rahavetten kurtaracaksın herhalde,
    Hadi hayırlı yolculuklar,sağ salim git sağ salim gel.

Yolda kalma ihtimaline gelince endişelenme, ben de bir seferinde bir köy yolunda kalmıştım 10 dakka geçmediki eski bir skoda dek geldi. Attık motoru arkasına; püfür püfür gittik. İlçe merkezine kadar götürdü beni.

Motosikleti
    kardeş sagolasın Allah razı olsun.skoda gelmezse yada hiç araba geçmezse ne yapacaz benim aklıma gelen şu arkada çanta var bende bi pompa lastik tamir malzemeleri koyuyum.az cok elim yatkın tamir ederim diye düşünüyorum
    ANKARA MT

Motosikleti
    YBR 125 gri
    Alıntı E_M_R_E_sen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aslında yanına yedek şambriyel (10 lira) ve alet edevat,pompa alırsan şambriyelli lastik daha kesin çözüm. Ben de forumdaki arkadaşların tavsiyesine uydum. uzun gezilere bu şekilde çıkıyorum gayette rahatım. Benzin konusunda benim motor uzun yolda 100 km de 3 litre yakıyo. şehir içi biraz daha az.

[ Benzin konusunda benim motor uzun yolda 100 km de 3 litre yakıyo. şehir içi biraz daha az.[/QUOTE]

uzun yolda az , şehir içi çok yakar benim bildiğim

Motosikleti
    YBR 125 gri
    tabi kullanıma bağlı olarakta değişir. ben uzun yolda 7000 civarı kullanıyom. şehir içi 7000 in altında kullanıyom

evet kullanım önemli ama şehir içi ışıklar yeter zaten en azı 1dk yanıyo..tabi bi yandan daha düşük devirli kullanıyosun şehir içi... degişken faktörler var ....ben arabadan bildigim bu

Motosikleti
    Alıntı cell-im adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    [ Benzin konusunda benim motor uzun yolda 100 km de 3 litre yakıyo. şehir içi biraz daha az.
    uzun yolda az , şehir içi çok yakar benim bildiğim[/QUOTE]
    haklısın aynen öyle olması lazım bende öyle biliyorum
    ANKARA MT

Motosikleti
    2000 ford
    Alıntı cell-im adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    [ Benzin konusunda benim motor uzun yolda 100 km de 3 litre yakıyo. şehir içi biraz daha az.
    uzun yolda az , şehir içi çok yakar benim bildiğim[/QUOTE]

uzun yolda 3 litre yakan motor şehir içinde 3.3 yakmasi lazim bence yalnişlik var hoca senin hesaplamanda sehir içi 3L. uzun yolsa 2.7 falan olmasi gerekir

[uzun yolda 3 litre yakan motor şehir içinde 3.3 yakmasi lazim bence yalnişlik var hoca senin hesaplamanda sehir içi 3L. uzun yolsa 2.7 falan olmasi gerekir[/QUOTE]

yok hocam benim motor deil ..ben bildiğimi yazdım.ama kullanışa bağlı diyelim kapatalım

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 223 kullanıcı var. (0 üye ve 223 misafir)

Bu Konudaki Etiketler