hayırlı uğurlu olsun.darısı benım basıma
hayırlı uğurlu olsun.darısı benım basıma
Koşulların mükemmel olmasını beklersen hiçbir zaman harekete geçemezsin.
hoşgeldin hayırlı olsun en yakın gezide buluşmak dilegiyle
ANKARA MT
Ankara da Ybr 125 kullanan arkadaşlar;
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post1069674
üyeliğinde,motorunda hayırlı olsun iyi bi seçim yapmışsın.güle güle kullan.
Ybr125'in tipini çok seviyorum ya..
Ankara'lı YBR ci kardeşlerim, 17 Mayısta bir gezi yapmaya varmısınız.Havalar ısındı artık tam zamanı.Hem tanışmış oluruz hemde bir uzun yol yapmanın keyfini yaşarız. Aynı zamanda Benim gibi motoru 1000 km'de olan arkadaşlar motorlarının rodajını uzun yolda yapmış olurlar. Bu gezi çoğunluğun isteğine bağlı olarak Kızılcahamam(soğuksu), Abant, Yedigöller veya Gölcük şeklinde olabilir.Gerekli hazırlıklar yapılarak gittiğimiz yerde kahvaltı ve mangal işinide hallederiz.Güzel ve eğlenceli olacağını tahmin ediyorum.
KAZA GELİYORUM DEMEZ!
sabah işe giderken sokak köpegine çarptım...ve 3-4 metre yerde sürüklendim.
sağ tarafa yattıgım içim sağ dizim,sağ dirseğim ve ellerim yüzüldü
yaklaşık 50 km ile gittigimden ucuz atlatdım diyebilirim..
motorda da ufak tefek hasar var
ön çamurluk ta
far grenajında
egsoz korumasında
motoru koruyan
bendeki çizikleri koymuyorum hiç hoş görünmüyo
bu hasarlar için bi tavsiyeniz varmı?
özellikle çamurluk kunusunda...(kopan parçayı bulamadım)
Çok geçmiş olsun abi.Keşke koruma demiri taksaydın motora.İnşallah şaside hasar yoktur.
Hem koruma demiri olsaydı belki daha az yaralanırdın.Tekrar geçmiş olsun.
Saygılar
öncelikle geçmiş olsun yaptığın en büyük kaza bu olur inşallah,ömercik arkadaşın dediği gibi koruma demiri olsaydı sadece egsozdaki çizikle atlatabilirdin bu kazayı.
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Herkese merhaba. Okulda vize sınavlarının bitmesiyle birlikte 2150 km lik bir gezi yaptım. bu linkten hepsine bakabilirsiniz.
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...-lik-gezi.html
Dalaman koyları
Milas Bafa gölü
Fethiye- Saklıkent
Burdur - İnsuyu mağarası
cell-im
çamurluk fena değil hatta iyi olmuş diyebilirim
bugün müsaittim şöyle bir dolaşayım diye çıktım ki daha elli metre gitmeden lastiğimin patlak olduğunu gördüm.
kocaman bir çivi çıkardı lastikçi,bende jantı sökmüşken her yeri güzelce temizledim rulmanı yağladım fren balatasını temizledim
lastiğin patlaması iyi oldu galiba
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
coskun abi..gcmis olsun....bnm de balata problem yha!
yapamadik gitti su diski...sonunda kesilcek!
Cok Geçmiş Olsun Allah Kimsenin Basına Vermesin Cok Dikkat Edelim Arkadaslar Bu Aralar Motosiklet Kazaları Cogaldı Gibi....
[QUOTE=PIERzig;1070766]Çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsın valaa
Bugun on fren pabuçları 30 a almış kardeşim
Çamurlukta vardır bayaa
bu resimde ezilen plastik kisim 25 ytl arkadaşim benimde orasi az bişey erimişti ben degiştirdim orjinaliyle basit bişey ayak konan yerdeki lastigin fiyatini bilen var mi?
Ayaklık lastiklerini 5 ytl gibi bişey almıştık yan sanayisi
Geçiş olsun kardeş valla ucuz atlatmışsın.Kedi köpek en kötüsüde kuş benim en büyük korkum.Bende senin gibi koruma demiri kullanmıyorum sonumuz hayır olsun.Buna şükür.Bu gezi işi iyide olur valla güzelbi organize
Şu an bu konu içerisinde 123 kullanıcı var. (0 üye ve 123 misafir)