[QUOTE=babaçi;1075098]PIERzig
lastik duro marka,biraz sert ama benim gibi virajda yatamayan için fena değil
Yeniçeri
abi lastik tubeless fakat 1 haftada havası tamamen iniyor,nedenini bulamadık bende içine iç lastik taktım,çivi muhtemelen sabah işten gelirken girdi yolda herhangi bir kasma olmamıştı öğleden sonra evden çıkarken fark ettim.
elimde orjinal normal lastiğide duruyor ama ben yine tubeless'i taktırdım abi
abi tubeless lastik diğerine oranla daha bir sert,havası tamamen inse bile jant yere oturmuyor,zor durumda o şekilde sizi lastikçiye kadar mutlaka götürür.[/QUOTE Bilgiler için teşekkür ederim.Bir şey daha sorayım müsaadenle.Pirelli var dediğin Yamaha servisi hangisi?Benim ön lastiğim hala Sakura.Motor 25 binde hiç aşındığı falan da yok.Ancak sertliğinden dolayı ben hiç memnun değilim.Öne özellikle en yumuşak lastiği alacağım.İhtimal İstanbul'a yolum düşerse uğrar alırım.Şimdiden teşekkürler.
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Ben ön lastiği metzeller aldım. Virajda kesinlikle daha iyi ama frenlemede sakuradan pek farklı değil. bence frenlemede en büyük etken zemin.
Babaçi teşkürr abi.cbf ninde orjinaller durodu sanırım ama onlarda pek memnun değildi
Bizim serviste ırc var 60 ytl diyor yumuşak hamur ve 2o bin garanti veriyormuş.Bundan önce sonix arkadaşta ırc almıştı memnunum diyordu
Turbo ve ybr
Ybr yi bi kaçyıldır tecrübe ediyorum ve şunu söyleyim ybr yüksek hız için değil yani 1oo sonrası güvensiz oluyor Siz bence direk 15o cc birşey alın
Turbo ve ybr
Ybr yi bi kaçyıldır tecrübe ediyorum ve şunu söyleyim ybr yüksek hız için değil yani 1oo sonrası güvensiz oluyor Siz bence direk 15o cc birşey alın[/QUOTE]
işte bu kadar ybr hiz motörü degil hizli gitmek isteyen racing makine alsin
ybr'nin yaptığı yapacağı hız belli zaten! arkadaşlara bende katılıyorum.ybr'ile oynamak hata olur bence. turbo felan 600'lük makina'mı bu bildiğimiz şehir içi için üretimiş bir motosiklet
Aradığım şey buydu biraz zor oldu ama
Ben Ybr'yi çok uzun yıllar kullanmak istiyorum ölmez sağ olursam. Motor bittiği zaman hala bu işle uğraşan olursa da bu kiti kullanmak istemiştim.
Daha önce bu konuda, üzerinde sahte olduğu ile ilgili bir yorum yapılmış. Sizce motor hacminin artıp, yakıt tüketiminin azalması mümkün mü? Daha önce yaptıranlar var mı? Motoru çabuk bitiren, bazı uç madifikasyonlar var ama bu daha profesyonel gözüküyor.
merhaba arkadaşlar motorumla yakıt tüketimini tekrardan şehir içinde test ettim 20ytlye 200 km gidiyomuş ilk hesaplama yanlışmış(10ytl=degilmiş145kmye )
bu hafta sonu memlekete yozgata gidecegim uzun yolculukta ne kadar yakacagını tekraran hesaplayacagım.ybrye şuan güveniyorum uzun yolda rahat giderim diye düşünüyorum sadece aklıma takılan bu lastik olayı dublex degil yolda patlarsa köy arası geçişlerde ne yaparım ki
ANKARA MT
Emresen motoru rahavetten kurtaracaksın herhalde,
Hadi hayırlı yolculuklar,sağ salim git sağ salim gel.
Yolda kalma ihtimaline gelince endişelenme, ben de bir seferinde bir köy yolunda kalmıştım 10 dakka geçmediki eski bir skoda dek geldi. Attık motoru arkasına; püfür püfür gittik. İlçe merkezine kadar götürdü beni.
kardeş sagolasın Allah razı olsun.skoda gelmezse yada hiç araba geçmezse ne yapacaz benim aklıma gelen şu arkada çanta var bende bi pompa lastik tamir malzemeleri koyuyum.az cok elim yatkın tamir ederim diye düşünüyorum
ANKARA MT
Aslında yanına yedek şambriyel (10 lira) ve alet edevat,pompa alırsan şambriyelli lastik daha kesin çözüm. Ben de forumdaki arkadaşların tavsiyesine uydum. uzun gezilere bu şekilde çıkıyorum gayette rahatım. Benzin konusunda benim motor uzun yolda 100 km de 3 litre yakıyo. şehir içi biraz daha az.
[ Benzin konusunda benim motor uzun yolda 100 km de 3 litre yakıyo. şehir içi biraz daha az.[/QUOTE]
uzun yolda az , şehir içi çok yakar benim bildiğim
tabi kullanıma bağlı olarakta değişir. ben uzun yolda 7000 civarı kullanıyom. şehir içi 7000 in altında kullanıyom
evet kullanım önemli ama şehir içi ışıklar yeter zaten en azı 1dk yanıyo..tabi bi yandan daha düşük devirli kullanıyosun şehir içi... degişken faktörler var ....ben arabadan bildigim bu
[uzun yolda 3 litre yakan motor şehir içinde 3.3 yakmasi lazim bence yalnişlik var hoca senin hesaplamanda sehir içi 3L. uzun yolsa 2.7 falan olmasi gerekir[/QUOTE]
yok hocam benim motor deil ..ben bildiğimi yazdım.ama kullanışa bağlı diyelim kapatalım
Şu an bu konu içerisinde 223 kullanıcı var. (0 üye ve 223 misafir)