2006 model ve yukarısı ybr lerde önceki modellere göre titreşim azaltıldığı doğrumu? veya başka farkları varmı?
2006 model ve yukarısı ybr lerde önceki modellere göre titreşim azaltıldığı doğrumu? veya başka farkları varmı?
BİLGİ SAHİBİ OLMADAN FİKİR SAHİBİ OLMA
ilk motorum ybr haladaha devam diyorum ben diyodum ilk bindigimde dedim hani ybr de titreşim yoktu var işte diye kendime hayiflaniyodum azda olsa var titreşim ama günlerden bi gün kanuni seyhan 125 e binmek nasip oldu aman allahim dedim bu nasil motor benzin kapagi bile nasil titriyor dedim ondan sonra ybr de titreşim falan hiç bişey yok
Titreşimmm onun ne demek olduğunu hiç bilmiyorum ybr ile başladıgımızdan
ben cbr125 de kullandım onda bile titresim vardı.ama ybr de titresimin t si bile yok,iyiki varsın ybr,az kaldi hasret bitecek.
ÖNCE VATAN MİLLET,SONRA ANA VE YAR,BU YOLDA SAVRULAN,BİRİLERİ VAR.EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN,BİRİLERİ VAR.
BAYRAKLA DERTLEŞEN,TOPRAKLA BİRLEŞEN,CAN VERİP DEVLEŞEN,BİRİLERİ VAR..ŞEHİTLER ÖLMEZ..
benim demek istediğim model bazında (2005-2006) farklılık olarak
BİLGİ SAHİBİ OLMADAN FİKİR SAHİBİ OLMA
axoyum, YBR'nin modellerinin titreşim olarak farkı yok
Hiçbirisinde titreşim yok zaten
Farkları; katalitik konvertör, geri dönüşüm sistemi, kafa grenajı, farın sürekli açık kalması tabi bir de hp farkı
bu lastikten banada lazim yaw hala orjinal arka lastigini kullaniyom su görmesin hemen kayiyor
gokhan bu yenı ybr lerde senın dedıgın gıbı katalatık var ve 2004 ler 12 ps sonrası 10 ps katalatıkı ıptal edrsek 2 pslık gucu gerı getırebılırmıyız ybrde katalatık ıptalı yapan arkadas varmı???
2 sorum. ybr on fren kalıper ve balatalarını daha fazla buyutebılırmıyız ıyı frenaj ıcın mesela ybr 250 lıgın kalıperlerı olabılırmı uyarmı???uymassa ybr ıcın fren kıtı ureten bı marka varmı???
bu lastık orjınal ybr lastıgınde ne kadar kalın boyutları nelerdır??? bıde markası ne???
arkadaslar bıde bısı daha aklıma takıldı bende bu yaz ybr alıcam ve garantısı bıttıkten sonra sımdıden aklımda ıkı tane dusunce var
1.ybr ye turbo uygulanabılırmı???malıyet???
2.150 cc yapmak ıstıyorum ybr ıcın hangı marka pıston vs uretıyo???malıyet???
bu ıkı sınden hangısı daha az malıyetlı olur ve daha kayıpsız sorunsuz calısır???
PIERzig
lastik duro marka,biraz sert ama benim gibi virajda yatamayan için fena değil
Yeniçeri
abi lastik tubeless fakat 1 haftada havası tamamen iniyor,nedenini bulamadık bende içine iç lastik taktım,çivi muhtemelen sabah işten gelirken girdi yolda herhangi bir kasma olmamıştı öğleden sonra evden çıkarken fark ettim.
elimde orjinal normal lastiğide duruyor ama ben yine tubeless'i taktırdım abi
abi tubeless lastik diğerine oranla daha bir sert,havası tamamen inse bile jant yere oturmuyor,zor durumda o şekilde sizi lastikçiye kadar mutlaka götürür.
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
iii fikir..ama baya bi ugraştım öne simetrik çıkarcam diye....
motor şu an 460 km de bu hafta sonu ilk bakım için servise götürcem.
serviste yapılması gereken nedir? ve bana kaça patlar? bilinçli gitmek lazım
ilk bakım 1000 km de değilmiydi yaa Bakımda yağını falan değiştiriyorlar öle genel bi kontrol yapıyorlar 30 40 ytl arası değişir
Şu an bu konu içerisinde 427 kullanıcı var. (0 üye ve 427 misafir)